.Awesome Blogger.

Tuesday, June 2, 2009

. Ada ke Patut??? .


salam..

hari ni kita buka lembaran baru key..

no more sadness...huhu...

so make urself happy!!

huhu..

it doesnt matter la..

yang pasti setiap insan..

mesti ada fasa-fasa kesedihan, kebahagiaan, keterlukaan, kegembiraan n ke-ke-ke la..

betul tak??

walau apa pon fasa yang anda lalui sekarang...

just be strong..lihatlah di luar sana...jikalau anda berasa sedih..pasti ada lagi insan yang lagi bersedih dari anda...

huhu...

pandai nasihatkan orang..bila kena tang hidung sendiri..haaa...muka macam nak makan orang..tipuu jekk...=p..

actually u know..

my handphone is gilerrr!!!

tension sgt..

bila ada orang msg kan..cnfirm2 stgh jam after tu dapat...

tension x???

pastu kdg2 orang call pon xmasuk...xtaulah nape...maxis ngah problem ker sekarang ni??

ke my simcard yang problem??





this is my handphone...nokia 6288..

u know what..

i luv this handphone...

coz gambar2 yang diambil cantik..n clear mcm digi cam...betull...hehe...tapi taklah sharp macam digi cam...tapi cantekkk...betull...xtipu...

tapi kan..

dia wat problem...sangat tension...

bateri dia pon problem gak..cpt sangat 'kong' ( empty )...

charge pnuh kan ms pagi..xguna sgt pon..msg jap je pastu bila malam...da kong...

baru je beli bateri original yang baru!!bukan murah..RM80 melayang2 ditiup ke arah penjual..huhu...

tapi..

handphone ni dah dipakai selama hampir 2tahun....dia minta tukar ke??

ok la fine...gi la jalan2 kat kedai tgk2 handphone baru..mana tau ada yg murah2 ke kan..( tapi nak camera cam ni gak!! )

then tanya la kat penjual tu..kalo trade-in handphone ini berapa kan..

tau x berapa??

tak tau??

sedih nak cakap..

just RM180 je..cuma ada 1 kedai je nak RM200...sedihhh sgt..

tak berbaloi la...dlu beli hampir RM1000....tapi yelah...tu cerita 2 tahun lepas...

huhu...

patut tak tukar handphone baru??dengan mentrade-in kan handphone ni??

kekeliruan.....~



6 comments:

wanieybintang said...

mmg pun. kamera hp ni cantek.
nampak muke cam licin je.
hehe.
slalu amek gmbr gne hp ni..

em. beli je la yg baru
trade in yg lma..
yg lama pon da rosak kn..

sony pon ok.
camera dia lawa

NaDhiRaH~" said...

waniey..

tu la..
tapi murah sgt la nak trade in..
nape ek??
dia prob bila send msg..
sll failed..dpt msg lama..huhu..
yeke..
tu la..
ngah tgk2 gak..hehe..
thanks waniey..

MiRaHaNNa said...

ala kesiannyer..
trade in je la phone tu.. walaupun dpt tak berbaloi, phone tu pun mcm da tak betul kan? kalo simpan pun tak guna.. better trade in

sebelum sy tukar phone baru, saya trade in phone lama.. org tu cuma bg jual phone tu RM50 jer..
sy trade in jer coz phone sy dulu tu dah tak betul skit.. then sy beli phone baru..

akak trade in je la.. saya cdgkan akak beli phone sony ericsson coz phone dia canggih2 but murah than Nokia..

n a d i a said...

haha..
hp aku pun kdi amek 200 je.
plg mhl nk amek 250 .
bli dkt 1000 .
cam hampeh . =p

hp hang dah bole cmpk bg lembu mkn .
bli je la hp bru .
kehkehkeh..

nur nina said...

celc0m pun cm beng0ng sikit sgt.. huhu~

NaDhiRaH~" said...

mira n nadia..

yap2..nampaknya mmg kena tukar la ni ek..
hehe..
baek2..mmg ngah tgk2 sony pon skg ni..hehe..

nur nina ~

yeke..tu la skg ni line mmg ngah problemo ke??hukhuk..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails