.Awesome Blogger.

Monday, April 30, 2012

.Makna di sebalik gambar #2.



Salam semua..

Untuk entry sebelum ini iaitu Makna di sebalik gambar #1, jawapan anda semuanya tidak salah..hee..tu semua bergantung pada pendapat masing-masing....pada Ira gambar cupcake jatuh tu bermakna dalam hidup kita, ada kalanya kita akan rasa sedih, down, bengang, sakit hati bila sesuatu yang kita nak tu kita tak dapat.. Analogi nya di sini adalah apabila kita nak makan kek cawan yang comel tu tapi tanpa disengajakan, ianya terjatuh..tentulah kita rasa sedih sebab tak dapat makan kek secomel itu..itu cuma analoginya..dalam kehidupan anda, fikir-fikirkan lah apa situasi yang sesuai :D

Seterusnya..

Apakah makna di sebalik gambar di bawah pula? ;p

over oke Ira senyum..haha ;p

..LIFE IS PRECIOUS..
APPRECIATE YOUR LIFE AND MAKE IT HAPPY AS YOU ARE!

Pss : Maaf lama tak update..Ira sibuk dengan tanggungjawab Ira :)

38 comments:

shahrazali said...

kejayaan boleh dimiliki oleh sesiapa sahaja asalkan rajin berusaha..

Ujie said...

Yg ni sng je..mksudnya Ira dh graduate..dan sgt happy! Berbalas sudah usaha bertahun..

msredcheesecake said...

Berkat usaha... Cabaran pasi ada, yg penting kesungguhan dan bijaksana hadapinya...pasti berjaya...

teha said...

berjaya mncapai kejayaan.. hahaha !

Cik Siti Hajar said...

mmg setiap gambar ade makna tersendiri kan..

Kazman / Sue said...

susah payah belajar inilah hasilnya....

Leeya Hezlin said...

Makna gambar ni pula eh?
Bagi akak ira senyum tu pun dah menunjukkan ira betul2 puas dengan kejayaan ira..
Ira bangga sangat apabila cita2 nak jadi seorang guru tu tercapai..
Dan lagi satu ira happy sebab family ada bersama dengan ira dan dapat bunga cantik tu.. :)

O CIKTEDDY said...

ahaha ape ni kak ira?main teka teki plak..mkne gmbr ni..bahagia + syukur.ececeh =D

aRa ❤ aFiq™ said...

usaha tangga kejayaan. yeah :)

cikcimi said...

Lebar betol senyum. :D

khaifaiz said...

kekasihku dimenara gading ... Bolehhh? P

♥ Cmª shIemª ♥ said...

ohoh..itu makna disebalik gambar cupcake jatuh tergolek tu..?hehe..


wah..dah graduate ke?

maknnya saya fresh graduate la ni..

:P

tahniah!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

segak bergaya :)


hmm makna ek? mmmmm

syAzAnA said...

haha. mestilah happy sbb usaha belajar selama ni berhasil! heheh

Telor Power said...

kegembiraan melapau yg tak terucap

dhiera said...

ira..akak pun rasa senyuman tu sangat over. kahkahkah

hepi dan bersyukur sgt dapat degree yg diidam-idam kan kan kan?

CiK FizA said...

berkat usaha kak ira selama nie, akhirnya membuahkan kejayaan~ senyum sampai telinga ! yeaayyy :DD

miss Fyqa said...

lama x singgah sini..rindu :))

Mr.Clive said...

selagi boleh berlari,berlari...kalau merangkak pun,janji sampai eventually... :)

Boni JLL3 said...

maknanya saya menang moto..hahaha

Ezad Skytech said...

seronoknya tgk org da konvo ni...:D

aLya maNip said...

papepon, congatulation dear..

senyum setelah berusaha..kejayaan yg mmbahagiakan seme org..:)

Lea Isnawi said...

maknanya


"Saya dah grade!!"

yeay

tahniah ira :)

Qu azniza ;) said...

.waaa ini chantek!!!
bangga!

AkuTaip said...

Walaupun sesukar mana subjek yang kita ambik, time nak graduate,tiba2 semua kesukaran kita selama 4/3 taun terus kita lupa. yang ingat cuma saat indah~~

Picoz Shupalula. said...

teringin jugak nak camni one day;)

nur adilah said...

hasil usaha sis dah tercapai ^_^

mama aini said...

maknanya : sebuah senyuman yg cukup bermakna dihari konvo..hasil dr kerja keras belajar..

ciK LyndaWawa said...

cantiknye cikgu di atas.....congrates...=]

Teenager Housemaid said...

saya nak berjaya macam dalam gambar ni... :')

Ryu on ahsfantasy24.com said...

tahniah untuk setiap kejayaan :)

Abg Stalker said...

amboi segak na.. :)

Hanie Dew said...

banyak usaha untuk dapat pegang bende macam buku tu...hihihihi..

best kan perasaan masa konvo.

Siti K------- said...

maknanya saya dah berjaya!!! yeah! hehehe

Ihsan Arifin said...

wah x sabarnya. ihsan lagi 2 tahun setengah kak :)

FEDO said...

Wah. Tahniah atas kejayaan . :)

FEDO said...

Pandangan saya tinggingya sekolah.:)

Ummi Iman said...

Askm. Tersenyum dengan penuh gembira kerana telah berjaya memiliki segulung ijazah.

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails