.Awesome Blogger.

Wednesday, February 2, 2011

. Untuk Awak! .













Selamat Hari Lahir, Sahabat!!!


Walaupun terlambatttttt sangat..heee..


Ira doakan semoga Nadiah sentiasa dimurahkan rezeki.. dipanjangkan umur.. berjaya dalam pelajaran dan kerjaya tak lama lagi..


Semoga Nadiah juga gembira bersama keluarga tercinta dan Si Dia yang tersayanggg..


Nak kahwin jangan lupa jemput tau..ngeee…


23 tahun hanyalah satu angka.. Semoga dirimu semakin matang dan tabah dalam menjalani kehidupan yang sangat mencabar ini..


Apa yang telah terjadi, kita jadikan pengajaran.. Jangan fikirkan diri orang lain jika kita sendiri terluka dengan apa yang terjadi.. Tetapkan pendirian, tetapkan hati dan ingat memori yang telah tercipta antara kita.. :)


Friendship Forever and Ever..


* Hug & Kisses *


'




Sahabatmu,


.. Ira ..

^_______^




P.s :

Happy Chinesse New Year! Gong Xi Fa Cai! :)



10 comments:

-nadia- said...

waahhhh..terharu giler2 ni.......
siap wat entri khas....hee

btw..milion of thanks ira cyg..:)
smoga persahabatan kite berkekalan...wpun xpnah jumpe..:)..hehe....

iRa~" said...

nadia ;
heee..terharu????
sila nangis sekarang!!!
muahaha..

yelaa..xwish kan..huu..
sbb xigt n xperasan n ira xon9 n ms tu g sgpore...huu
hee..insya-Allah 1 ari nanti kte jmpa..:)
kot2 ms nadiah kawin ke..ngeee

zOeY zAu YaH said...

23? wow! sama kite haha..happy bsday kat dia gak =)

iRa~" said...

zoey zau yah ;
hee..
sama la kite juga!
tq dear!

-nadia- said...

hahah...xpe..nadia xkisah pun..lau ira on9..sah2 ira tau kan...hehe..mse tu gi singapore lak..:P


hahah..lmbat lagi lah....kene 4, 5tahun lagi,....hahaa...

iRa~" said...

nadia ;
heee..
alaa ye2 je xkisah..
msti terpk gak npe ira xwish kan..
huuu..
sori sgt2!
pasni kena wat reminder dlm hp..
heee...:PP

yeke?
kot2 jodoh cpt..hahaha

-nadia- said...

terpikir lah jugak..hahah..tp dh agak..ira x on9..mungkin sbb bz..hehe..AR kan..:P

hahah....jodoh cpt??haha..ntah..mcm x je..xpe2..nadia xpkir lagi sal tu..matlamat hidup bkn semate2 nk khwin je..byk benda lain jugak nk kejar......kahwin tu lepas tu..ade jodoh..ade lah

Juliet_iRa~" said...

nadia ;
hee..sori2 sgt2..
ira mmg xon9 ms tu..huuu..
sori k..:)
pasni xwat ag..hee
insya-Allah..

heee..ala2 mana la tau kan..
bkn blh cakap soal jodoh2 ni..:)
xpeee..
kumpul duit byk2 pastu g jalan2 dl pastu br leh kawin!
hehehehehe..
br best sbb smua bnda yg nak da tercapai..kan2..
ngeeee

-nadia- said...

hee...
actllty..tmpt yg nadia pergi tu..kat jalan nk pi pekan..dia resort actlly..ape ntah namenye..tp..if kite x chekin kat ctu pun...kite leh dtg mandi je..byr rm8 untuk dewasa..dan rm5 untuk knk2..~pkaian bebas..xpkai swiming suit pun xpe...mase pun bebas..:)

seronok..tp lau bwk budak2 la..sbb kat tmpt yg ira tgk tu..ptutnye untuk bdk2 je..air dia cetek..untuk org dewsa..ade pool biase..hee..xbest..xde wrne wrni..:p
sje pergi..melayan budak2 ira..:)

hahha
btol2..kumpul duit gi jalan2..haha..bru kahwin..hee..:)

Juliet_iRa~" said...

oooh resort..heee...
fhm2 sbb ira pon dl ms wat terapi air kami gi hotel 3 ke 4 star tah pastu bayar 10 rggt utk guna pool dia..
kiranya kte leh guna la kan even xtdo sn..ok la tu...

tp tu la nmpk comel gile sbb ada bnda yg kaler2 tu!mcm best je..hahaha..
kena tunggu ada anak la camni br leh gi..ngeeee...:PP

btol2..pusing 1 dunia dl..kan2???
nt da ada anak susah da..mcm2 nk pkir..keh2..
ckp je lebih ni..nt2 xtau ag..
hahaha..:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails