.Awesome Blogger.

Saturday, January 15, 2011

. Opssss memang tak sesuai! .




Hunny Madu


Visual lelaki sasa yang tertera di atas persalinan merah bandung Hunny mungkin akan mengundang tanda tanya oleh sesetengah pihak. Tapi Detektif Stailista kurang berkenan dengan legging atau stoking yang disarungkan Hunny. Seperti kudis ataupun ada binatang yang hinggap di kakinya pula.



p.s : Siapa hunny madu ni ea? Ira macam tak kenal je..huu..tapi setuju dengan Detektif Stailista..huuu.. anda?? :P



sumber : Murai.com.my




9 comments:

khairunnisa ♥ said...

setuju dengan detektif juga =.=" kalau berpakaian simple sudah cukup okay ^__^

Tihara said...

nice blog...singgah sini ;)

iRa~" said...

nisa ;
yeay..ada geng!
heee

iRa~" said...

tihara ;
thanks dear..
ur blog nice juga.. :)

SENORITA ZATY said...

xsesuai , derr , hehehe :P

Nadd said...

eh? ira xkenal ke Hunny madu?
dia, DJ radio, TV host, pelakon.

tapi lengging die pakai tu mmg xcantik ah. huhu.

iRa~" said...

zaty ;
hehe..
btol2..xsesuai kan..:)

iRa~" said...

nadd ;
huu xknl la dear..
ira jrg tgk tv..haha..:P
ni br kenal..kih2..

tau xpe..ahha...xsesuai..

iRa~" said...

nadd ;
huu xknl la dear..
ira jrg tgk tv..haha..:P
ni br kenal..kih2..

tau xpe..ahha...xsesuai..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails