.Awesome Blogger.

Friday, January 1, 2010

. 1 Januari 2010 .




selamat tahun baru semua..hee..

entry yang pertama dalam tahun 2010..

nak juga abadikan dalam blog ni..huu..

hari yang pertama pada tahun ini bermula pada penghulu segala hari iaitu hari jumaat..

alhamdulillah..permulaan yang sangat baik..harapnya sepanjang tahun ni berjalan dengan baik dan lancar..

by the way * cheewah *..

bila sebut hari jumaat..mesti kaum adam pergi sembahyang jumaat kan?

kalau tak pergi tu..tak tahu la yea nak cakap apa..sendiri mau ingat lah...

masjid-masjid yang ada mesti penuh dengan pelbagai gelagat dan ragam..


sumber : google image

tak kurang juga dengan pakaian baju melayu yang berwarna-warni..

wah rasa macam raya pula bila tengok..hehe..

tapi paling banyak-banyak hari la kan..

suka sangat hari jumaat n hari raya..

sebab ape?

sebab..

memang me suka sangat-sangat bila tengok lelaki pakai baju melayu..

hensem sehhh..yang tak hensem pon jadi hensem..kah3..jangan maraaa..




ni salah seorang yang me suka tengok beliau berbaju melayu..* sheesh *

smart kan??baju melayu tu boleh merubah penampilan seseorang..

tak percaya??suruh orang kesayangan awak-awk ni pakai..

mesti cair....cair macam aiskrim..kih3..

sebut pasal aiskrim..nak gi makan aiskrim laa..babai semua!


7 comments:

azxej said...

WAHHH..TERASE NAK PAKAI BAJU MELAYU DI PAGI RAYA BERSAMA KASUT GAMBAR TEDY MCM 2 R...MST GEMPAK...

iRa~" said...

azxej : perli hape??huhu..:P

Fiq said...

wat u say memang sebijik mcm best fren (prempn) ckp dulu2 masa nmpak i pakai bju melayu=)

~ajAA TYne=) said...

ira::epi new year..
moga epi slalu ngn iqmal..huhu

iRa~" said...

fiq : haha..mungkin dia mcm i kot??heee..:P

ajaa : hapy new year too ajaa..thanks2..insyaAllah..ajaa pon sm k?

zida said...

cam raya jekk
;)

iRa~" said...

zida : aah..mmg raya pon..hee

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails