.Awesome Blogger.

Friday, June 5, 2009

. Tag by Nad Again .




Tag from nad..+_+

Tag satu

Rules to the tag:
1) List these rules on your blog
2) Share 7 facts about yourself
3) Tell 6 unspectacular quirks of yours
4) Tag some friends at the end of your blog post by leaving their names as well as links to their blogs


Seven facts about me:

1) Blog ini adalah hak milik saya. http://luvisus.blogspot.com.. Copyright Protected ok! Ianya masih baru lagi, tak sampai setahun pon..

2) Tuan rumah blog ini bernama Ira..

3) Tuan rumah blog ini masih menuntut di....biarlah rahsia..haha..insyaAllah akan bekerja pada tahun 2012..

4) Tuan rumah blog ini lahir pada bulan September tahun??cubalah teka…tetttt..masa da habis..haha…jawapannya selepas ini ok!

5) Tuan rumah blog ini gemar mengunjungi pusat beli belah untuk bershopping! terutamanya kasut dan baju+tudung..tapi bila kekurangan wang..saya akan duduk diam2 aje..huhu..sehinggakan telah diberi amaran oleh seseorang supaya tidak lagi membeli kasut..memang saya langsung tak beli lagi kasut sehingga sekarang..nak tunggu raya nanti..pasti dibenarkan..=p

6) Tuan rumah blog ini gemarkan barangan yang berwarna pink dan putih..kenapa yea??saya pon tidak tahu..pada saya warna tersebut sangat sweettt…memang kebanyakan barangan yang dipilih saya harus ada warna berkenaan..

7) Tuan rumah blog ini gemar melayan novel-novel Melayu yang berunsurkan cintan-cintun..huhu…mengambil pengalaman dan iktibar di dalam novel berkenaan..peminta setia Anis Ayuni, Hlovate, Rnysa dan Siti Rosmizah Tahir…syokk!!

Tell 6 unspectacular quirks of yours :

1) Saya cepat merasa bosan kalo sesuatu itu tidak kena pada taste saya dan ianya menyebabkan mood saya hilang..memang saya bosan!

2) Saya sangat sensitif dan mudah terasa hati..sehinggakan hal-hal yang kecil terutamanya yang melibatkan orang yang saya sayang, saya akan terasa hati sehingga seseorang itu semakin tidak faham dengan diri saya..huhu…

3) Saya suka membuat muka apabila saya memang tidak sukakan seseorang atau sesuatu..sorry to say..seseorang itu akan mudah meneka atau mengetahui jika saya tidak sukakan apa yang beliau perkatakan atau perbuatannya..huhu…

4) Saya mempunyai wajah yang akan memperlihatkan keadaan dan isi hati saya yang sebenar pada ketika itu juga!....jika saya gembira, muka saya akan bersinar-sinar disirami cahaya kebahagiaan..jika saya kesedihan atau kemenyampahan, wajah saya akan bersinar-sinar disirami cahaya kejelikan+menyampah gila!

5) Saya tidak akan mempedulikan seseorang yang membuat saya sedih, merajuk atau menyebabkan saya terasa hati sehinggalah seseorang itu memujuk dan meminta maaf…ianya selalunya terjadi kepada seseorang itu sahaja…saya akan mendiamkan diri dan bertukar rupa dari happy – moody dan hanya menggunakan body language seperti menggelang, mengganguk atau mengangkat bahu apabila beliau menyoal saya…

6) Saya mudah bertukar mood…terutamanya dari happy ke moody..dan saya selalu menyesal apabila terjadi sedemikian..seolah-olah saya sgt selfish..memang ketika itu saya bersikap selfish dan tidak memikirkan perasaan seseorang itu..maafkan saya yea..=(

****************************************************

Tag Dua

Saya seorang yang hebat kerana :

1. Saya dikurniakan sebuah family yang lengkap..ada ayah, ada emak, ada kakak, ada adik2 saudara yang dianggap adik sendiri..alhamdulillah..

2. Saya juga bersyukur dikurniakan seorang teman, kawan, sahabat, pelindung yang sungguh istimewa pada saya dimana beliau mencurahkan kasih sayangnya kepada saya walaupun saya mempunyai banyak kekurangan..terima kasih papa!sayang papa sgt..=)

3. Saya mempunyai teman baik, sahabat sejati yang dikenali sejak sekolah rendah sehingga sekarang..alhamdulillah…hanya mereka yang mengetahui dan mengenali siapa sebenarnya diri saya..dan hanya pada mereka dapat saya sandarkan segala impian dan saya tahu bahawa mereka pasti ada di kala saya gembira mahupun sebaliknya…

4. Saya bakal bergelar seorang guru yang dapat mendidik dan membimbing anak-anak murid saya yang istimewa…semoga saya dapat membantu mereka agar mereka mampu berdikari untuk kehidupan di masa akan datang…

5. Saya mempunyai rakan-rakan blogger yang hebat-hebat yang sering berkongsi susah senang, pendapat dan 1001 perasaan yang hanya difahami oleh kita walaupun tidak pernah bersua muka..terima kasih semua!


p/s : Tag Dua ini boleh dibuat seberapa banyak..tidak terhad 5 sahaja!

im tag :

nadiya

nani

cik intan

syazana zahidah


4 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.uwaaaaa tatamau buat
.leh ke? :P

LoveIsPurple said...

ye2..nnt nani wat ek..hehe

PuTeRi Yang Senyum~ said...

dah cyapp.~

soalan nape sy hebat tu...cam meninggikan diri je kan ira???hahahah, serba salah je nadiya nak jawb..huhu~..xpe laaa..sekali sekale rase diri hebat kan?..~ngeeee~

NaDhiRaH~" said...

cik intan..

hehe..depends..tiada paksaan..

nani...

baik dear..hihi..

nadiya..

aah..tau xpe..hihi..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails