.Awesome Blogger.

Wednesday, January 5, 2011

. Bilik Baru Saya! .



Salam semua!


Rasa macam dah lama sangat tak update blog..hee..


Sorry yea pada yang follow n bw kat blog Ira ni..


Ira tak sempat lah nak terjah blog korang balik..


Balik kelas je dah penat, pastu kena buat presentation lagi..


Kelas aras 2, bilik pon aras 2..heee.. dah lama tak naik tangga banyak-banyak ni..huu..


Memang terasa lah penatnya..


Masih belum dapat menyesuaikan diri lagi..huwaaaa…


Harapnya dalam minggu ni dah ok dan boleh adapt keadaan baru ni..


Haaa.. Ira nak tunjuk kat korang gambar bilik ira..hee..


Bawah ni adalah meja study ira.. besarkan meja dia??bestttt..:P



Yang ni pulak katil ira, loker, rak buu dan sebahagian meja solek bahagian ira..hee..



Ada meja solek tau! sedangkan dalam loker pon dah ada cermin yang sederhana.. nak suruh kami ni cermin diri sendiri banyak kali lah tu.. ehemm

* mendalam maksudnya ni..:P *


Ruang bilik sememangnya besar berbanding yang dulu… kiranya kepenatan angkat barang adalah berbaloi..heee.. :D


Masa menaip entry ni.. tiba-tiba my classmate yang duduk aras 1 datang ke bilik dan memberikan ini..




Wahh sukaaa!!!!..dapat shawl cotton batik warna kelabu..hee..


Hadiah birthday last year ea....haha..ok la tu.. better late than never kan .. J


Tapi.. tak boleh pakai di IPG ni.. nanti kena kompaun!huu..


Tunggu masa prac nanti la..


Thank u so much dayah!!!!!!i love it.. :D



p.s : Bila elaun nak masuk ni..hee.. dengar-dengar dalam masa terdekat..kalau betul, alhamdulillah!:D








15 comments:

miszlullaby said...

kiutnye bilik =)

Rapunzil Özil said...

wah, bestnye cyp d meja solek!! heee
meja study 2 cm bilik fza tyme thn 2. katil cm bilik skg. d cm mtrik dlpun d. hihihi. best2!

iRa~" said...

ML ;
hee..tenkiu!
ni da kemas br kiut.
kalu x..fhm2 la ea..:)

iRa~" said...

ML ;
hee..tenkiu!
ni da kemas br kiut.
kalu x..fhm2 la ea..:)

iRa~" said...

fizza ;
yeke?haha..
sm la kite ea..
eh igt katil double decker..bukan ea?
aah ada almari solek..hee..
suh kami cermin diri sendiri elok2..:P
br nak merasa fiza...tahun akhir..sob2

khairunnisa ♥ said...

whoa ira, cantiknya bilik <3

mesti letih kan angkat barang hari tu..now dah kemas! ^__^

-nadia- said...

jeles giler!!
hahaha....
x aci...

namaku azra.. said...

salam ira.. IPG mana ek? chantekk betui bilik dia..jelez kita..hihi

iRa~" said...

nisa ;
hee..
br nak merasa ni nisa..:P
kalu x sblm ni xlawa pon..

tu la..mmg letih....ni dlm proses pemulihan..heee

iRa~" said...

nadia ;
haha..
aci la...
br nak merasa blk cantik laa..
heeee

iRa~" said...

azra ;
hee..
IPG KPM, Melaka..
hee..baru nak merasa la azra..
blok baru.. :)

MiszMaryaNe said...

bezznyerr bilik,
jeles2, huhu

iRa~" said...

sis mary ;
heehehe..
br nak merasa.. :)

Rapunzil Özil said...

duk kk4 katil single mingle. duk kk yg dlm br katil double. hihi

iRa~" said...

fizza ;
ohh yeke..hee
ok la tu..
best kan..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails