.Awesome Blogger.

Tuesday, November 23, 2010

. "MUSH 1st Giveaway" .


waaa.. Ira kena tag dengan Cik Joyah Kepoh

so dengan berbesar hatinya mengambil n say TQ cik Joyah!

so syarat2nya...


1. Buat entry yang bertajuk "MUSH 1st Giveaway" & letakkan gambar ini dan jugak link kan terus ke belog cik Mush
[ Done ]


2. Letak banner seperti gambar di atas di side bar atau mane-mane saja asalkan beliau boleh nampak dan link kan terus ke here
[ Done ]

3. Perlu menjadi follower kepada cik mush kite ni serta klik buttonLIKE di facebook page KUTU PINGGAN MANGKUK
[ Done ]

4. Tag 3 orang blogger lain dan make sure diorang tahu.
[ Done ]

5. And last skali tinggalkan nama dan link entry penyertaan kat kotak komen entry giveaway ini.
[ Done ]
TARIKH TUTUP PENYERTAAN
TEPAT PUKUL 10:00 PM
PADA 15 DISEMBER 2010

Pemenang dipilih secara rawak ye kawan-kawan
^_^

haaaa..
settle sudah syarat-syarat..
meh-meh nak kongsi hadiah ape bakal menanti
^_^

1 x Hadiah Utama
**Topup bernilai
RM30 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Replika cawan dari Kutu Pinggan Mangkuk
**Kupon potongan sebanyak
10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

5 x Hadiah Saguhati
**Topup bernilai RM10 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Kupon potongan sebanyak
10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

so Ira tag :

so jom joinn even xkena tag!:)

4 comments:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

wahh..makaceh..nnt shekechik buat..hehe

ika puk puk said...

insyaAllah t ika join gak yer =)

iRa~" said...

she ;
ok dear..:D

ika ;
hee..join tau!

mush said...

salam, thanx sudi jOin GA Mush, List peserta GA ada di page LIST GIVE AWAY ye...keep in tOuch ya...!!!


MUSH

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails