.Awesome Blogger.

Monday, April 27, 2009

. Journey to Book Fair at PWTC .


hey all..

entry ni just nak btau betapa bersemangat we all nak gi book fair kat PWTC last sunday..

btolak dari melaka kul 8 am n smpai around 10.30..just straight take star lrt ( rapid kl ) to PWTC n back to melaka at 4 pm..crazy rite??hehe..

actually..

i love to be there coz banyak novel2 yang susah nak jumpa tp mesti ada kat sana..hehe..me ni hantu novel kalo nak tau..+_+..

lagipun macam2 penerbit ada n kalo bertuah dapat jumpa penulis die skali..

xyah la cte panjang2 k..just take a look at this pic..hehe

sementara tunggu tren sampai..snap2 1st..=)

berduyun-duyun manusia ke sini..almaklumlah last day...

after memborong novel, we all gi times square plak..dari kiri : keyrie, nad , me n dayah..otak burung unta lagi kecil dari matanya..hekhek..


posing2..cpe yang paling comey??ahaaks...

di tengah2 bandaraya...haha..

menunggu pintu bas dibuka...ape lagi kan??


so , tu je la yang nak dikongsi dengan you all..tanpa keazaman, impian tidak bermakna..haha..=D




2 comments:

NuRuL aLia said...

beznyer g bOok FAIR n g shopping.
jgn lupe ajak kite lenkli. :PP

NaDhiRaH~" said...

ahaks..
alia kan jauh..eheh..
nun di pantai timur..
akk gi pon blk ari je..hehe..
insyaAllah nt kt gi ek..
eheheks..=P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails