.Awesome Blogger.

Wednesday, January 4, 2012

.Wordless Wednesday #10.




Sanggup makan kek ni?

psss : Baby tu macam real je..wuuu


75 comments:

Ujie said...

ish, tak tergamak nak potong mkn.
sape yg buat tu?

aReLaN said...

mmg tkdela nk mkn.tgk pn chuak dibuatnya.hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

agak menakutkan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ingtkan betul rupanya patung..hikhik..
sggup mkn..haha.

Pocket said...

pocket nak jari!!:D

PinQib said...

heeeeeeeee.. sanggup.. makan pale dia dulu.. muahjahjaha.. lariksssssssssssssssss

HaNi NaJMi said...

whhat?? kek mengandung!

miss Fyqa said...

uishh. x sanggup nak makan.. :D

nabilah_2908 said...

sanggup...
tp kena tutup mata dulu..baru ngap..hihi... :)

mama aini said...

salam JI..kalau mamalah..sayangnya nak makan..dan tak sampai hati !!..hu2x..

MiszMaryaNe said...

bile ira nk buat kek mcm ni?
ekekeke..=)

khaifaiz said...

tak sanggup nak makan...

iszieylyanziy said...

kawan ari tu bagi kek yang barbie pon sayang nak makan,,tapi yang ni memang tak sanggup kot,,haha

CekbOlat-bOlat said...

comelnye! huhu... cm nk angkt main je..

H.J said...

sanggup je..makin selera adala

wan nurul hezrina said...

alahai tak sanggup rasa mcm karnivor plak makan orang..

Rtp Farra Arisha said...

sungguh ku bilang, i'm not willing at all! :P

aRa ❤ aFiq™ said...

na potong pown ta sggup ni kn plak na makan.. huhu

Papa Mifz said...

erk...apo motif buat cake baby yer...

Nelly The Strange said...

eish , tak sanggup nak makan .. baby tu nampak comel .. -.-

Mizz ErMa said...

wah, bia betoi? xsanggup mak nak makan..hahaha

ahsfantasy24 said...

HIhi..
ajaib, memang nampak macam real,
huhu macam ngeri je nak makan, ;(

Puan Kutu said...

bkn sbb comel tp geli plak nak makan sbb macam rupa baby betul..:)

aLya maNip said...

cheese tart tu nk beli mahal..sudahnya x mkan trus..nk wat malas..nnt ira wat utk alya ea..pastu pos..hihi

tamo mkan kek ni..comei sgat :)

nur adilah said...

tak sanggup sis~_~' ngerii je rasa.
btw, sis tak bagi alamat mana ila nak datang:( sje je nak buat ila jeles ea:P bak lah sikit:D

Ungu Violet said...

takmo makan baby...hik

neechee said...

nampak macam betol laa ! -.-'

Cik TeN10 said...

Kat mne ira jumpe kek ni ? Sape la punya idea ni.. Kalau kasik kt org yg tgah sakit jiwa mgkin ditikam2 kek ni..

Cik Chokie said...

perghhh sayang nak makan . sanggup bela . haha

sarah mohamad said...

Comelll sgt tak tersanggup rasanyaaa HEHEHE

Tukang Karut said...

erkkk... kalau bagi free pun tak nak makan kot...

Original CikTeddy said...

nk jugak rase sikit..keh3

nurfatiha blacky said...

hahaha, geliii pun ada rasa nk makan ;p

miss Fyqa said...

tq join. Hee :) ira dh lme follow blog fyqa..dont worry :D

eh..nk tnya..npe tetiba bahasakan diri akk plak ni..x biasa plak :D

sitinuraffizza said...

kek yg tepi2 kaler biru 2 sangguplah. yg baby 2 x. kerat dl yg kaler biru 2 pas2 keluarkan bby 2. kesian terperangkap! HAHA

Ct Aja said...

uittt, comel tak snggup nak potong...wuhuuhuuu

Farah Adila said...

macam baby la...
ishhhhhhh...tk sanggup eh...:)

Pondok Usang said...

makan munge nye je la..

tieykah said...

kek betol ke?

comey sgt aish

Sha. N. said...

baby ni macam tak real je...hehhe..
Tak lawa la kek ni.
Mesti tak sedap..hahha

kim heeruul said...

comel gila kek tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sekali pandang..macam real jer baby tu..cute..tapi mcm tak sanggup nk makan.. :)

KaK LimAh Si SupiR said...

potong mkn kepala dlu..ahahaha

Teenager Housemaid said...

comelnye..
tapi, rase macam tak sanggup nak makan...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

x sanggup :(

ciK LyndaWawa said...

mak ai..takmola makan......

sue zainun said...

alamak..kek apa tuh..

echa takashimaya said...

kreatif btol.haha.tak bape nak sanggup kot.hehehe

dhiera said...

tak sanggup la makan~ euww

eRza farEeha said...

xsanggup2..hahaa

munna said...

ishhh...tak tergamak rasanya

Miss Nadya said...

giler arh...hehe..:)

Hanie_Dew said...

ngaaaaa ekejut aku bila bukak page ko ni ira. tak sanggup aku nak makan.nak potong pung rasa lain macam.

Hanie_Dew said...

aku ada je ni ira oi. tak menghilang ke mana pun.

Nurul ain said...

nak makan tgn & kaki dia tu yg menakutkan.....

Finaz Jaafar said...

alahai comel gilaaaa!!!!!!!!!

soooooour said...

tu sweater ke???hahaha..

Zakaria's daughter said...

awwwwww ! ngak sanggup :D

Iffah Afeefah said...

tomei sgt la haiii

Iffah Afeefah said...

tomei sgt la haiii

dill said...

oh man!

dill.

♥e'in♥ said...

mak ai.. kite mkn nasi tak mkn baby.. ;p

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

Woofer Storm said...

tak sampai hati wa..serius wa segan..



#jom buat gath kat ioi..hahaa

MaYa MustWany said...

xsangupppppppppppp

Anak Wak Mail said...

haha,,tak sanggup..geli den..;p

msredcheesecake said...

Tak sanggup nak potong kek tu....

BeloG MTT said...

Tu kek ker? Nampak macam real tak sanggup rasanya nak makan. Dah terasa macam makan orang pulak nanti. :P

nazirah said...

pergghhhh pandai gile decO kek cmni tp aishhmmg tak sngp lanak memakannye

TiraPengemis said...

creative!
tp takut la...cm real je bby tuh..huhu

aimie amalina said...

aigooooooooo
pengsan dulu sebelom nak termakan
adoii..

AinsHa=) said...

sanggup! hahaha..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

mmg xsanggup nk makan...;p

BENA said...

eeeeee tak sanggup nak potong tang anggota badan baby nih . cool punyeee kek laaaaa . hehehe :)

KhaiRin - anies said...

sy akn telan 2x hehehehe

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails