.Awesome Blogger.

Monday, March 19, 2012

.My Graduation Day :D.




salam semua..

alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.. :D

gembira sangat bila segulung ijazah dah ada di telapak tangan Ira..

susah payah belajar sepanjang 5 tahun 5 bulan akhirnya terbalas..:)

wajah Ira dapat 'menceritakan' kegembiraan yang sedang Ira kecapi sekarang..heeee

nahh gambar Pre-grad :)


nahh gambar hari Konvokesyen sebenar..:)


Maaf tak boleh letak gambar keluarga..hee..gambar studio pon tak siap lagi..gambar dengan kawan-kawan banyak tapi malas upload..cukup la tu ea..;p

Ira dapat surprise dari si dia yang tersayang.....Terima Kasih untuk susah payah awk ni..:)

terpaksa diblurkan sebab takut ada yang muntah..haha ;p (yg dah tahu syhhhh)

close up cupcake yang ada 'mortar board' ;p


sempat celebrate lepas konvo di sini..;p..

Willy Sate @ Ramal Food Junction, Sg Ramal..


Terima Kasih Ibu Ayah, Kakak, Si Dia ;), Saudara-mara, Guru-guru, Pensyarah, Sahabat, Blogger yang sudi ucapkan tahniah.. Jasa kalian hanya Allah yang dapat membalasnya...:D



58 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

haa..tau ayat apa..bby ea..lalalal..

hikhik.

Kazman / Sue said...

tahniah dari kami sekeluarga.... moga menjadi insan yang bergunaa kepada semua...

Aishah Jahirah said...

alhamdulillah semua selamat....wah gamba sakan ye,jalan tu korang yg punya...;p

HeNRieTTa JoSe said...

nak cupcake....hehehe....tahniah ira.....dah bergelar guru bergraduan...

Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswasazah kan?

Ezad Skytech said...

tahniah sekali lagi ira...:D

Ujie said...

Hari gumbira!!

Tapi akak dulu takde gambo gini..sbb family dtg dari jauh- johor..nk kena balik cpt.

MaYa MustWany said...

hoyeh2..tahniah2...

Hanie Dew said...

congrats untuk yang kesekian kalinya ira bambam(aku tau ko kurus.saje nak doakan ko bambam.haahha) .

ala aku dah tgk versi tak blur punya.

sate oh sate..ko buat aku teringin nak mkn skrg.

ko lawa la weh..cupcake tu bukan aku dah cop ke. ko kata nak bagi..wuwuwuuwuwu

miss Fyqa said...

congratz ira.. moga jd cikgu yg berjaya.. :)

Cik TeN10 said...

wahh suprise dr yg tersayang !! mest terlonjak gumbira kan lepas 5 tahun 5 bulan berhempas pulas perah otak then hari ni dpt genggam segulung ijazah.. alhamdulillah.. teruskan perjuangan .. aja2 fighting !! =)

Asrul "iLham" Sany said...

5 tahun? lama gak ek...

tp yg penting hasilnya lumayan :D

khairunnisa ♥ said...

Assalamualaikum,
tahniah Ira :) <3
comel comel gambar ira dan kawan2 :)
tema pink ye hari konvo..
nisa tak tau nak pilih kaler pe nanti..
hihi :)
tahniah sekali lagi &
selamat menempuh alam pekerjaan.

miss you~

Leeya Hezlin said...

Tahniah dear..
Cantik2 gambar..lagi2 yg pre konvo tu..
Semoga ira terus cemerlang.. :)

Puan Kutu said...

mmg berbaloi lamanya studi smp 5taun.hehe..

pasnie bley fikir nak kawen plak.kihkih..

Puan Kutu said...

mmg berbaloi lamanya studi smp 5taun.hehe..

pasnie bley fikir nak kawen plak.kihkih..

Tukang Karut said...

tahniah ye...

Mizz ErMa said...

wah, romantiknya si dia cikgu ira..hehe btw, tahniah dear..=D

gadisBunga said...

tahniah awak! manis kan kenangan convo? saya punye dah lepas berapa tahun dah tapi masih teringat kemanisannya. mak ayah awak mesti bangga tak terkata.

cuppies tu sangat cute!

CikPuan Azizah said...

tahniah syg! lepas ni alam pekerjaan menunggu anda..hehe tahniah! boleh kawen dah pasni..hehe

zati embong said...

tahniah ira..truskan perjuangan k.hihi

Telor Power said...

tahniah ira...tahniah

aLya maNip said...

congrats dear!!!! seronoknya da grad..hihi

nak gak cup cake ade tulis2 cmtu..ngeee

O CIKTEDDY said...

wah..tahniah kak ira!

Nana said...

wahh..first tyme dpt tgk muka ira..comel orgnya..tahniah!! lepas ni kitew la plak..ngahaha

emy zulaiha said...

wah bestnye ira dpt cupcake comel dr die! hehe jeles terserlah kegembiraan melalui senyuman ira tau! :)

Boni JLL3 said...

tahniah cikgu

Lea Isnawi said...

congrats ira!!!!

psttt dh taw tulisan yg di-blurkan tu :P

TiraPengemis said...

cntikkk dan tahniahhh =)

ZORA said...

tahn iah la....:P

acheeqa farhana said...

wahhhh...thniahhh...seronoknyeee...

smoga jadi guru yang berdedikasi ye cikgu ira..smoga sucess dimasa akan dtg :)

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

ooo tahniah la......

last skali aku konvo... masa habis tadika... huhuhuhuh

msredcheesecake said...

congrats again dear... cupcake tu ada lagi tak? hhaaa

Rtp Farra Arisha said...

semoga dengan kejayaan ini memberikan input positive kepada sis ira serta rakan2 yang lainnya juga. :) selamat maju jaya. wah, siap ada colorful cupcake lagi!! :D

cik ika said...

tahniah sis~~

Cik TeN10 said...

betul tu!! =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alhamdulillah, tahniah la ya :)

nur adilah said...

tahniah sekali lagi :)
comel je ila tengok^^'
ececeh malu pulak :P

pelangi sepi said...

tahniah atas kejayaan

schaze zainn said...

tahniah ira :)

mesti rasa terkejut kan org tersayang buat sepraise =D

aRa ❤ aFiq™ said...

tahniah kak.. syok tgk akak bgmbr ngn jubah tuu..

H.S said...

kamu comel :D

tahniah ya! kalian nampak begitu gembira sekali.seronok tengok!

Woofer Storm said...

thniah ckgu..meh sini sy nak belanja main bowling..ehehe apa mcm?hehehe

Cik Jannah said...

tahniaahhh akak ! saya lambat lagii. :(

Chuu Muqhlis said...

alhamdulillah~ tahniah ira ^^

HeNRieTTa JoSe said...

ps....rietta mls nak nek moto ke kedai depan umah yang xde la jauh mana....tpi nak jalan kaki, jauh lew jugak....itu yang nak nek beskal...tapi skang fixie yang femes....itu yang jadi nak fixie tuh....hehehe....

syafiqakarim said...

waaa.untung la.hahha.goodluck!

dhiera said...

terus akak terasa nak konvo! best ye....

tahniah ira~

KhaiRin : anies said...

TAHNIAH!
ALFUN MABRUK!
CONGRATES!

Ryu on ahsfantasy24.com said...

Hehe..
dah nak dapat gaji tu,
bila nak belanja makan??
hehehe..

CiK FizA said...

Congrats Kak Ira !
Fiza tau perkataan apa yang d blurkan tuh~ Ngee :DD

Hee. comel je Si dia tuh kan ! Nak jugak cam tuh. Hikhik ^^

** Alhamdulillah Kak Ira ~ Adek Fiza dapat 8A! Terlebih pandai drp akak dye nie. Ngee :DD Tapi kan, yang sedihnya Add Math dye D. Hahaha. Kecewa sgguh. Tak tau nak apply apa. Math dye pon B je n Arab c. Hee. :DD

Agak2 Kak Ira apa kos yg sesuai ek? Nak mintak matrik cm x lpas je kan sbb Add Math tuh. Fiza cdangkan dye ambk asasi law kat UIA tuh @ Tesl kat maktab. Ok x? Ngee. :DD

Sory kak Ira, byk soalan pulak. hee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ala misti ayat sayang tu HEHE


bestnya dpt cupcake cantik sbg hadiah..


gambo lompat lps konvo tu mmg org salu buat kan..HEHE


tahniah dear :)

Rara Nasiha said...

congratulations. tak sabar pulak rasanya nak konvo :)

sitinuraffizza said...

awk2! nnt PM sy adress awk eh. ples jgn ty kenapa. HEHE

semutsengal said...

waaaa !


tahniah cikgu ira ~

nur_za said...

congrates dear.. =)

shahrazali said...

tahniah ira !!!!!!!!!
gmbr tutup muka tu smart ler....msa konvo dip dulu x sempat nk bergmbr ngn membe2 sbb selesai jek majlis,, hari hujan...

mama aini said...

ehem semakin comil ira lepas konvo tu..tahniah sekali lagi..

SHAHZEE said...

tahniah:)teringat plak masa sy konvo dulu.jubah ilang bolek terlupa letak kt mana hehehehe

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails