.Awesome Blogger.

Tuesday, November 23, 2010

. Kegilaan Girlissh Dari Kecik Sampai Besaar .


anda tahu apa yang sy maksudkan dengan tajuk entry ini??

kalau tak tahu ..

cuba teka dengan melihat rajah di bawah..


okey.. tepat sekali!

10 marks 4 u.. :)

girl mesti suka benda bear @ patung beruang kan?? macam kat bawah ni..


kenapa yea girlishh suka benda-benda macam ni??cuba anda fikirkan..

fikir cepat..

...

....

.....

........

sebab..

sebab....

sebab.............

Ira pon suka juga..ngee..

sapa dah dapat jawapannya bagitahu okey! :D


ini patung beruang Ira.. dinamakan pinkishhh sebab ianya berwarna pink..hee..munasabah kan?

nasib baik tak letak greenissh ke blackishh ke mesti korang pertikaikan nama dia..:P

tapi kan..

Ira nak tanya korang..

korang punya excited dapat bear @ patung beruang tu kekal bertahan lama tak?

kalo tanya Ira..

jawapannya adalah TIDAK!

chop2..

bukan bermaksud tidak menghargai si pemberi..

tapi fitrah manusia agaknya..

bila dah lama-lama, jadi bosan plak..


pinkish bersama tuannya.. ^__^

memang tak dapat dinafikan..

2,3 hari - seminggu masa baru dapat tu asyik dok kelek, peluk, main2 ngan patung beruang itu..

lepas dari seminggu, masa tidur pon dah tak peluk..

camna nak peluk..

bila bear tu jatuh bawah katil pon dah tak sedar..hee..:P

cakap banyak pon macam tak berfaedah..

Macam mana nak buat kalo kita da mula rasa bosan dengan sesuatu??sedangkan kita sayangkannya..boleh tak kita jadi semula mcm mula2 kita dapat benda tu??

Anda dan anda dan anda dan anda.. sila tolong Ira plsss..


* kamus bergerak :
kelek = makna asalnya ketiak; berkembang menjadi membawa atau mengepit di bawah ketiak. Mengelek anak kecil; yang dikelek atau digendong itu terletak di bahagian badan yang hampir dengan ketiak info

10 comments:

mira the monster said...

waa comeinye teddy die

-nadia- said...

huhu...
mcm paham je..ape mksud disebalik
pinkish tu...:)

iRa~" said...

mira ; hee.. tq dear~

nadia ; kalo fhm cuba bgtau apa mksudnya...hee

-nadia- said...

hahah..
segan la plak nk ckp..hee...
takot salah..teka je ni tau...:P

pinkisg tu cume perlambangan je kot....mybe ira nk mksudkan pemberi dia kot...

cam ayat ira ckp yg..

"Macam mana nak buat kalo kita da mula rasa bosan dengan sesuatu??sedangkan kita sayangkannya..boleh tak kita jadi semula mcm mula2 kita dapat benda tu??"

mksudnye.."sayang..tetap sayang..cume de satu perasaan kan??then...teringin nk..kembali..dulu2..waktu mule2 dpt"...hee..
sy teka je awk..xtau btol ke x..

iRa~" said...

nadia ;
well ..
i can't deny it..:P
alaa sbb nadia da tau kan2..ehee..
so wat can i do dear??
can u suggest me?

-nadia- said...

hahah...mmg la dh tau...
tp xpasti perlambangan pinkish tu btol ke x..hee..~~

suggestion??
urm...nadia pun xbape pndai sgt...
tp..lau nadia kat tmpt ira..mungkin nadia akan campak pinkish tu kot...record video..then antar kat si pemberi tu..hahahah...:P
msti dia sdih..hee....just kidding..:P

imbas smule memori2 dulu2...mcm kite buat smlm...mybe boleh pulihkan perasaan kite..:P

iRa~" said...

nadia ;
hee...
btol la tu..:P

ahaha..
xsmpai ati loo nk cmpak..
smpai hati masukkan pinkish dlm beg kat atas tu je..tu pon sbb nk bw blk naik bas..hee..
tu pon DIA da ckp aloo ciannya pinkish..hee..

ermm.. btol2..
smlm kt wat tu agak telah memudarkan kemarahan ira pd DIA..
TQ to u!!!:D

-nadia- said...

hahah..
same la..nadia lau wt balik kinano kan...letak lam beg..smpai jd berlipat2..haha.cyan tol..

hee.~good2..
:)
my plesure..:)

-nadia- said...

hahah..
same la..nadia lau wt balik kinano kan...letak lam beg..smpai jd berlipat2..haha.cyan tol..

hee.~good2..
:)
my plesure..:)

iRa~" said...

nadia ;
hee...tau xpe..
xleh nk watpe la kan..
nak pegang ira segan..:)

hee..
ianya berhasil..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails