.Awesome Blogger.

Monday, February 6, 2012

.Blogger Gathering.



salam hari isnin..:)

ehem2...sakit tekak yea..plus sakit 2-2 belah pipi..*tak faham tak apa, Jue je faham ni ;p*

sabtu yang lepas, 4 feb 2012 telah berlangsungnya satu gathering yang mana ianya melibatkan 12 orang blogger, bertempat di Red Box, Low Yat Plaza..Ira dijemput oleh host gathering ni iaitu Hanie & Jue..host bersama, Zuan...

lets cikidaout..;p

semua di atas dari cam ira..:)

semua di atas dari cam Jue..

blogger yang sudi menghadirkan diri :

6. Syaz

ada yang tak pernah kenal pon blogger ni tapi bila dah jmpa..semua mmg sporting..boleh nak katakan semua kaki karok kot..ahaha..untuk makluman semua, haritu adalah kali ke 3 Ira menjejakkan kaki ke pusat karaoke ni..soo Ira bukan kaki karok..;p

korang memang happening..:)...nice meeting you guys!

pss : Jue & Hanie, tak aci Ira & K.Sal tak dapat coklat bar..mencii..heee ;p..puas hati dapat jumpa korang..:)


62 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye lay park ramai ramai...dah lamer xlay parking lay parking....hehehe....

fathiahRAIHANA said...

wah wahh syioknyeee ^^
yg dua org retiss tu pun ade jugak ehh akak. untunglaaa ~
hahaa

Puan Kutu said...

kemain sungguh korang karok yer..akk dh tgok semua pic kt blog jue hanie n fb..meriah gitu!

budak penjara said...

wahhh..jue hanie de..zuan pn de..sal ijoe pon de..semua tu ak kenal..haha..oh moew sorang lg

Tihara said...

best nye ada gathering :)

Cikgu Ma said...

waaa...gather2...=)

Nelly The Strange said...

bestnya ! one day , nak ikut ^^

KaK LimAh Si SupiR said...

x aci ! knp xd sape2 ajak kaklimah p0n T_T *tacing2* :P

Picoz Shupalula. said...

Best nye. Nak jugaaaaaakk :(

Afiq Yassin said...

ramai juga blogger yg dtg kan.
mesti best ni

nabila azmi said...

ala..besnyee...sy nak join next time boleh x??hehe..tpi sy segan sket nak karok ni..tpi join tu ok je..hehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh,syahiroo tu kan..wah..beshnya dpt jumpa ramai2..

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh,syahiroo tu kan..wah..beshnya dpt jumpa ramai2..

Cik TeN10 said...

Best la dptg gather rmai2.. Stakat ni fatin xpenah join lg mna2 gathering blogger.. Cuti xsma dgn org kn.. Huhu

nur adilah said...

best nye sis :)

aReLaN said...

bestnya la dapat gather2.tapi kan macam kenal je si zuan tu.slalu komen kat blog madammondoq.hoho

~SaL IjOu~ said...

kak sal 1st time g karok okay~ =p

p/s: Ira..tq soooo munchy teman akak arini!!~ ^^

Ujie said...

best kan gathering gini..

dari alam maya ke alam nyata.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

sapa soh blik awal.. kan tak dapat.. huhu

dhiera said...

best ye!!! jeles~

dhiera said...

best ye!! jeles~

Nurul ain said...

wahh.. bestnya ghatering -.- jelesss kejap

O CIKTEDDY said...

erk,ok cik jeles..haha

soooooour said...

x ajak pn......=.=

cikwahidaidris said...

waaa. jeles nyaaa

Jue said...

Alolo jgn sdey xdpt choc,nanti kite hang out lg =)

miss Fyqa said...

bestnye ira... :)

Ezad Skytech said...

mmg best bila dapat kumpul ramai2 macam ni...heee~

budak penjara said...

ohh ko pegi jugak ye

kim heeruul said...

tempat lepak gua tu.. awat tak invited gua..
..

Ana sebut "dad" time dia gembira je... =)

cikcimi said...

bestnyeeee ira.
bile nak jmpa kite lak. :P

syahirooAhmad said...

saya pun tak pepasal terlibat. Onie yang ajak :D kalau tak, tak berpeluang nak jumpa kengkawan yang ohsem gini.. :)

Miss Volvo said...

whoaaa seronoknya jmp blogger2 tp i xsuka karaoke la :P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

uols look enjoy sgt
ni yg buat ai jelezzzz ni
if dekat boley terjah sama :((

هانيم إرشاد said...

wahhh.. bestnyee kak :)

deqnoor said...

awak balik cepat sgt... xdpt nk intebiu lama2.. :p

onie said...

wahhhhhh,iraaaaaaaaaa....onie pon baru perasan,ira salu datang blog onie,ayamak..tak banyak borak dengan ira.... salam perkenalan dari onie,hehe....sedapnya coklat :P

J.Syazwana said...

alohhh bestnya !
tak pernah lagi pergi gathering blogger :(

Cik TeN10 said...

InsyaAllah fatin balik mesia leh je nk jmpa kl berkesempatan..cuti sebulan kt mesia rsa mcm seminggu je..huhu

.:rizaL:. said...

Wahh syok la kalau mcm ni hhaah..xjak pun..im from IPBA..dkt je nk g low yat tu haha

LAici KAng Ais said...

ramainye retisss...

Leeya Hezlin said...

seronok ja nampak berkumpul beramai-ramai macam tu.. :)

CekbOlat-bOlat said...

whoaaa.. abg zuan p ? mmg ohsemmm..

hanaahmad said...

wah bestnya. bila nak buat lagi? mohon ajak saya pula. ;)

Saddila said...

haha sokong kak hanna punya komen :) ajak la dila lain kali. hehee

Mohd Izzar said...

wah2,, seronok la....hooho

nur farahin binti sulaiman said...

waahhhh.. sonok nyer akak.. btw, cntik la akak pkai kaen tue.. sweet je..^_^


p/s~ heheh.. farah x naik bot tue.. ngatkan mahal sgt.. x naik la.. tgk je la akak.. heheh

Ungu Violet said...

tak penah sekali pun pegi karok...huhu

aRa ❤ aFiq™ said...

best nye blogger gathering..

Mr.Clive said...

wahhh wahhh...tiga jer blogger laki yang datang ritu?kehkehkeh..untunglahh...hahah XD

Rtp Farra Arisha said...

this is so pretty gathering :) one day i'll make sure we can get meet up too ^^

Zakaria's daughter said...

untung lah untung lahh untung lahhhh!!
hehehek

syAzAnA said...

yeahh. dapat jumpe korang! muah muah muah!

emy zulaiha said...

bestnye ira g gathering!! :)

rozeeta rashid said...

wahh ramai jugak yang pergi gathering ni eh. macam segan je nak karok bila baru jumpa macam ni. hehe.

LubLy said...

0hsem..nak sgt j0in gathering mcm nieh..

Nisa Greennnpanda said...

huhu~..
gi gath xajak sy pun..
sdih3.. T_T

lain kli kalo ade, nk ikut, hehe.. XP

Hanie Dew said...

ala sayang lupa nak bagi korang. korang dah jauh baru jue teringat. hahaha..

era kecik said...

waa.. bestnyer dia.. dapt jumpa ngan blogger ~

:: teringin gak nak jumpa korang.. hehe :D

mama aini said...

bestnya JI dpt jumpa kawan2 blogger..

wan nurul hezrina said...

adaker yang dah kawen?hehe..seronok tgk korang!

MaYa MustWany said...

fuhh memang best jmpa kwn2.

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails