.Awesome Blogger.

Friday, November 19, 2010

. Teh Dangdut!! .



salam semua!!

tengah watpe tuh??:P

kepada yang baru bercuti sem tu, happy holiday k..

manfaatkan la masa cuti ni sebaik2nya...:P..

Ira plan macam nak cari kerja laa.. mesti bosan kan cuti sebulan lebih tanpa buat apa2..

tapi ada ke orang nak amik kerja ea??emmm...

u oll's plak da plan dah nak watpe cuti ni??

opss.. semalam Ira ngan my sis gi jalan2 cari makan..

termasukkkkkk plak kat satu restoran buffet ni...

sapa yg pandai cuba teka apa namanya?


haa pandai pon... mesti dah pernah makan kat sini kan??hee

Seoul Garden... bayar around 25++ pastu leh makan macam2...

nasi pon ada... :P.. seafood dia..huui..
xlarat kot nak makan..macam2 ada..

tp aiskrim dia sedap lah!rasa nak pergi lagi je..



ni Ira masa makan kat seould garden.. happy sebab akhirnya dapat gak makan..hee..

sebelum cuti aritu nak gi ngan classmate tapi penuh!tak book sebab gi weekdays je..sbor je la masa tu..:((


ni ngan my sis..lain kan muka??:P

pastu gi kfc nak cari air ni..

three layer tea @ teh dangdut..:P

Ira tau ada air ni pon dari sis Intanurulfateha..

harga RM 3..

btol la sis cakap..sedaappp...:P.. lebiu sis sebab recommend!:P

mula2 rasa mcm cendol pon ada..haha...

sedap2..teringin nak beli lagi tapi asyik xda je bila g KFC..

rupa2nya bila weekend dia xda..

apsal ek??huuu....

buang karan btol..

p/s : sape tahu kenapa dipanggil teh dangdut kalo kat kedai mamak??



2 comments:

intanurulfateha said...

teh dangdut? sis bru tau hehe
sedapkann
lame x minum :P

iRa~" said...

sis intan ;
aah kwn ira ckp..
kat kedai mamak dipanggil cantu..
ahaha..:P
ira pon rs nk minum ag..:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails