.Awesome Blogger.

Saturday, January 8, 2011

. Croydon Baby Boy Giveaway .






how to join? , senang jer

1. buat entry bout this contest, tepek je banner contest ni kat entry and link to this entry yer..
2. then letak banner juga di side bar and link to this entry juga..
3. da siap , letak entry contest anda di ruang komen di bawah , kalau bole bagi email sekali yer..

- Give away start now - 12 Jan 2011
- Tak wajib jadi follower , but strongly advisable .. haha.. ( senang nanti nk tau menang ke tak kan..)
- Cabutan Undi yer , 3 pemenang akan dipilih ( or may be more...tengok pada sambutan)
- bole Tag 2 Org Join giveaway nie
- Hadiah , i janji i nak beli masa kat UK kan.. so i will , sapa yg menang nanti , just gitau nak hadiah untuk diri sendiri ker , utk your girl ke , utk your boy ke , utk your baby ke , or utk your kesayangan , so i akan cari yg sesuai ngan dia... ok tak??

im tagging :

Nadiah
Affiza

2 comments:

-nadia- said...

hahha..
thanks sbb tag kiter...

iRa~" said...

nadia ;
welcome dear~

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails