.Awesome Blogger.

Tuesday, November 16, 2010

. Malam Berinai Saya! .


salam n hyeee semua!!

hari ni Ira happy sangatttttt..

rasa nak share dengan semua orang...

harap2 u oll's pon tumpang happy keyyyy!

tadi Ira da berinai...tapi simple je laa...
penuh tangan ngan kaki ni..sukaaa...colour dia cantikkk...

even guna inai tiub tu je... macam pic kat bwh ni..

sumber : Mr Google

sumber : Mr Google

pokok inai da xda da..kena tebang...

kalo tak memang nak guna inai daun je...sebab tahan lama kan...



masa berinai... abaikan tangan n kaki yg x cantik tuh!


selepas... cantik kan colour dia??pakai sejam je tau!!!!!!




mesti korang tertanya2 kan samada Ira ni nak kawin ke...

jawapannyaaa memang Ira nak kawin daaa....

jangan terkejut!!!!!!!!!

semua orang tak sangka kan...

Ira pon tak percaya juga sebenarnyaaaa...

sebab muda lagi...

tapi ramai je yang kawin muda kan???

tapi tu la..

Jodoh tu kan di tangan Allah...






TAPI...

memanglah Ira nak kawin dah...

CUMA tak tahulah bilaaaaa....

Tipah tertipuuuuuuu...:P...!!!!

p/s :

Ira pakai inai sebab sajeee... da lama tak pakai..haha..korang jangan marah ea!

Esok kan da raya..:P...marilah kita bermaaf-maafann...ampun maaf dipintaaa... salam aidiladha semua!!!

12 comments:

Rara Nasiha said...

tipah tertipu. igtkn betul2 nak kawin dah. heee

iRa~" said...

rara ;
heee...sj men2..:P..sorrri dear~

dak eina said...

nk kena gigit ira nie.........hiii

iRa~" said...

dak eina ;
haaa..jangan2 gigit!!!:P...

affizza said...

la, dah betul2 ingat iqmal gi meminang ira raya haji ni. amboi, ske dy bt gimik ea. hihihi

iRa~" said...

fiza ;
hahaha..sukaaa ada org caya ira nak kawin ni..muahaa..
cehh iqmal blaja pon xabis ag ada hati nk minang Ira?hahaa..:P

affizza said...

hahaha. kira dh habis r 2 even br nk start praktikalpun. mn tau ikat dl. ps2 dah keje nnt br trus langsung. :P

iRa~" said...

fiza ;
haha...eh blom2..duit pon tarak ag..
we all nak enjoy dl..muahaha..:P..
kawin ni byk tanggungjawab..
xready ag laa wpon sbnrnya da gatai.. ngeeee...:D

Dita Lolita said...

kamu toty!!!hhehehehe

iRa~" said...

Dita ;
eheee...sekali sekali..:P

NaniE said...

tapi cantek warna inai tu..ceh, ingatkan betui2 tadi..hehe

iRa~" said...

Nanie ;
ngeee..cantik kan??hee..
memain je..:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails