.Awesome Blogger.

Wednesday, March 28, 2012

.Wordless Wednesday #18.




Dear my future husband..

please take note the following given.. :)


psss : Change I'd = you, You=me ;p



49 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sweetnyaaa..

Lea Isnawi said...

amanat sebelum kawen eh :P

CikPuan Azizah said...

comey! seronok tau..cepat2 kawen..hehee

LubLy said...

yunk bring me fo0d..lapar la..=.=

Aishah Jahirah said...

so sweet la....hehee...
p/s:akak pn tgk kt TV aje umah terbalik tu...hahaa... tu la pasal xjimat gak kalau macam tu,mgkn utk simpek baru je kot ira..wait n c aje la...

nabila azmi said...

hehe..blh plak ade perubahn tu erk2...tpi mmg betul pun!!>hehe..=)=)

Zakaria's daughter said...

weweet,
agagaa

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

buat kat husband je tau! jgn buat kat bf!!! :)

nabilah_2908 said...

so sweeettt... ;)

teha said...

waa ! kite suke ! :)

aniswany said...

semua tu sweet sgt..
tp kalo dh kawen tambah2 sweet =D

Cikgu Ma said...

waaaaaaaa...nak copy leh tak..hehe

Mizz ErMa said...

alahai, suwitnya cikgu ira nie..bertuah future husband cikgu ira tu..hehehe

Tukang Karut said...

ok! Boleh menawarkan diri menjadi calon ni...

shahrazali said...

hamboiiiii...warkah buat bakal suami...hehe....dah nk kawin dah ker ira???hehe...

Puan Kutu said...

gatainya klu belum kawen.dh kawen jadi sweet..haha..

msredcheesecake said...

Alaaa comeynya.... Sama2 la buat, baru best kan?

aReLaN said...

amboi2.tak sabar nak kawen ke??hehehe

Ezad Skytech said...

wahh..bukan main lagi ye ira..hee~

yad'z said...

wahh.. best lah kalau hubby wat cenggini. hehe

cinta siswi said...

hahah...so sweeettt.. xsabar eh nk buat..hihiih

Telor Power said...

:)

HeNRieTTa JoSe said...

sweet...pesanan awl....hehehe.....

MaYa MustWany said...

sila print n bagi kat dia..hihihi

cpt2 kwin ye ira.

Kazman / Sue said...

wah... ni boleh buat watikah sebelum kawin ni... heee3x

Ujie said...

Apa kita beri..itu kita terima.
Suami isteri..give & take = bahagia!

*dah nak kawin ya??

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh means ur future hubby la kena buat semua ni eh HEHE..kecewa dia.ingatkan ira yg nak wat utk dia HAHA


okeh camni apa kata buat sama-sama..lagik sweet kan :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh ya kpd pengomen bernama TK sila buat utk suri ya jgn duk menggatai kat sini HEHE

emy zulaiha said...

weewitt~ cecepat kawen ira...jempot emy tau :)

[sutera kasih] said...

ahaii..sweetnya :)

Asmara said...

best2! semuanya husband aii ada buat! kecuali sing to you. haha.. dia x tak pandai nyanyi. ekeke.. ;D

dhiera said...

kemain kan~

fathiahRAIHANA said...

sweet ;)

Woofer Storm said...

tak mampu den..takpe,jgn tangguh,nak kwin tu roger2 kita,tau la bz..tapi tak kan tkde masa untuk anak murid^^

TiraPengemis said...

ok ok...i take note...hahaha

Miss Nadya said...

suitnyer..:)

mana la my future husband ni..xmuncui2 ag..:D

p/s :: tq ira..xdpt join tp tetap sokong dan like..:)

ZORA said...

wah romantikkk..:P

hazfee said...

haha, cepat2 kawen :p

Mia Adriana said...

alololo. sweetnya.

CekbOlat-bOlat said...

aww..aww.. sweet !

Mr.Clive said...

alololoorhhh shweeetnyerr...hehehe

My Life's Journey said...

Olo lo cayang ... cmelnya note die :)

Teenager Housemaid said...

teehee~
sweetnya..:D

Papa Mifz said...

dah nak kawen ke?? bagus2...

mama aini said...

ehem ..spt waktu semakin hampir utk mama merasas nasi minyak cik ira ni kan..he2x.. sweetnya ayat2 tu..

Zaza Fakharuldin said...

aww bless

aRa ❤ aFiq™ said...

ehem2.. nak suh future husband buat cmni gak :P

SHAHZEE said...

dah kawen mmg syok hehehehe ape yg kita buat utk suami semua dpt pahala

SHAHZEE said...

dah kawen mmg syok hehehehe ape yg kita buat utk suami semua dpt pahala

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails