.Awesome Blogger.

Wednesday, February 2, 2011

. Biodata Cik Puan Blog .



Tag biodata.. Rasanya dah lama sangat tak tulis biodata.. :)

Last sekali tulis biodata masa Form 5 sebab nak suruh kawan-kawan yang lain tulis dalam buku Ira..

Kalau baca balik buku tu mesti senyum sorang-sorang..

Macam-macam ucapan kawan-kawan Ira titipkan dalam tu.. ehehe..

Tag ini Nisa yang bagi pada Ira.. TQ dear.. Still kat Sarawak lagi yea??




Apakah status anda?

§ Masih belum bertunang mahupun berkahwin.. :)


Ceritakan tentang diri anda?

§ Anak ke 2 daripada 2 adik beradik..

§ Kedua-duanya perempuan..

§ Bakal menjadi seorang pendidik tidak kurang satu tahun lagi..

§ Bermastautin di Puchong, Selangor..

§ Mendapat pendidikan tinggi di satu-satunya IPG di Melaka..

§ Akan bercakap tak henti-henti dengan orang yang dirasakan selesa & serasi bersama..:)


Ceritakan tentang blog anda?

§ Ilham dari kehidupan sebenar..

§ Sekadar suka-suka di samping dapat bertukar-tukar pandangan / cerita bersama blogger lain..


Apa pendapat anda tentang blog?

§ Medium yang agak berpengaruh dan berbahaya..

§ Perlu berhati-hati terutamanya apabila melibatkan isu yang sensitive..


Nasihat pada kawan yang baru nak buat blog?

§ Cari identity sendiri dan kongsi berdasarkan gerak hati..


Nyatakan keunikan blog anda?

§ Sebab ada gambar telur / egg yang cute tu kot?hee


Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

§ Sampai bila-bila kot..hee

§ Harapan adalah blogger yang sama kekal aktif dan sudi membaca blog ini…:)


Tag 5 orang yang anda kenal.

§ Cik Nadiah Shafiqah

§ Cik Rapunzil Ozil

§ Cik Ajaa Tyne

§ Cik Farah Eliana

§ Cik Mary


4 comments:

Rapunzil Özil said...

ok, dear. nnt fza jwb k! :)

khairunnisa ♥ said...

dapat kenal ira dengan lebih dekat. ye, nisa masih di sarawak ^___^ sayang ira *hug*

iRa~" said...

fza ;
heee..oke dear..
jwb tau!

iRa~" said...

nisa ;
hee..btol2..
dr tag mcm2 kte leh tau kan..:)
ooh smpai bila prac??nisa org mn act??

syg nisa gak *kisses *

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails