.Awesome Blogger.

Wednesday, November 17, 2010

. BEAUTIFUL BLOGGER AWARD .


hye semua!

haha.. maaf la kawan2 semua... sebab entry yang sebelum ni buat u oll's rasa nak cekik, gigit, cubit, sepak, tampar dan sewaktu dengannya kat Ira ni.. ampunnnn TAK lain kali nak wat lagi!ahaha

BTW, Ira dapat award kat bwh ni..


Tuan punya blog yang cantik ke blog?

sila jawab dengan ikhlas wahai pemberi award


1) Thanks the person who gave you this award & link them


TQSM Fizza @ the owner of mutiarawarnasari...:D

Lain kali bagi lg yea..


2) Spread the award to 15 bloggers who you like & you think their blogs are awesome!

hee..ira pass kat blogger2 baru yg follow blog ira @ virtual friends kat dunia blog ni..

TQSM sebab follow n baca kisah2 mengarut Ira yea..:D


alamak terlebih la..xpe laa..layan je la..:P

3) Tell 7 hell things about yourself

huahua..banyaknya 7 benda nak kena cerita ni.. kalo tipu boleh?haha..
xder2 gurau je... Ira adalah seorang yg jujur lg tulus ikhlas yea.. tak tipu u oll's punya... KECUALI entry Malam Berinai Saya tu je..haha..tu pon sebab nak tgk feedback dr u oll's.. sememangnya ramai yang PERCAYA!! okee2 jom teruskan dengan 7 fakta auta tentang Ira okee... memang tak tipuu! confirm, betul!

im teacher to be... omaigod!hee...teacher in special education..ape?tak tahu.. cikgu kepada murid2 Pendidikan Khas yang org sll label BUDAK CACAT! i dun like it ok! btw, rmai tak pcaya ni..my friends pon sama..xda rupa cikgu kot??

studying in IPG KPM, Melaka.. but ramai yg suka sebut maktab perguruan kan..so layan je la..

will finishing my study on 2011 which is NEXT YEAR!!!hip2 hooray..tak sabar nak abis blaja ni tau..ngee.. bukan sebab nak kahwin okeh!dun be gatai2 naa... muda lagi...lets enjoy!weeee~

pernah mengalami OBESITI! oppss mcm teruk sgt je bunyi obes tu.. overweight more better...berat 60kg dgn ketinggian 155cm which is ketot!huu...6-5 years ago....da lama gak..

menjadi slim spt sekarang dgn berat 46kg... gara2 selepas PUTUS cinta...5 years ago...waaaaa...sob3...tapi sekarang nak gemuk sikit..tapi tak naik2 plak..

pernah mengalami / mendapat gangguan seksual secara terhormat semasa praktikum baru2 ini.. yang sangat annoying... takmo ingattt!

dulu selalu jd girl yang asik melalak / menangis!huhu..
rimas kan?skang da berubah jadi lebih tabah..huahua..maybe usia yang mematangkan??iskk muda lagi..ngeee...tapi xla TAK menangis langsung..tapi jarang2.. bulan ni belum nangis lagi..haha..:P..

okeh da cukup 7.. tak nak mengarut dah..:P




6 comments:

ika puk puk said...

tQ ira..nnt ika wt entry utk award nie ek.. =)

ika puk puk said...

tQ ira..nnt ika wt entry utk award nie ek.. =)

affizza said...

thnks sbb sudi jwb & ambk tag ni. :)
er, kl fza jd ckgu nnt rs2 percaye x? hihi.

bestnyelah dia putus cinta then boleh kurus. kl gitu, nk jgk r. tp mslhnye xd pulak sp2 calon yg nk dijadikan mangsa. hahaha. jahat tl! :P

tyme praktikum br2 prnh kne gguan seksual?? kne dr siapa? ckgu skola 2 ke? dy bt pe? nnt story kt fza tau! syiannya dia. huhuhu.

Siti Mashitah Saidin said...

ira ; siti da pernah dapat nih.. tima kasih banyak2 ya~

Ummi AmnaAmzar said...

akak xsempat g nak buat...insyaAllah lepas interview nnati akak buat..la ni tgh ketaq nak interview..hehe

iRa~" said...

siti ;
oke dear :)

k.iza ;
heee..oke je..:)
wah interview keja ke?

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails