.Awesome Blogger.

Tuesday, February 8, 2011

. Semangat tu sangat penting kan2?? .


Salam!


Heee.. sorry sangat blog ni asyik dengan giveaway & contest je..:P


Nak buat blog khas utk contest nanti tak terjaga..yang ni pon selalu ditinggalkan..ngeee..


Sekarang ni Ira sedang berpraktikum tau.. 3 bulan.. bermula dari 31 Januari – 29 April 2011..


Tapii ..


Ira cuti seminggu masa awal praktikum tu sebab sekolah bercuti sempena perayaan Tahun Baru Cina!


Ramai juga kawan-kawan Ira yang lain tak cuti.. kiranya Ira bernasib baik la kan.. :P


Yippppi!!! Heee.. Ira pon cuti lah tapi pagi 31 Januari tu dah lapor diri.. Masa tu ada 2 orang kerani kat pejabat..berdebar gak lah memikirkan reaksi diorang..


Alhamdulillah 2-2 peramah! Bestttttttt..dapat rasa kehadiran kami ( Ira dengan partner ) sangat dialu-alukan..



3 bulan tu.. memang pejam celik pejam celik sekejap je kan.. tapi nak menempuhnya..alahai..!!!


Walaubagaimanapun.. eceee..:P..


Ira rasa bersemangat nak ke sekolah ni..haha.. semangat je lebih ni..:P


Wish me luck okeh!!



maps of SK SIMPANG JERAM
SK SIMPANG JERAM
KM. 5 JLN BAKRI, MUAR 84000 MUAR
, Johor
Malaysia
Details
Directions
Map data ©2011 MapIT, Tele Atlas - Terms of Use
Map
2 mi
2 km

p.s : cari kat Mr Google tak mau keluar pulak.. tengok map je la ea..ngeee

praktikum = praktikal / latihan industri ( LI ) dan seumpamanya..:P

Kepada yang baru follow ira, please tinggalkan your link kat comment atau shoutbox ira! Ira tak leh detect your blog kalau tak tinggalkan jejak ( kebanyakkannya la ).. huuu.. tqsm!


4 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

muar?? aaaa~ my hometown =__="

Yang Chomel,
Khumaera Ismail
jom tgk custom made shawl..cantek ade blink2.. :)

khairunnisa ♥ said...

Assalamualaikum cikgu! selamat mengajar cikgu! saya takkan buat bising cikgu! saya duduk diam diam je cikgu ^__^

ira, good luck *hug*

Juliet_iRa~" said...

sis khumaera ;
yess muar!
heee..
kg sis kat area mn?
bakri ke???

Juliet_iRa~" said...

nisa ;
waalaikumussalam!hee..
bagussnya anak murid cikgu ni...
ni yg cikgu makin syg..keh2..

thanks dear!
* kisses *

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails