.Awesome Blogger.

Saturday, October 22, 2011

. Aktiviti Hari Pertama Cuti! .




salam hujung minggu...:D

banyak entry tertunggak ni..heee..taip cepat-cepat sebab next entry nak tunjuk gambar percutian bajet kite hari tu...;p

okey hari ni Ira dah start cuti mid sem...yeayyyy! seminggu tau!!

hari pertama cuti ni Ira dah buat satu aktiviti yang para gadis sangat sukakannyaaa...

iaitu.......

SHOPPING!

sebenarnya tak terniat pon...sob sob sob...ni semua kehendak...huuu..tapi kehendak yang sebenarnya keperluan...hahaha..;p

perkara utama keluar hari ini adalah untuk membeli...

ini......

Quarter Pounder With Cheese...yummy...heee


dengan menggunakan kupon ini....;p

siapa kata weekend tak valid??heee....tapi 1person boleh beli 1 set je tau!


perkara kedua yang telah Ira terrrrrbeli adalah :

3 buah novel ini........;p

terrr ke??heee...sorry Ira memang kaki novel..;p...

tak percaya ke?? sila tengok kat rak buku kaler pink tu....:)

perkara ketiga Ira terrrr beli juga...

adalahhh....

beg ini.......^___________^


comel tak???????comel kannnnn??heeeee...nak pakai minggu ni masa jumpa ehem2...yeayyyyyyy...;p

tu je nak update...



12 comments:

Leeya Hezlin said...

nampak macam best ja novel-novel tu..
mau pinjam boleh??
hehehehe.. >_<

fyra roslan said...

tgk Mcd tu dh terasa lapar dh . huhu

asmira surianie said...

wahh cdpnye burger 2..bestkan dpt fotostat je..hehe..comei la beg tu

Hanie_Dew said...

blog ko sanagt cute seyh..geram kau tgk.rasa di awang awangan. novel tu byknya..*rambang mata* pinjam boleh. aku pun hantu novel jugak.

Juliet_iRa~" said...

Leeya Hezlin ;

haha..best2..
br abis baca 1..
ada 2 agi...;p..

meh2 dtg umah..
kekekkee

Juliet_iRa~" said...

fyra roslan ;

heee...
g la print..
ada 1 hari lagi...

jimatttt!

Juliet_iRa~" said...

asmira surianie ;

besttt..
ftostat gak ek?
heeee...

comei kan???
yesss ada org ckp comeiiii!!

Juliet_iRa~" said...

Hanie_Dew ;

haha..
comel ke??
mekasihhhhhh..
apa y buatkan ko di awang-awangan??haha...
hiperbola sungguh ni!;p

meh2 dtg umah..hahahaha

sitinuraffizza said...

ehem3! shopping dgn B r 2! :P

Juliet_iRa~" said...

sitinuraffizza ;

haha..
x x x x..
salah..;p

shopping ngan kakak ira laa..
b jauh..
wuwuwuw..;((

sitinuraffizza said...

syian B dy kt cameron. xp2, B blk nnt mntk strawbery & brg2 strawbery byk2. denda sbb kerja jauh2. hahaha

Juliet_iRa~" said...

sitinuraffizza ;

heee...tu laa..

alaa b da belikan 2x da...
siap sayur2 lagi..haha..;p..
bantal pon da dpt...
b ckp dah ckup da tu..kehkehkeh..

skang ni b suh dtg cameron plak..
teman dia gi jalan2..
dia x gi jalan2 pon spanjang dia kat sn...
heee

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails