.Awesome Blogger.

Saturday, October 29, 2011

. Sophea Isabella, anak gadis Sheikh Muszaphar yang comelll .




salam semua dan selamat berhujung minggu! :D

apa rancangan anda?? dating yea...eheee....yang dah penat bekerja mesti nak berehat je kat rumah kan..

anak gadis Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor yang kini semakin membesar dan comell.... Ira pon baru je jumpa tadi...terus share dengan korang...:p...

jom tengok gambar-gambar si comel ni nak??






psss : comel sangat gambar last ni..heee..

kredit to : OhvideoTV


19 comments:

cik aisha said...

mmg cute sangat2 pic last tu....:)

iszieylyanziy said...

alahai,,cutenya baby tuuu,,,tetiba rasa nak baby

dhiera said...

rambut dia lebat la~

dhiera said...

owh, ya lupe... tak suka bau famous amos sebab macam memualkan~ pada saya lah.

ILA HonEyBuNNy said...

sihatt sungguh anak meraka...

gambar last tu mmg romantik..heheh

Miss Ika said...

anda ditag. hehe. :)

Wanie said...

gambar last paling sexy..hehe..

Juliet_iRa~" said...

cik aisha ;

cute kan?heee..comel mcm dr halina kot muka dia..

Juliet_iRa~" said...

iszieylyanziy ;

heee..comel!
wahhh terus teringin ek..hee

belajar bagi habis dl..kekeke

Juliet_iRa~" said...

dhiera ;

heee..kan2..

ohhh memang xmkn la famos amos tu?

Juliet_iRa~" said...

ILA HonEyBuNNy ;

yup..
sihat dan cergas..
comel lagi..hee

hot kan gambar last..hee

Juliet_iRa~" said...

Miss Ika ;

haha...
thanksss..insya-Allah akan jwb..;p

Juliet_iRa~" said...

Wanie ;

heee..
seksi dan hot..
lepas ni blh la amik pic gtu..;p

khairunnisa ♥ said...

salam. ira. sangat comel and cantik gambar-gambar diorang. thanks for sharing ira.. :)

Juliet_iRa~" said...

khairunnisa ♥ ;

w'salam..

comel kan nisa..:D

u r wlcm dear..

~SaL IjOu~ said...

sgtla comey!~ ^^

HaNiEeZ said...

awwww...so cute la! lebat seyh rambut die!

Juliet_iRa~" said...

~SaL IjOu~ ;

betul!

heeeee

Juliet_iRa~" said...

HaNiEeZ ;

eeee...cute kan??
yap2...besar nt mst cantik..

;D

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails