.Awesome Blogger.

Thursday, January 12, 2012

. Video | Selamat Hari Lahir Khairul Fahmi Che Mat.



salam semua.. :)

hanya berkongsi..

sweet ke? ;p



sumber : Abg Nara


sweet la kot bagi diorang..heee..

Semoga berbahagia hendaknya..heee..


Psss : Nasib baik tak minat sangat kat dia..uhuuu ;p

psss lagi : Tak baik kutuk tau..hee..komen yang baik2 je..;p..moga mereka kahwin cepat2..;p



54 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sweet la tu kot..hihi..

Asrul "iLham" Sany said...

owh ingatkan sedari minat giler2 kat beliau :D

nabilah_2908 said...

dah tgk gak tadi...

erm...tak bape nak sweet la..huhu...

Ira pernah tgk video co-founder Nuffnang melamar gf dia..?

nangis terharu bila tgk video ni..

kalau belum tgk..meh tgk kt sini jap...

http://youtu.be/yaAhxg4Lz0A

khaifaiz said...

kalu aku yg disurprise..

kompom aku pehengsan

Nurul ain said...

boleh tahan la sweetnya... itu gf dia rupanya....

**hah, soalan akak hari tu.. now, ain kerja kak... maybe hujung tahun ni continue study :)

miss Fyqa said...

happy birthday Apek.. :)

dill said...

tabik spring sbb die penjaga gol yang hebat

dill.

AinsHa=) said...

huhu, kawen je la apek oi. Saya pun tak minat dia ni ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dah tgk tadi..
tak sweet lah.. ;p

msredcheesecake said...

Hb utk bday boy... Erk... Boy ke... Harap pas ni jgn wat pangai cam budak kecik...

mama aini said...

mama tak berapa nak minat dia ni..hu2x..hanya doakan semula berbahgia selamanya..amin..

Tukang Karut said...

siapa tu ek?

Papa Mifz said...

Minat kat bakat nye jer

iszieylyanziy said...

hehehe,,,besday boy,,,boboy,,,semoga berbahagialah mereka

ahsfantasy24 said...

kalau dah nampak macam nak sangat
tu elok la kita doakan cpat2 merka
disatukan :)

fathiahRAIHANA said...

minat jugak dlu. lepas tu mkin kurang mkin kurang, hehehe.

Puan Kutu said...

haha malas nak tgok,takde maknanya sweet klu blom ada ikatan yg dinamakan perkahwinan.hoho..

ekceli faham nada perlian ira tu.keke..

eh aiman sekolah dekat sp la..ari tu balik kmpg sbb aiman tak sekolah,kebetulan akk n en suami cuti..:)

J.Syazwana said...

kite tak tengok lagi sebab kite punye tenet lembab. huk huk.

mungkin jodoh dorang dua kan. hihi.

p/s : kite tak boleh belanje awak sebab kite kuat makan. kuang3 :P

semutsengal said...

buweeekkkk !! buwweeekkk !! malas nak amik port..

aReLaN said...

alahai...baru nak tengok tetiba kuar mesej "This video has been removed by user".arghhh

aReLaN said...

alahai,baru nak tengok tetiba kuar mesej "This video has been removed by user".arghhhh

Iffah Afeefah said...

Tak mnt jgk

lg2 mase die pakai jersi ijau hehe


ps: debar bg phk akak huhu

~SaL IjOu~ said...

uik.."this video has been removed by the user"..baru je nak tgk..

p/s: ha'ah..dengarnya esok..kita sama2 nntkan~ =)

kwn2 akak yg dpt posting kat negeri masing2, dpt skolah daerah ikut ic..best gile kot!!!!!!!
dia da lama posting..iye..pangkat kakak bg Ira~ ^^ tp kalo da mmg x panggil kakak, go on je dgn panggilan biasa..cik Dill tu sporting orgnya..hehe~ ;)

CekbOlat-bOlat said...

tak sweet! sbb blom khwin!
tak sweet! sbb tak hnseem >_<

mood : dengki hahahahha

p/s : almak! kene bebel ngn kkak sbb kes bhsa.. haha
= a`ah mrajuk gedik sbnrnye.. hewhewhewh
.. bolat suka buli meerol.. heheh.. die tkot bolat grang! pewwit

MiszMaryaNe said...

'sweett' sgt, jelesss ghasee..kui3
=P

Woofer Storm said...

tkde siapa nak suprise birthday kita..ermmm



#nampak sangat kita ni dah tua..grrrrrrr ioi jom^^

Picoz Shupalula. said...

HB KFCM :D

shahrazali said...

laaa....dah kena remove lerr... x dpt tgok..

shahrazali said...

dah tgok dah kt beautifulnara..hehe..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x dan nak tgk dah kena remove ekkk video ni ?? cian ai ngeeee

Phat said...

ira wife abg phat kalo ikut experience gstt dalam pendidikan khas masa isi borang pun kementerian dah tick pendidikan khas tp dapat2 tawaran PJK da...hehehe..ira posting mana?ngajar apa

Original CikTeddy said...

alamak..x smpt,video dh diremove..hurm,majok la mcm ni..

cik ika said...

ala..ta dpt tgk..

Hanie Dew said...

oh.besday mamay ni ke.oh. hepi besday la.hahahahaha.dulu seblum kisah peribadi dia hangat aku minat giler kt dia. skrg ni lebih kontroversi dr prestasi. aku neutral je.hii.

aku dating dgn hubby la ira oit,ngn sape lg.

eh beb ko tgal mna sebenanya?

aniswany said...

x bope nk suweet punn =.=

#mcm ayat jeles je kan =D



mOning ! salam jumaat. GARAGE SALES ! jemput dtg ke belog anis

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam dear.ala..tak pat tgk.. T__T

MaryaYusof said...

Tak boleh nak tgk...dah kena remove ;(

merahitujambu said...

tak sweet lah..XD

~izan~ said...

betul,doakan jodoh mereka ke jinjang pelamin dan bahagia ke akhirnya..

acheeqa farhana said...

so sweet....hehehe..

Aishah Jahirah said...

so sweet la ira...hehee

p/s:akak sempat guna kejap je smlm,lappy wat hal.so far okey je ira.mcm bb RM68 akak tu la tahapnye...best kalau camni terus....

aleen aiden said...

alaa tak dapat tengok.line slow.hu3.sape yg surprise kan die?

Bulan Syurga Firdausi said...

ye betul doakan yg terbaik..awk da dpt tmpat nk mengajar kat mane2 ke..?

munna said...

kak munna pun tak minat dgn dia ni

hassy chan said...

ak xmnt dia heheheh...
bnyk sgt kontroversi dia nih..

Jue said...

sweet? bole la **tangan di dada, mata ke atas** hahaha jahat kan aku haha

Hanie Dew said...

ooo..ko dok puchong. bagus la. kalau buat mini gather nak join tak.

aRa ❤ aFiq™ said...

sweet la 2 kot.. hee.. ara pown ta bpe minat da kt KFCM..

BENA said...

alaaaaa bena tak dapat tengok la . huk huk huk :)

lorrr umo baru 23 ? same ngan bena . gatai nak kawen awal ni . HAHAHAAHAHAHAHAAH :)

Hanie Dew said...

aku ngan jue dok area kl ni je. aku dok area batu caves. jue kat setapak.

Hanie Dew said...

oh lupa plak. ko tak payah la nak malu malu. kitorang ni cool jek. ce tanya si Finaz Jaafar. hehehhe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alahai x dpt tgk la ira..dh kena remove :(

echa takashimaya said...

semoga kekal jodoh mereka.amin :)

MaYa MustWany said...

dah remove da,tapi xkisah la ..bior la mereka hepi je.lalalala

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails