.Awesome Blogger.

Wednesday, February 2, 2011

. " If I Have RM100~ " .




" If I Have RM100~ "




If korang ada rm100, apa yang korang nak beli. Kasut ke, baju ke, teddy bear ke, purse ke apa2 la yang korang nak. As long as rm100 below.

Syarat2 contest ni senang je..


1) Upload pic barang yang anda idamkan.

done

2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.

done

3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 )

done

4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ "

done

5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.

done

6) Tag pd 3 kwn yang lain.

done

7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu..

done



Tarikh tutup : 10 February 2011
Itu sje.. Senangkan??
Hadiah nye??
Of course la barang yang anda idamkan...
Gud Luck sume...



Terima kasih Nadiah sebab tag Ira!


Yeayy!! seronok nak join contest ni sebab memang banyak wish list Ira yang masih belum tertunai..ngee..


Manalah tahu rezeki kan tetiba dapat plak apa yang diidam-idamkan…


Confirm Ira terlompat-lompat!heee..





Dear Auni,


Ira nak kain ni… :D


Kain ni adalah belum jahit, jadi Ira kena jahit sendiri..


Ianya adalah diimport dari Surabaya , Indonesia..


Dan dijual oleh Dentist yang bernama Arina Aliaa with her partner secara On9..


Boleh percaya okeh.. Ira dah beli 3 baju kat dia.. :P


Ira memang suka baju plain dengan kain batik / kain corak ..heee





Warna putih bunga pink / merah / maroon / peach ni Ira suka..




Warna biru firus / kehijauan ( belah kiri ) pon Ira suka!heee


Harganya adalah RM 90.. harga asal adalah RM 100..


tengah diskaun ni.. boleh tengok SINI



okeh.. kenapa Ira nak baju ni??


Sebabnyaaa…


Senang je..


Ira nak penuhkan almari Ira.. walaupun mak Ira da bising…ngeee.. J


Lepas tu…


Boleh la Ira melaram cantik-cantik dengan baju ni masa RAYA nanti..hahaha.. ( opsss lambat lagi kan??sedia awal2.. :P )


Lepas tu juga..


Ira boleh juga melaram kalau.. kalau.. kalau je tau.. pergi ke Konvokesyen DIA..


Tak pun..


Ira boleh simpan baju ni untuk dipakai masa Ira konvo juga..haha ( lagi lambat! Tahun depan Ira konvo ).. :P


Tak pun kan..


Ira nak melaram pergi sekolah.. hee.. Ira tengah praktikum sekarang ni.. :P..


Nanti mesti anak-anak murid Ira suka tengok Cikgu Ira diaorang pakai cantik-cantik..ngeee


Lagipun kan..


Baju kurung macam ni memang takkan disia-siakan la.. sebabnya Ira bakal cikgu.. jadinya memang ianya menjadi UNIFORM bagi Ira setiap hari.. huu.. boleh pakai sampai dah pencen! :P





Rasanya semua syarat dah dipenuhi, jadi Ira nak tag :


Cik Ajaa Tyne

Puan Arizawati ( Ummi Amna / Amzar )

Cik Wanie / Firdani



4 comments:

ada mokhtar said...

good luck dear =)

iRa~" said...

ada ;
thx dear~

Princess Buterfly said...

i dh bt dh contest "if i have rm100~"
what a problem is..i xreti r cmne nk link kn n cmne nk tag dkt mmbr..
cn u please help me..

iRa~" said...

princess butterfly ;
okeee..
nak tag camne tu ek??
u nak letakkan link blog member u dekat nama dia tu ek???
kalo gtu kan ms compose entry tu..
kan belah atas box yang kita taip2 tu kan..kan ada font, size font smua tu..dari kiri u kira 6, pastu ada dia tulis ni : link ( kaler hijau gambar bulat ngan ape tah )..tau da kan?yg tu la icon yg kita guna utk letak link blog kwn atau sum1 yg awk nak..
da tau icon tu..
awk gi kat nama dia, cth NADHIRAH pastu highlight nama dia sahaja then tekan icon link ( yang kaler hijau td ) pastu taip atau copy paste je link blog dia kat ruangan yg ada..

fhm x ni?huuu...
kalo x fhm bgtau tau!

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails