.Awesome Blogger.

Saturday, February 12, 2011

. Bila konon-konon duit banyak.. :P .



Salam dan hye!


Apa khabar??


Semoga korang semua sihat-sihat selalu..


Ni Ira ada masa sikit nak update, Ira update.. Kalau tak, harap maklum lah yea..heee

Apa aktiviti korang tadi??


Mesti ada yang dating , tengok wayang, jalan-jalan, shopping kan?huu..


Ira kena ke sekolah pagi tadi sampai tengahari..


Ada Larian Perdana Mahkota sekali dengan merentas desa..


Minggu depan pulak ada sekolah ganti hari sabtu juga..sob3.. +_______+


Nak balik rumah!! :(


Hari tu sebelum balik ke rumah sewa, Ira sempat la bershopping...


Konon-konon tengah banyak duit la..haha..tapi rasanya memang satu keperluan laa..ahaks…:P


Ni yang Ira beli..heee




Ada novel, ada hadiah kahwin, ada kasut, ada catridge printer, ada tisu lembap guardian..


Novel tu 2-2 tak baca lagi..hee..ada kat rumah dan tak sempat kot nak baca sekarang ni..ni keperluan ke kehendak?haha..kehendak yang suka membazir..:P


Pastu kasut tu nak guna masa praktikum ni..Ira beli 2 pasang dengan harga RM 39.90.. murah kan?? Brand XES.. hari tu ada sale beli 1 percuma 1.. Ira beli la terus.. tapi yang putih tu tak pakai lagi.. slumber je kan Ira beli kasut kaler putih nak pakai pergi sekolah..:P..korang jangan ikut tau..huu..


Hadiah kahwin tu untuk kawan Ira yang dah selamat melangsungkan perkahwinan pada 6 hb yang lepas.. Yang lelaki tu kawan Ira masa kat Teknik dan yang perempuan tu kawan Ira kat IPG..hee..dunia ni sangat kecil kan???


Catridge printer tu memang keperluan yea..huu..


Sape ingat kain baju ni?heee..







Ira kan memang nak sangat baju ni.. akhirnya, Ira dapat beli! Yeayyyy suka sangat! Made in Surabaya tau..heee..Ira beli thru Blogshop On9.. Cantik tak?:P


Ni la kawan Ira yang dah selamat menjadi suami isteri.. sebaya dengan Ira, 23 tahun.. Bila turn Ira pula??Ermmmm…Tak ada jawapan lagi..heee... jangan tanya dah! :P






Korang ada shopping tak bulan ni?? Beli ape? Jangan membazir macam Ira tau..Jumpa lagi..:)



p.s : Nak makan aiskrim! T_______T





3 comments:

-nadia- said...

rajin nye updte..heh
ndia pun....nk updte sal brg2 yg dibeli sempena dpt elaun...hahah..
tp xberkesempatan lagi....hikhik...:)

zOeY zAu YaH said...

kamu ditag join contest..
klik sini zoey zau yah/contest pose menarik

Juliet_iRa~" said...

nadia ;
xrajin tp ni ada ms update je..ngeee..:p
nt da bz confirm blog ni sunyi sepi je..hehhee..:P
haa beli ape tu??heee

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails