.Awesome Blogger.

Friday, August 21, 2009

. 1001 Ragam ,




salam n hye semua..

hari ni bermula la cuti pertengahan sem a.k.a cuti sekolah bagi student IPG@Maktab..

selamat bercuti k!

n me akan menjalani PBS selepas cuti ni..

rasa cam malas plak nak gi PBS ni..

sebab kali ni wat sensorang je..

erm..nvm..

so me dah sampai di rumah petang td..

perjalanan agak meletihkan..

maybe sbb kelaparan kot..

ditambah plak dengan pelbagai ragam manusia2 itu..

hari ni pelbagai perasaan me rasa..

dari excited, gembira, terharu, menyampah, menyakitkan hati dll...

excited n gembira of cos la sbb nak blk umah..hehe..

terharu sbb ada sorang p.cik ni layan we all mcm tuan puteri..terharu sgt..p.cik mekacih yea..siap tolong bukakan pintu agi..(^_^)^..



menyampah sebab ada la mamat yang x dikenali ni wat2 peramah n sibuk plak nak tau balik mana...eii tolongla..muka ala2 budak bwh umur...tp ada hati plak yea nak menggatai..isk2..ape nak jd ni..

menyakitkan hati plak coz driver bas ****** yang sengal+giler kot! ada ke ptt dia xbg mkn dlm bas n siap sound agi..xbg mkn me fhm la sbb tu mmg ruleskn..tp yg xleh tahan tu dia perli makan dlm sungguh..pastu siap jeling2 kat kitaorang..heiii me xmkn la dlm bas..org lain yg mkn..ada ke ptt dia ckp kalo nak mkn burger, jom kita turun sm2 n mkn sm2..tu ok lg..wat xfhm je..wpon myktkan hati..tp yg plg xtahannya...driver tu siap offkan aircond!!sbb ada bau fries n burger..apa hak driver nk offkan aircond ni??kami byr tambang la..2x plak tu..eii mmg myakitkan hati sungguh..


tapi xpelah..disebabkan ramadhan yang sudah menjelang..me maafkan driver yg xbhati perut tu..harap2 driver tu xkan muncul lagi dlm hidup me!jgn harap nk naik lagi bas yang ada driver camtu!huh...

anyway..

selamat berpuasa buat semua..

jangan ponteng puasa ek!!



2 comments:

chipsmore said...

selamat berpose..
btw, i link u k ;)

Nadhirah~" said...

chipsmore..
selamat berpose gak!!
ok..thanks...i'll link u too..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails