.Awesome Blogger.

Wednesday, November 10, 2010

. CONTEST BAJU SAMA! .



Ira join satu contest ni...by Ika Puk Puk..huu..

selama ni tak pernah menang pon..belum ada rezeki laa tuu...*take note2*

tapi xpela..suka2 je...ni contest yg latest...CONTEST BAJU SAMA!

sila klik banner di atas utk ke link contest!

SYARAT2 PENYERTAAN :


1) Be my follower. * DONE *
2) Buat satu entry pasal contest BAJU SAMA by ika puk puk. * DONE *
3) Upload gambar korang.korang mestilah memakai baju yg sama dlm gambar tu.bilangan ahli dlm gambar plak mestilah xlebih drpd 6 org n xkurang drpd 2 org.xkesahlah gambr kwn2, kapel, fmily, mak ngn anak, ayah ngn anak ke..yg penting baju sama..baju kurung boleh but not baju melayu.. * DONE *
4) Ceritakan serba sedikit pasal gambar yang korang dh uploadkan td.* DONE *
5) Copy banner di atas dan letakkan dlm entry contest BAJU SAMA by ika puk puk.linkkan banner di atas terus ke entry nie (contest BAJU SAMA). * DONE *
6) Bila dh siap semua tu, sila tinggalkan url/link entry anda td di ruangan komen entry contest BAJU SAMA di blog ika untuk ika terjah blog korang. * DONE *
7) Hadiah menarik menanti anda.
8) Tarikh tutup penyertaan : 31 Disember 2010


hee...gamba ni gamba masa pkai baju kelas sama...kaler orange..
kebetulan masa ni nak amik gamba kelas so sementara nak tunggu turn kami pon menggedix bersama webcam...so terjadilah gambar di atas...caption tersebut hanya rekaan semata2 okey!hee

p/s : Dear ika, harap gamba ni diterimaaaa...hee...aminnnn...

5 comments:

ika puk puk said...

thanks for joining..
gudluck!!
nice pic editing dear =)

iRa~" said...

ika ; heee..thx 2 u dear!

Ummi AmnaAmzar said...

akak pun nak join...td nak buat entry tp cam mls...nak tunggu bila ade mood..hehe..

NADIA said...

kalau menang kena share hadiah ni sebab guna gambar aku. hahahaha :P

iRa~" said...

k.iza ; heee..cptt mood rajin datang..hee...join jom..:D

nad ; wahaha..eleh stkt gamba pon bkira..keh3

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails