.Awesome Blogger.

Friday, April 17, 2009

. Tag again .





tag 'kalau'


1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?

kalau la kan..nk tour 1 dunia ni..hehe...jalan2, melancong..


2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?

terseksi??alamak..huhu..cam x je..=p


3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?

ohhh xpe je la...xsanggup mati demi cinta..huhu...


4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!

huhu..xkisah pon..hak masing2..hukhuk..


5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?

ayoo..xmo la gtu..tp my family x macam tu..


6. Kalau tiada lagi hari esok?

akan ku laksanakan segala impian yang ku impikan..hahahha...


7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?

erm..pandang sbelah mata..hahaha..so wat??huhu..


8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?

eiiii gelinye...mati hidup semula xmo masuk program gtu..


9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?

huhu...jangan di tanye!!!air mata akan mengalir tanpa henti..


10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati? Nyatakan nama artis/selebriti tersebut..

xda yg fanatik sgt la..tp teringin nk jmpa anuar zain dpn2..hahaha..


11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?

seseorang yang pernah mengkhianatiku..hahhaa..xderla..xbaik bunuh2 ni..=p


12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?

tima kacehh banyak2..hehehe..


13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?

nauzubillah..


14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?

bestttnyee!!nak2..hihihi..+_+


15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?

hh tidak..akan ku pikir 1001 kali..huhu..


16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?

anugerah the best teacher ever!!


17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?

xnak2...i want pure malay!!


18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?

cedihhnye..kalo blh xnk..kalo tpaksa, rela la gak..hahaha..jiwang karat..keh3..


19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?

xda ape yg perlu dicemburukan..smua owang ada kelebihan dan kekurangan tersendiri..kan2??=)


20. Mengenai orang yang tag kamu ni?

N...new blogger fwens..her blog is so cuteee..n she is so politee ( N yg ckp kat tag die ea..hehe..)


21 : I'm tagging :

cpe nk jwb angkat tangan!!!huhu..

* raqeema

* zikery

* cik sara

* karl ( tp karl msti xnk jwb kan..huhu )

tu je la kot..yang lain bagi rehat dlu..hehe..


6 comments:

nur raqeema said...

adehh!!
soaln apekah ini??
mcm mls jew nk jwb soaln yg ni
xkne dgn jiwa kut
tp xpe la org da tag
bt jew r

NaDhiRaH~" said...

huhu..
xnk jwb xpe..
hehe..
xda paksaan..

nur raqeema said...

ala
lambat g tau la
org dah siap pn tag tu
huhuhu
=)

NaDhiRaH~" said...

haha..
xpela..
nt len kali xmo jwb xyah la k..huhu

nur raqeema said...

yela2
nnt tag jew
org jwb la

NaDhiRaH~" said...

hahha..
eleh..
xnk jwb akk xkisah pnye..
no hal laa~

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails