.Awesome Blogger.

Friday, January 13, 2012

.Menanti buah tak gugur.



salam semua..

dalam 2-3 hari ni Ira dalam mood menunggu dan menanti..

rasa kecut perut pon ada, berdebar macam nak pecah jantung, paru-paru semua ada...

tapi masih menunggu dan menanti jawapan yang belum keluar lagi...

bila agaknya JPN Negeri Selangor nak keluarkan senarai nama sekolah ni..:(..negeri lain dah keluarkan...sekurang-kurangnya bagi la tahu daerah...huu

=______________=




bila nak dapat tahu ni?kasihan orang yang jauh...mana nak cari sekolah lagi, rumah sewa lagi..

orang yang dekat ni pon kasihan juga...tertanya-tanya..

penungguan itu memang satu penyeksaan...


psss : sedih asyik refresh web site JPNS tapi tak ada juga.. :(....janganlah mungkir janji..dah tak lena tidur 2-3 menjak ni...waa




60 comments:

nabilah_2908 said...

Ira dah cuba call org JPN tanya tentang ni..?

sabar la eh...Isnin nanti dah ada rasanya... :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sabar ya dear :)

merpatisejoli45 said...

saya dh folow awk. jmput dtg blog saya jd folower saya blik ye n jgn lpe klik iklan taw.hehe. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbr2,pasti ada t..

dill said...

sabar ye. sket lagi ade tu

dill.

J.Syazwana said...

hari tuh baru seronok seronok.
ni dah sedih balik?
hihihi

sabar ye :)

Hanie Dew said...

sadis jugak penangan penantian posting cikgu ni ya. sampai madi tak kenyang tidur tak basah. hahahah

mmg nak buat siang nanti gathrg tu.

diana said...

semoga baik2 je..:)

Ujie said...

la..aritu cuma tau negeri je ya..

hmm..doalah mohon tenang hati & dapat apa yg ira nak. ^_^

mama aini said...

salam JI..sianya !!..penantian itu satu penyeksaan..betul tak?.. :)semuga jawapan akan diketahui segera..


P/s:mama stay kat p/klang..

~SaL IjOu~ said...

mmg senang kalo org ckp sabar kan.tp bg akak ni dah masuk tahap sgt ridiculous.abah dah bising.akak nak ckp apa lagi.dari jauh dtg, nak cari rumah sewa tgh2 bulan igt senang..& cari rumah sewa x semestinya dpt dlm masa sehari.kenapa pengurusan sampai tahap mcm ni.mmg betul org kata beza pengurusan swasta & gomen mcm langit & bumi..bukan selalu nak compare tp mmg itu yg akak rasa.~ ~terus pujuk hati utk tenang dlm kekalutan~

MiszMaryaNe said...

sabarrr ira,
akk doakan ira dpt sek yg bez...=)

Nisa Greennnpanda said...

owh..ira nie cikgu eh? tgh tggu posting eh? br tau..hehe.. >_<

starzieti said...

saba ea. saye asek tgu result dari uitm. tak saba nak tau dpt masuk ke tak. :)

Papa Mifz said...

hmmm...cubo refresh lagi skrg...:)

hitamanis said...

huaaa.. bakal cikgu jugakk ker..?? heheh rmi upenye cikgu blogging erk. untung la dpt slgr. my kazen dpt srwk... haha dgr cite die smp nak pengsan hahhh

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Mmg seksa khen
Dugann nk keja gituew la
Fighting !!

P/s:: bln July ai blk cuti ngeee

Nurul ain said...

sabar kak... amboiii dia... heeee...

***selamat berhujung minggu jugak kak :)

aRa ❤ aFiq™ said...

dia bg tmpt tbaik ntok akak 2.. sbb 2 lmbt ket kot :)

aRa ❤ aFiq™ said...

eh lpe na gtaw.. aah, says 2 mcm churp2 kak :)

ciK LyndaWawa said...

esok lusa jumpala kazen saya jugak time mendaftar nanti.hehehehe=]

CekbOlat-bOlat said...

sabarla kak.. jnji rzeki akak kn dh de dpan mata.. hmm >>____<<

Iffah Afeefah said...

aah kak wani pk3 dpt da

akak je lom

sian lak

saba eh kak..maybe kpli permate

miss Fyqa said...

sabar ye ira..walaupun fyqa tau susah nak bersabar lg...buat ira tertunggu2.. moga semuanya baik2 buat ira :)

shahrazali said...

kesian dia.... bawak bersabar k... klu xleh bwk,,,biarkan dulu sabar tu..nnti2 bila dah tenang,,bwk bersabar lg...

Tukang Karut said...

selangor dah penuh kot... mungkin kena transfer ke sarawak kot... mana tau dapat pi kapit ke, lundu bario ke... syok oooo...

MaYa MustWany said...

sabar2..tarik nafas dalam..hembus pelahan2.senyum sikit..hihihi

Bulan Syurga Firdausi said...

awk sabar ye..insyaAllah,ada perancangan yg tbaik dr Allah utk awk :) sy doakan yg terbaik utk awk...t jgn lupe info sy da tau posting mane he2

soooooour said...

bila naik sekolahnya???

Chegu said...

saye dulu sampai putus asa la, hari tu la lapor diri, hari tu nak cari umah, syukur..Allah tunjukkan jalan gak, tak memey tido surau la jwbnye

KaK LimAh Si SupiR said...

sabiaq laaa..nt msti dpt yg plg dkt dgn rmh ^_^

~SaL IjOu~ said...

akak da x tau nak kata apa..sibukkan diri packing barang~ sambil pujuk hati~ sob*

♥e'in♥ said...

sabar ye iera,. :)

Aishah Jahirah said...

menunggu ni mmg xbest...buat kita tertanya2,nak buat apa pun rasa ada xkena selagi benda ditunggu tak dpt jwpn....agak2 ira dpt area mana la selangor ni...kita tunggu sama2...;)

p/s:haha macam2 hal sblm dpt guna bb barukan...;p

Saddila said...

siannya akak . sedih dila . sabar ye kak . ada tu rezeki akak . mungkin lambat sikit je . insyaallah ada .

Cik TeN10 said...

pasni leh panggil cikgu ira la ea.. sabo ea.. tak lama lg keluar la tu.. :)

tieykah said...

excited nk ngajar ke?

kim heeruul said...

minta2 SK or SMK Taman Dato Harun.. keh keh keh...

fathiahRAIHANA said...

ala ciannye smpai tak ckup tido .. hee.
sabar lah ye akak :>

Cik Nurul said...

saba ye.. =)

Woofer Storm said...

jgn stress sangat,rezeki dah ada kan..

sbr separuh dari iman..hehee

ZORA said...

sabar itu suatu yg manis..:)

rozeeta rashid said...

kesian ira tak senang duduk tunggu posting. sabar2. pergi enjoy ke ape ke bagi lupa kejap pasal posting tu. =)

Nurrul said...

Takpe.. orang yg bersabar pasti dapat :)

schaze zainn said...

sabar ye, nnt keluarlah tu.

takpun ira pi je pejabat deme tanye

lg senang :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

betul..penantian itu satu penyeksaan.. ;)
sabar ye Ira..moga dapat kabar gembira nnt..^^

chemay said...

sabarr k?
:)

ahsfantasy24 said...

akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
dapat kat sekolah mana?? hehe~

Puan Kutu said...

sabar yer ira..:)

Aishah Jahirah said...

ira tisu colognete tu kalau xslh akak yg berbau wangi tu.kira cmpr dgn wangian la,sebb tu xelok..akak pun xpasti sgt,cuba tanya kwn2 kot ada yg tahu...hehee

HeNRieTTa JoSe said...

Salam...sabar ira....bykkan doa.....ada cuba call JPN tak....16hb kan nk lapor diri?

.:rizaL:. said...

http://igossiprizal.blogspot.com/2012/01/makan-gravy-baby-for-annual-dinner.html jemput lawat blog

msredcheesecake said...

Tak kira dimana sekali pun akak doakan semuga dipermudahkan urusan dan happy menerimanya...

aReLaN said...

sabar la ye.nanti dah tau inform la k.mne tau dekat je ngan my place.hehehe

sitinuraffizza said...

gudlux ea! aishh, fza pulak yg rs cuak nk tau ira dpt skola mn. HIHI

Miss Nadya said...

sabar ye ira..

naim dapat kt mana?tak tahu??

berdebar je tunggu dapat mana kan syg?

هانيم إرشاد said...

huhu. cian akak. penantian satu penyeksaan.. haishh

Anak Wak Mail said...

i.Allah,,tak lama lagi ada la jawapannya tu..

sabar ye ira sayang..;)

siti kektus said...

sat g dapatlah tu list nya. sabar sabra sabar je lah. :)

Ila Aqilah said...

ira betul, ila ni pun sampai ke malam ni tak tau flight bile..isk..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails