.Awesome Blogger.

Thursday, April 30, 2009

. HoMe SweeT HoMe .





hye all..

now im at home!!

im very happy coz almost 3 weeks xbalik umah..hehe..( baru 3 weeks..)

but who know me, will know that me mmg la kaki balik umah..ahaha..

disebabkan jarak antara my house ngan IPG kat melaka yg xberapa jauh..2 jam je..( my house at selangor.. ) so xheran la kan nape me ni suka balik umah..

nak kata me ni xpernah dok ostel..x gak..coz since f4-f5 mmg me dok ostel..kat melaka gak..

maybe the environment there ( my lovely IPG..hukhuk ) yang sgt bestttt..that y me xsuka dok sana..ahaha..( fhm2 sendiri la k..)

so bile ada kat umah ni..mmg asyik on9 je la..disebabkan my dad ngah tgk berita, so bosan2 ni on9 n take this quiz...wanna know the quiz??

the title is : ^ apa panggilan yang tepat kepada si dia? dear?sayang?baby? ^


nak gak kuiz ni??ok..klik





the answer of that quiz :


hubby/dear/wife

sudah pasti hubungan kamu sudah melebihi 2 tahun.. anda takut kehilangan dia dan sentiasa menjaga hatinya,comfirm hubungan kamu akan berpanjangan dan anda pasti hubungan kamu itu.


hehe...eh2 cam salah je yg 2tahun tu..act baru nak setahun our relationship..yang lain2 tu memang betul la n insyaAllah im always pray 4 our happiness..=)
so how bout u all??
cuba jangan x cuba..hehe..




4 comments:

philoColy said...

wah2..
kemain hepi lg dye da blk.
hehe

NaDhiRaH~" said...

syeza~

ahaha..mmg sgt happy ada kat umah!!

best2..hehe..=D

I am Karl said...

hye dear

njoy ur hols

NaDhiRaH~" said...

karl ~

thanks..u too..=)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails