.Awesome Blogger.

Tuesday, November 8, 2011

. Away for a while .



salam semua..

sorry sebab tak dapat nak balas jejak korang kat blog Ira ni..

Ira dah sibuk dengan final exam untuk final sem ni..:)

ni pon curi masa sebab stress baca nota.. =_______=

JADUAL EXAM :

9 Nov 2011 2.30 pm Asas Kepimpinan
10 Nov 2011 2.30 pm Guru dan Cabaran Semasa
14 Nov 2011 2.30 pm Pengurusan dan Pentadbiran PK
Wish me Luck!


ni makanan bekal dari rumah untuk malam tadi (Isnin) dengan sarapan pagi ( selasa )..;p


psss : Kalau sempat, Ira akan update tentang GA lepas habis exam kedua k..;)





10 comments:

nabilah_2908 said...

good luck dear...!! :)

sitinuraffizza said...

gudlux final!! bestnya dy dh nak abis... (:

amna said...

banyaknya bekalan ke kampus :)
siap boleh buat brekfes lgi ^^

BEST OF LUCK awak!

beautiful_rose said...

exam ye...okey good luck buat yang terbaik okey =)

cikpia said...

good luck!!

dhiera said...

good luck dear!

fathiahRAIHANA said...

tak pa habeh final leh jenguk lagi blog kami hihi
all the best!! ^^

ILA HonEyBuNNy said...

bz ye syg,,,,heheh

good luck tau....buat y terbaik...;)

HaNiEeZ said...

susah betul nak cari tempat komennye kak..hihi..gud luck exam!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck ye dear :)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails