.Awesome Blogger.

Sunday, June 14, 2009

. Si Tembam! .



hello n assalamualaikum..

lama dah tak post entry yang terbaru..

sori banyak2..

entry ni tak la baru sgt..

cuma tak berkesempatan jek...

last week kami ada perjumpaan bersama adik beradik my mom..

n ada majlis pertunangan kakak sedara kat nilai..

so macam2 ragam la yang terjadi kan..

yang kecik dah makin besar , yang besar makin lah bertambah besar..hehe..

just nak share dengan you all gambar anak sedara yang da latest ni..

ada la jumpa dalam bulan 3 aritu tak derlah chubby sgt..

tengok2 aritu..terperanjat...pastu terus geram tgk baby tu..

eii chubby sgt pipi dia...

nak tengok tak???jom2..hehe



ha...tengok tu pipi die...


ni bukan mama dia...ni makcik+ my kakak sedara gak...


amboii mata die....

apesal tu??huhu...

chubby kan??

rasanya baru 6 bulan...tapi berat die da 8kg...

dasyat kan..haha..

xlarat nak dukung die..serius ckp..

pegang kejap2 je pastu surrender...

semangat sangat...huhu...

tapi takperla...

budak baru nak membesar kan..

bila dah pandai jalan mesti berat die turun..

eh lupa plak nak bagitahu...nama die balqish...huhu..

yang penting dia memang chubby..hehe...

2 comments:

^nad!ya^ said...

8 kg??waaa....semangatnye dia..
kazen nadiya yg 1 tahun lebeyh pun 8 kg...heheh...

NaDhiRaH~" said...

nadiya..

aah tau xpe..keke..
semangat sungguh!=p

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails