.Awesome Blogger.

Thursday, April 19, 2012

.Design Baru Cincin Nikah.


Salam semua :)


Berminat untuk tampil unik di hari bahagia?heee


Psss : Cantik ke?haha ;p..tapi kena cari bakal husband Jurutera la kalau awak berminat..ngeeee


69 comments:

blogtilldrop said...

huh ..cemas tgk cincin ni...kena ada spana!

BlueiceButterfly said...

~wah..unik tue..hehe >_<

khaifaiz said...

hahaha... design skrew ker...

Aishah Jahirah said...

time wedding tak payah pegang tangan...cantumkan aje cincin.muahaha...alahai ira jurutera kayangan yg ditunggu xmuncul lg ni...:)

lisa said...

uniknya :D

nur anis said...

haha..pelik betul...mesti jadi tumpuan cincin tu..

LubLy said...

cik abg ira jurutera la tue kan kan kan

Norlida Ramli said...

ngeeeee :D
ingtkn design tol2 tadi..kehkeh

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...takut la plak...kang encik tunang kasi nat yang di cat emas plak....ekekeke....

CikPuan Azizah said...

tumbuk mata org buta ni... hahaha

shahrazali said...

unik betul ni....mcm2 skrg ni..utk lelaki ok la,,utk pompuan x sesuai..hehe...klu emas,,lelaki xleh plak ek..

deqnoor said...

nk tunjuk jd engineer pun toksah lah sampai ke cincin. huhu...

aRa ❤ aFiq™ said...

tudiaaaa.. akak nak beli yg ni eh t ? hahaha

Cik TeN10 said...

Kalau dua2 pn engineer lg mantap !! Hahahh :D

khairunnisa ♥ said...

aduhhh.. dahsyat ni ira n_n

Ryu on ahsfantasy24.com said...

erk..
terlalu kreatif ni.
hee tak mau laaa ^^

Papa Mifz said...

haha...kalo 2 2 engineer yg gila kan kerja mungkin dorang minat la kot nak pakai cincin2 mcm tuh...hehe

Aien Alien said...

uniknyaaa...rasa geli hati pun ada juga...hehe

O CIKTEDDY said...

whoa! ni iklan ke promosi ?haha

Asrul "iLham" Sany said...

yang penting cincin bagi ikhlas...muahahaha

Leeya Hezlin said...

Jurutera?ahaaaa.. :)

Kazman / Sue said...

haaa3x.... cantik jugak kalau pakai cincin ni yee... baru melekatttt...

Puan Kutu said...

Tak berapa nak cantiklah,tp unik.hehe..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe..style gak ni.. :P

Tukang Karut said...

hai... saya seorang engineer...

Ujie said...

Mak ai..nampak ganas la cincin ni. ^__^

CiK FizA said...

hahaha. seram tgk ! x sanggup nak pakai =,=

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lain dari yg lain
if hilang senang nk carik ngeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

kompem berat kompem mahal..hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha unik laa cncin.. nak satu gak laa... keh keh..

nabilah_2908 said...

errrr...kena fikir banyak kali tuk kata cincin itu cantik..heee... (^_^)

syakey said...

hahahaha

schaze zainn said...

besarnya -,-

tak sanggup nak pakai..hikhik

emy zulaiha said...

haha unik lah ira!

Penyuluh Perikanan said...

I already follow 957 ... I ask that you follow my blog also in http://penyuluhpi.blogspot.com/2012/04/ternyata-kotoran-sapi-bisa-dijadikan.html

Hanie Dew said...

unik tapi tak praktikal untuk dilihat setiap hari.huhuhuhuhu..

cinta siswi said...

hahaha.. comel! tp siswi xmo la cmtu.. nk yg ade berlian berkarat333..haha..

zOeY zAu YaH said...

erk...haha

nur adilah said...

wallaweiT.T dah takd idea ke ape nak design cincin -.-

Mr.Clive said...

haha ni mcm wedding ring untuk org yang workaholic aje ni...kehkehkhehh

jia creatifelt said...

singgah...

Zakaria's daughter said...

erkk.
haha. pengsannnn!!
nak putus dengan abam engineer lah cm gniii.

dhiera said...

tunang akak engineer tapi akak tak minat la plak cincin gini~

nabila azmi said...

rindu sini!!!>.siyes!!...hehe..=)=)..

cincin tu kreatif la..tpi nk wat cincin nikah mmg xla..kecuali mmg emas tu tinggi nilainye..hahaha..ni dah rupe mate duitn ni..hehe..no no no...

xnakla pattern ni..xkawaiiii..=)

::CIK LYNN:: said...

hehehe...ada ke org nk pkai cncin cmni? =p

♥e'in♥ said...

huwaaaaa.. xnk cincin mcm nie.. xnk xnk xnk!! *hentak2 kaki* hahaha

Teenager Housemaid said...

erkk...
tak nak la cincin kahwin macam ni..hahahah

TiraPengemis said...

erkkkk..kalo salut emas....mahal jgk kan...hehe

hazfee said...

ada ke yang nak pakai cincin macam ni?hahaha

Boni JLL3 said...

wah..saya berminat lah

Cik Puan Muda Umi said...

baru sempoi mcm ni,lain daripada yg lain..weeeeeeee

FarhanaLicious said...

sedih nya kalau cincin macam tu. huhu

ஜ miss klanika ஜ said...

unik. tapi taknak la. bentuk dia pelik. huhu

chemay said...

ehhh uniknyaaaa.
kalau cincin untuk nurse ngan doktor.
camne pulak la rupanya kann?
hehe
:p

aLya maNip said...

lau bakal isteri je engineer leh pakai x?hihi

Iffah Afeefah said...

Kalau cikgu cmne kak

amna said...

ekekee... comel je. bull n nut :D

Nor Nadiah said...

pergh..mmg unik...sygs nak ke cincin cm ni?

:D

zulhilmi tempoyak said...

hahahaha... klu sambung ni memang xpegi mana la pasangan ni. hahahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..uniknye cincin nie.. ;)

*ira nnt bg alamat kat akak ye..nak bg ole2 dari srwk.. ;)

Bulan Syurga Firdausi said...

heeee ingat td cincin awk... da hampir kecewa da ni huhuhuhu nasib bek bukan :P

Lea Isnawi said...

erkkk mcm lucah je

ngeh3

MaYa MustWany said...

hahah unik la sgt kan

izatty fatihah said...

unik kot, tp xnaklah! haha :D klau cincin jurutera mcm tu, cincin polis agk2 pistol dgn gari lah ye sis! hehe ^^

echa takashimaya said...

haha.comel je perempuan tu kalau snggup terima cencen cenggini :)

PinQib said...

mahal tu.. bertan emas nak wat betok skru.. haha

PinQib said...

mahal tu.. bertan emas nak wat betok skru.. haha

syAzAnA said...

taknak ah cincin mcm ni. eheh. *demand*

mama aini said...

ha2x..menantu mama tu engineer !!..nasib baik dia tak anta cincin camtu masa bertunang aritu..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails