.Awesome Blogger.

Friday, March 9, 2012

.Teaser | P.Pangkor.



salam semua..:)..

missing me?heee..nahh sekeping gambar Ira kat Pulau Pangkor..


btw, Ira sgt tertarik dgn komen dari 2 blogger ni..;p





Blogger Abg Stalker & Telor Power, sorry Ira tak tahu korang memang kerja kat Perak..hee..memang stay kat area Lumut, P.Pangkor ke??;)...mungkin lain kali kita boleh jumpa k..heee..

Ira memang sengaja tak tulis tarikh Ira ke sana dan balik sebab Ira maluuu kalau ada yang menyapa Ira tapi Ira terpinga2 nanti..ahhaa..;p..sebab Ira ni jenis jalan menonong tau..tak pandang kiri kanan..heee...ditambah pula Ira comot..wuuuuu


psss : Ira nak BW dulu nanti Ira buat full entry tentang bengkel Ira kat sana..Ira ke sana atas urusan kerja..bukan percutian..so jangan expect too much oke!heee ;p


Selamat Bercuti dari sesi persekolahan selama seminggu..hee :)


48 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

untong la jejalan :P

hassy chan said...

hehe even pegi utk urusan kerja, kire ok ap hahaha..
jeles nih..

miss Fyqa said...

wahh. best2.. eksaited ni nak tggu entry pasal pangkor :))

nabila azmi said...

=)=)...seronok x kat pangkor???mesti byk gain exeperience kan2..hehe=)

Abg Stalker said...

ira yg sweet,abg x duk perak or kje sana pun.Abg cuma menyebok nk ikut ira g sana bole jalan2 ditemani gadis manis ni.kih3 ;D

Hanie Dew said...

Souvenir aku jgn lupa.hahahha.take k ira. Sok salijou ngan jue nak hang out.

Cik TeN10 said...

oloo lindung bayang pokok la ira..so xnmpak clear sgt wajah ira yg innocent itu.. hihi =p

Mia Adriana said...

selamat bercuti cikgu...=)

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat bercuti...jelesnya ada org dh kje pown cuti sekolah lg...huhuhu....

Telor Power said...

yup kerja kat lumut huhuhu kat dalam base navy tu......

Picoz Shupalula. said...

Nice one laaaah :)

ZORA said...

ye2 je ira ni comot..hehehhe

Leeya Hezlin said...

Cantik gambar tu..dengan tuan punya gambar pun cantik juga.. :)
Seronok melawat tempat orang even pergi atas urusan kerja lam?
At least dah pernah sampai..hehe

Chuu Muqhlis said...

mse cuti sem aritu pon org g pangkor :D

Puan Kutu said...

akk yg dok utara ni tak smp lg ke pangkor.dr sebelum kawen smp aiman dh 5taun en suami dok kata nak p tp tak sampai2 lg kesana sedangkan adk ipar akk mmg dok kt lumut..entah bila nak ke pangkor.kata en suami tak ada apa pun, cuma pantai je.hehe..

syAzAnA said...

update cepat! ngeh3

Cik Nurul said...

bestnyeeee.. nurul tak pernah sampai sana lg.. sobss

aRa ❤ aFiq™ said...

akak mane ole2 ? :D

Ujie said...

walau g bekerja, mesti best sbb ke tmpt peranginan kan..

slmt bercuti sekolah cikgu ira!

MaYa MustWany said...

sekeping je..huhuhu

Zakaria's daughter said...

ngehhh.
ole oleee saya mana?!

♥e'in♥ said...

bestnye.. e'in tak pernah sampai pangkor..

ciK LyndaWawa said...

waa...abg stalker nak jumpe ye...hehehe

aLya maNip said...

alamatnya lepas ni k.ira nk g mane2 kene letak detail sket. mana taw bleh g jalan2 or krsus smbil gathering ngan blogger..hihi

CaYe Cik iLa said...

nk itot~ hehehe

daya said...

best nya pegi bercuti !! :D
jemput singgah my blog.
http://dayahiedaya.blogspot.com

deqnoor said...

cantiknye!! DN xpernah smpai pangkor lg. sobsob.... :(

Teenager Housemaid said...

whoaa pangkor!
selamat bercuti cikgu ira..hehehe

Tihara said...

eh, akak pon ada gak kat sana masa tuuuu..hehe..tetiba jer :D

O CIKTEDDY said...

kak ira pi jalan2 x ajak titew pon..kreta kak ira kan besar,smpai hati !huhu ‎(♥♥,)

emy zulaiha said...

hahaha pegi bukan holiday pon emy nak ikot jugak!! tak kireee! :))

nur adilah said...

sis :) maaf ^^' ila tertekan apa entah masa tu :D dah godek godek tadi >.< and dah betulkan ^__^jangan lupa post kan ole ole dari pangkor taw :)

Mr.Clive said...

wohoho..best nyer ira g pangkor!sukalah pulau tu...cantik aje...hehehe

ira pekabo? ok? :)

khairunnisa ♥ said...

tak pernah pi Pangkor.. tunggu Ira <3

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui yg dok perak xpernh ke pgkor..ciankan??hihi

Bulan Syurga Firdausi said...

sonok nye...

saffiya_aleesya @ echa said...

amboi kemain ada teaser lagi..tp g atas urusan keje tak sama ngn g holiday kan..saya pun banyak pic holiday yg tak update lagi kat blog..tak sempat laa ira

Mizz ErMa said...

ala..kalo da p bekerja kat pulau yg cantik macam tu, apa salahnya kalo sambil menyelam minum ae kan..hehe

dhiera said...

pergi kursus ea? baru sempat akak nak berblogwalking..

Jue said...

hahaha kang kalau kena serbu..ko nak react camne beb
kalau aku trus buat2 pengsan hahahaha
ko kemain kan kursus kat sana

#novel tu jap lg aku update sambungan dia hoho
#satu je gambo amik hr tu tp nanti ade ms aku update psl tu hohoho
#adik ipar hanie kawen time tu..eh bkn ade aku btau dlm msg ke aku btau sal je hahaha

Hanie Dew said...

hai ira comot. dah balik ke. aku tak join ari tu wedding adik ipar aku kat umah. ko tak join ke.

fathiahRAIHANA said...

yeke comottt ? :D

~SaL IjOu~ said...

haha..akak tau nape g sana..nama akak blom naik lagi..~ ;)

Aishah Jahirah said...

comel la bukan comot.;p
sama la akak pun jenis jalan menonong je...hehee

shahrazali said...

pegi atas urusan kerja pun boleh have fun ape...hehehe....mandi x kt kolam tu???

mama aini said...

ehem ira bekerja sambil bercuti ek..maaf ya mama tak dpt BW skrg ni..sibuk sgt..mama rindu kat entry ira.. :(

ainz said...

setelkan urusan dulu...ada masa baru berjalan2..hehe

Papa Mifz said...

amacam P.Pangkor...best tak??

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails