.Awesome Blogger.

Friday, June 19, 2009

. Jenjalan .


holla!!

hari ni hari jumaat..

19 jun 2009..

huhu..

saje je bagitahu..hoho..=p

actually hari ni me menemankan my sis gi uitm shah alam..

dia nak amik mini transcript utk degree dia..

dah habis study dah..

nak tunggu konvo n dapatkan sijil ijazah yang real agak lambat..

bukan agak..tapi memang lambat pon..

around bulan oktober camtu..

so kena la guna mini trancsript ni kalo nak cari keje dengan menggunakan ijazah..

leceh ek??huhu..

actually before ni dah gi da..

tapi system down plak..

so xdapatlah nak print mini trancsript ni..

bengang jek..

last2 tadi baru dapat..

after tu ktowang saje2 je masuk ada 1 dewan pameran tu..

dulu me da pernah masuk dah..

masa my sis konvo diploma..

around 2 thn yang lepas..

bahan2 yang dipamerkan dalam tu mestilah dah berubah kan...

kalo tak berubah, memang melampau laaa...

ada something yang menarik minat..

tadaaa...cantik x??

dari kertas je tu..

tergantung tau..hehe..


comey kan...

disebabkan me da temankan dia..

so dia kena blanja makan..haha..

ktowang makan kan ala2 kiosk kat bwh bangunan tu je...

xla jauh sgt..anggerik deli namanya..

makanan dlm tu semua diserve dan dimasak oleh student uitm yang amik cos hotel kot..

kiranya ada yang ngah LI dan ada gak yang kerja sambilan..

so memang fully student la...


ni fresh orange ngan nescafe ais..my fav is fresh orange..



black papper chicken chop..yummy....

kirenya dari pagi sampai tengahari memang me jadi minah salleh hari ini..

kah3..

jangan jeles....

tapi chicken chop slh satu my fav gak..

tapi tetapi melayu sejati k TANPA campuran jawo...wawawa..=p

+_+



3 comments:

Nana Rosli said...

sedapnya cikencop tuuu
yummmmyyy!

I am Karl said...

owh sedap2

saje je kan cik nadhirah ni

NaDhiRaH~" said...

nana..
hehe..
sedap2...hehe

karl..
aik xkan terliur kot??keke..
sedap karl..shingga menjilat jari..=d

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails