.Awesome Blogger.

Saturday, February 5, 2011

. CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS ! .






syarat-syarat penyertaan ::

  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

GUD LUCK ;)




JOM JOIN!!!! Ira nak tag :








7 comments:

-nadia- said...

rase xlayak je..nk masuk contest ni..ahahahha...
btw..thanks 4 the tagging me..:)

Juliet_iRa~" said...

nadia ;

layakkkkkkk laa...
blog awok kemas laaa!!!
:)..
manalah tau rezeki kan..
mcm awok menang anti virus ngan top up tu....huu..
ira xpenah menang pon..
huwaaaa...:((

-nadia- said...

hahah..ok...
nnti bile2 nadia wat k..:)

Juliet_iRa~" said...

nadia ;
gitu laaa..heeee..
buat tau!
jgn x buat!
ngeee..
apa nama tempat tu??
cpt bgtau!heee

CIK TOM said...

blog ni mmg comel..good luck!

Juliet_iRa~" said...

cik tom ;
terima kasih!huu
biasa2 je la..:))

mOoN said...

time kaseh sudi tags cik moon...huhuhu...insyaallah if ada extra time cik moon joint this contest..makaceh..sekali lg..lalalaa..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails