.Awesome Blogger.

Tuesday, February 7, 2012

.Purplicious or Blackish?.


salam semua..

esok kerja..waa..eh silap..esok sekolah..heee..;p..

nasib baik esok dah hari rabu...kerja 3 hari lepas tu boleh cuti..tapi rasanya sabtu ni Ira ada sekolah ganti laaa untuk ganti cuti perayaan Tahun Baru Cina haritu..sob3..

sekarang ni dok menghitung hari cuti aja..kenapa ntah?hee..cepatlah bulan Mac..sebab ada cuti sekolah seminggu..kuang kuang kuang..*tak senonoh kan Cikgu Ira ni ;p*

kawan-kawan yang disayangi sekalian ,

nak minta semua kamu tolong vote mana satu warna kereta di bawah ini yang korang rasa macam sesuaiiiiii je dengan Ira..plsss..:)

Blackishh..:)

purplicious..:D


yang dah vote tu memang baik hati..nah ferrero rocher sorang seketul..ahaha *bodek*..

terima kasih daun keladi, esok lusa jom kita jumpa di gathering lagi...heee :))))


pss : Next time, kalau ada gathering Ira ajak korang sekali ea..jangan sentap2 tau..;p



66 comments:

Ujie said...

hitam..kalau kotor atau tercalar, lebih jelas.

purple..nampak sgt girl. mudah kena target oleh org jahat dan si pembuli jalanan.

hmm..hitam kot!

aReLaN said...

macam lagi seswai purple je ngan cikgu kita ni.hehehe..nak up lagi,amek yang kuning terus.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kuning! heheh eh xde ek? :p

purple la, hitam dah banyak sangat :D

Telor Power said...

hitam tapi hiham nie mudah nampak kesan kotoran yg melekat(khas pada rajin menjaga kereta disyorkan warna hitam).

nak kurang nampak amik warna putih dan silver. kereta xcuci sebulan pun still nampak bersih kehkehkeh

H.J said...

hitam la...menawan..haha

~SaL IjOu~ said...

kuning!~ *padahal da tau Ira ckp antara hitam ngn purple je..ngee~ ;p

emy zulaiha said...

pepel lah cikgu...ayu gitu dgn ira :) haha

sitinuraffizza said...

purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple! purple!
HAHAHA. purple r yang. tp kl pink 2 pun ok wat. ngeh3 ~
wow! lg best 2. sm cm B dy!!!!! :P

~SaL IjOu~ said...

ye lah ye lah..purple~ ngehee ;p

HeNRieTTa JoSe said...

Klu ira mnat purple, amek purple larr....coz purple tu sgt cantik...dia bkn purple biasa....klu xmnat, amek la hitam....tpkan, kate htam sng nmpak cacat celanya....hehehe....

aReLaN said...

so..purple it is.lagi ok la bndg ngan hitam.hitam panas.hihih

miss Fyqa said...

fyqa rasa kan..yg kaler purple tu. lawa la.. hee~

KaK LimAh Si SupiR said...

purple utk ira ^_^

sitinuraffizza said...

xp r. ikt kemampuan msg2 kan. HEHE. fza xmnt myvi, 2 rs xkn bli myvi. alto 2 pun kne pikir2 blk. 49k.. tba2 rs nk bli viva je. br 29k. ngeh3 ~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

jawab skali lagi, purple!! pasni bwk jejalan plz...hehe

Teenager Housemaid said...

akak ira!
warna purple!
cun sangat!
mesti kena dengan kak ira ! arha~
*bodek sebab nak ferrer0 rocher
hehe

Zakaria's daughter said...

pepellllllll sis.
sobs sobs. untunglahh nak beli myvi dahh :((

Woofer Storm said...

p gath tak ajak pun..sentap tau ^^

#amik pink.ada tak?ahhaaaa

~SaL IjOu~ said...

haha..tu la..kalo ada kaler oren ley jadik geng~ ;p

Cik TeN10 said...

puprle !! sbb nmpk feminine sket.. sesuai la dgn cikgu ira ! :)

Tukang Karut said...

dua2 tak minat... hohoho...

Cik TeN10 said...

ohh lg satu sebab hitam dh byk org pakai dh.. yr purple tu dia nmpak color cm cantikkk la !! haha

p/s : betul ira teka !! fatin lupa nk lukis belang2 kt stokin yg last tu ! ahaha ;p

nuyui a.k.a miss YUI said...

purple tu nmpk cun..hihi.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

purple la sesuwei ngan uols
nasib baek x der pink awwwww

aku budak klang said...

purplue cantikkk...apalagi utk org macam Ira....sesuai sangat

Leeya Hezlin said...

vote for purple.. :)

Nurul ain said...

akak!!!! purple!!!!

Lea Isnawi said...

purple!!
nampak girlish sikit
wahh untunglah..dh nak pakai keta dh

dhiera said...

purple!!

saffiya_aleesya @ echa said...

purple mmg cun sbb colour baru tapi apa pun hitam tetap jadi pujaan hatiku..

Aien Not Alien said...

hitam!! manis bergaya atas jalan.. :)

Asmara said...

hitam itu menawan.. chewah!

Nisa Greennnpanda said...

Ira, pilih aa warne purple..
sesuai ngan status sbg cikgu.. (memandai je, haha..) XD

Hanie Dew said...

purple girlish. black nampak smart. kalau pink sweet. eh takde pink eh. ops.

Puan Kutu said...

purple utk girl coel macam ira..black tu bg kt bf ira.haha..

*yup noor murni tu nama di ic.kehkeh..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

semestinya PURPLE!!!


ms akak jd cikgu pon salu mengitung hari bila nk cuti sekolah ekeke..tp dh jadi mak budak sekolah pon masih hitung hari nk cuti hahah

hassy chan said...

purple tuh cntik.. memang la risau kalo nmpk bile bercalar.. tp ira pndi jga kete kan?? heheh

Adylia Qarissa said...

betul kata zuan!! kuaning la ... baru nampak stylo... :)

Liyana Zahim said...

Warna kereta yg gelap salu buat kete tu panas tau? Then nmpk kecik compared tu color yg brite2 gitu.. So my answer is yellow! Hahaha.. Msti dapat pelempang je jwpn ni..

Nurul ain said...

nampak girlish la kak....lagipun ungu kan cantekkk... tp kalau light purple lg cantik la kan.. ahaaaa...

***akak kalau free2 apprve ain di mukabukulali.. :p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kalau akak..akak suka yg purple tu..nice kaler..^^

Lama akak tak BW..kos Qis tak sihat & Admitted @ hospital...Alhamdulillah dah discharged...

Kazman & Sue said...

purplet cantik wooo dengan pompuan... ambik kuning lagi cantik.......

CekbOlat-bOlat said...

PEPEL !!!!

Tihara said...

kalau yellow,ira suka tk..tp akk vote purple kat sini..cun :)

aRa ❤ aFiq™ said...

smart la kak wrna purple uh.. mcm jrang org gne.. huhu..

btw, gathering jauh cne na join.. huhu

LAici KAng Ais said...

hamboi,cuti saje cikgu ira ni. i vote purple cz i like purple. leh tak?hee

AinsHa=) said...

purple sesuai kot dngn akak yg serba feminin ni..hehehe...tapi kalau feberet saya, kaler hitam. ^0^)

dwaty said...

PURPLEEEEEEEEE

syAzAnA said...

PURPLEEE! sesuai dgn ira. ehhe. ;)

teha said...

pepel lagi cantik ! :)

Miss Nadya said...

amik purple even nad tak suka purple..:)

hitam dah biasa tengok...sebab tu tak rambang mata..:)

nad rindu ira jugak..:)

p/s :: ha'ah..dah bunting..sebab tu kene jaga baik2..:)

nur adilah said...

purple purple :) hitam hitam ;) dua dua boleh :D sebab dua dua cantik :P hehehe~ tapi untuk sis purple lebih sesuai ^__^
btw, terima kasih sangat sangat untuk nasihat itu :))

khairunnisa ♥ said...

purple :)

era kecik said...

hitam ! nampak berkarisma sket.. haha :P

:: peminat kaler itam :)

dela said...

warna gelap cepat kotor dan cepat calar... akak vote warna putih atau silver.. sbb keta akak warna silver hhhee senang jaga :)

Ezad Skytech said...

#baru mula kerja..da hitung nak cuti..heee~

purple nampak macam sesuai je dgn ira...haha~

Ezad Skytech said...

#baru mula kerja..da hitung nak cuti..heee~

purple nampak macam sesuai je dgn ira...haha~

L said...

hehe,kak nadhirah, kaler puprle baru nmpk feminin seket.. huhu... comel3. matching dgn profile fb... haha

mama aini said...

ehem JI....mama rasa purple tu paling sesuai utk JI yg cute ni.. :)

MaYa MustWany said...

purple la..jrg nmpak.tapi itam itu menawan.hahaha

Jue said...

Cikgu kna dtg skolah ek sabtu ni..alololo cian dier
Aku tak.vote mn2 sbb aku prefer kaler gold hihi
Tp sbb ko punya psl, aku vote purple!drive mlm, org nmpk keta ko oi!haha

wan nurul hezrina said...

nie kena ada banyak pendapat berbeza.pada yang suka kaler purple da answer is purple..tapi kalau penggemar itam mcm aii,haruslah jawapannyer HITAM HITAM N HITAM!!

Picoz Shupalula. said...

HITAM! hitam nampak elegan + macho. Cik Ira kan macho. Ngeh3

ahsfantasy24 said...

sis, purple la comel!
hee tapi kalau terclar, nak cari cat
susah sikit.. huhu~

Hanie Dew said...

ye la ye la. aku vote kale ungu. huhuhu

MiszMaryaNe said...

ira!!
akk suke yg pepel,
ira amikla pepel,
nt leh bw akk g jnjalan round kl, hehe..=)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails