.Awesome Blogger.

Monday, October 31, 2011

. Skematic .



salam semua...

alhamdulillah masih berpeluang bernafas di bumi permai ini..

sihat semua??

Ira ada masa lebih kurang 3 minggu sebelum tamat pengajian ijazah sarjana muda ni.. yipppi!!!

seronoknya Ya Allah tak terkata..;p

tahun depan dah kerja... ada duit sendiri...best2..ehehehe


mudah-mudahan semuanya berjalan dengan baik dan peperiksaan yang hampir menjelang ni dipermudahkan olehNya...

doakan Ira yea...


pssss : disebabkan entry jd skema hari ni, jadi ada kata-kata hikmah juga..hee


: : Jika kita tidak dapat membahagiakan orang lain, cukuplah dengan tidak memberikan beban dalam hidupnya : :


pssss lagi : Thank you so much pd yang follow..nanti Ira jenguk korang k.. line broadband kat Melaka agak lemmmbap sikit..sorry tau!


9 comments:

Hanie_Dew said...

my dear good luck for your upcoming final exam. do well tau. grade with honor. hehehe. pandai je aku cakap. aku dah lepas sume tu.

dulu dulu aku ngan jue sgt suka exam. kitorg slalu kuar awal. sama ada dpt jwab sume. atau bosan berpura pura fikir jawapan yg memg tak boel nak jwab. hahahha.

jue tak jd kene thn kat wad. bacaan patlet drah dia dah ok. tu bersansur pulih la tu.

nabilah_2908 said...

selamat datang ke dunia yg sebenar... ;)

dhiera said...

percaya lah bila sudah bekerja kamu mesti rasa, best ye belajar!!

Juliet_iRa~" said...

Hanie_Dew ;

thanksss u dear..:D..i will..last exam ni rs berdebar2 plak..ahha..dah le xstudy ag..wuwuwuw..

cehhhhh suka exam sbb nak kuar awal ek??ahahaaha...ira xsempat nak kuar awal...asik perah otak jeee..heee

ohh yeke?alhamdulillah!moga jue cepat sembuh..:D

Juliet_iRa~" said...

nabilah_2908;

thankss dear....

wuwuw..dunia penuh cabaran...

Juliet_iRa~" said...

dhiera ;

percaya...
tp bila dah penat belajar..
nakkan hasilnya..
wuwuw..
5thn stgh tau non stop..wuwuwu

cik aisha said...

alhamdulillah...menghitung hari la ni nak menghabiskan study...pasni kumpul wit pulak..hehee..gud luck papepun...:)
p/s:nanti msti rindu zaman bgelar student..

Juliet_iRa~" said...

cik aisha ;

hee..aah..;p..
tapi kena exam dl..wuwuwuw...

thankss k..

psss : confirm pnya..hee..tp dah belajar lama sgt nk gak pgg duit sndri..haha..otak tepu da..bg ilmu ni diaplikasikan dl..;p

Tapak Kaki said...

masa aku dok tunggu nak graduat dulu memang suka.. tapi bila dah konvo,kerja lak tak dak..adoyai..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails