.Awesome Blogger.

Wednesday, August 26, 2009

. Cuti Yg Pelbagai Rasa .



salam semua..

minggu ni me n student IPGM yang lain sedang bercuti pertengahan semester a.k.a cuti sekolah selama seminggu..next week pula me still ada kat umah kerana bakal menjalani PBS di sekolah yang berhampiran dengan rumah...mungkin ada juga yang telah menjalani PBS sebelum cuti ni kan...so just wish me da best la k!hehe

berbalik kembali kepada cuti ni..al-maklumlah cuti di bulan ramadhan yang mulia tidak memungkinkan me bersiar2 di sepertimana bulan2 yang lain..yelah..kalo haus, boleh gi minum..hihi..

lagipun cuti kali ni kurang seronok disebabkan bebanan kerja yang agak banyak...tapi tak buat2 lagi..ahhaha..rasa cam malas je..camne ni??



nak keluar pon tak ada kawan..kawan yang sering menemankan pun tidak pulang ke rumah kerana mereka tidak cuti...huhu..sob3..



cuti ni juga terasa kurang sinarnya disebabkan ada beberapa insiden yang mendukacitakan n menguji kesabaran diriku...tak faham la dengan orang yang mempunyai PHD yang terlalu mendalam menyebabkan beliau kurang senang terhadap orang lain...pelik2...dunia ni kecik je...tak mustahil ianya akan terjadi pada diri sendiri..ingat tu..



jadinya..

me hanya duduk terperuk di rumah sambil 'meng'On9kan diri...tapi nak update blog plak terasa malas...ni kira dah rajin la kot that y update..huhu..

apa2 pon..

selamat beramal~




p/s : PHD = perasaan hasad dengki

8 comments:

^nad!ya^ said...

ira..ni email facebook nadiya..
ayaasensei@yahoo.com

Nadhirah~" said...

nadiya..
ira da add da..hehe

^nad!ya^ said...

okies cyg...
um...award yg ira ckp tu....nadiya dah dpt kot..eheh..ira penah kasi..~nadiay dah publishkan dah..hehe

Nadhirah~" said...

hehe..
yeke??
haha..
xigt la.
kalo da ok la..
igtkan blom agi..
bagus2!!hehe..

syazana zahidah said...

waaaaaaaaaaaa..phs uh ape??salu dgr phd!!hihi..jgn lupe view my belog jugak eyh..huaa;)

Nadhirah~" said...

syazana zahidah..
PHD tu = perasaan hasad dengki..
hehe..
wokey@

♥ Cik Cimi ♥ said...

yer3.
duk uma suda.
ngee.

Nadhirah~" said...

cik cimi..
tau xpe..
hehe..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails