.Awesome Blogger.

Friday, November 11, 2011

. Well well ;p .





salam..selamat pagi semua! :D

yuhuuu hari ni Ira tak ada exam...hee..terima kasih yang wish Good Luck di entry2 sebelum ni yea..sememangnya anda mebakar semangat Ira untuk buat yang terbaikk...tapi tapi ada juga yang tak boleh jawab....tak pe dah lepas kan...wuuu :(

just nak update GA | Ole-oleh Cameron Highland telah diTUTUP!! harap maklum yea..heee..jangan ada yang join lagi sudah..;p..senarai nama peserta boleh semak di SINI.. seramai 135 orang yang telah joinnnnn...woooahh ! Ira terkedu bila tengok angka tu.. korang semua memang besttttt! terharu sgt..heheee..

So sekarang ni, Ira tak decide lagi nak pilih blogger yang bertuah tu macam mana...korang nak tak Ira guna Random.org?? heee.. ke nak Ira tulis satu-satu kat kertas, then masuk dalam bowl then cabut kertas yang ada nama anda-anda yang join tu?? cepat pilih! ;p

Of course guna Random.org paling senang...esok pon boleh tahu..heee...kalau guna undi tu lambat sikit lah sebab Ira ada paper terakhir Isnin ni...Ira kalau boleh, nak bagi kat semua...tapi sebab terlalu ramai...Ira tak mampu lagi..heee...tunggu kahwin dengan anak tokey balak la..hihihi ;p

so korang?vote kat sini..kekeke...nak cara yang mana k..;p



psss : malam nanti Ira ada farewell dinner..semester akhir la katakan..ngeeee


last but not least, Terima Kasih Sangat-sangat kepada anda yang sudi join GA | Ole-oleh Cameron Highland ini....im happy when u are happy..eceee.. Selamat Hari Jumaat 11.11.2011 dan selamat beramal..:)


24 comments:

Wanie said...

ade dua cara je ye?huhuhu..
yang tulis tu jenuh la ira, ramai tu..klu random ni boleh la..klu ade rezeki ade la..hehe

Hanie_Dew said...

yang mana ko senang dan selesa la ira.

aku mmg innocent pun. jue selalu buli aku. hahahahahha..mati aku kalau jue baca ni.

nurkaloi said...

takde exam
jgn plak lepak2 saje heheh

sori tak smpat nk join GA ^__^

ILA HonEyBuNNy said...

bestnya Ira dah habis exam...hehe

ehem3...malam neh dinner makan untuk ila gak..;-)

aLya maNip said...

selamat berdinner mlm ni.hehe

nabilah_2908 said...

1 paper je lagi...lepas tu..boleh jerit...MERDEKA !! hehee

siapa la di antara 135 org tu yg bertuah...good luck la tuk semua..:)

fathiahRAIHANA said...

farewell dinner ? nak ikutttt, hahaha.

HaNiEeZ said...

masuk dalam balang meh saye tarik name kak..hihi

ILA HonEyBuNNy said...

ila balik isnen neh....hehe..

tu yang sakan online..nanti dah lik uia...jarang la nak berblog ckit..ehheh...

Hanie_Dew said...

hahahaha...ko tgk title tu. harusla dioran gyang dtg ofis. muahahahahahahahaha...

ainasuhana said...

nanti leh upload pic dinner.. hehe

Hanie_Dew said...

kawan aku join kontes nesvita serbuan pejabat dan dia memang. tu yg diorg dtg tu. siap bekfes sekali

El-Janna said...

uwaaaaaaaaaaa xsempat :((

dak eina said...

alaa xtau plak ada GA....xsempat join..xpe la nnt wt lg tau ira :)

CaHaYa KeAdILaN said...

nak habis stdy dah yewpp..best2...=)
buat je care mane2..hehe..sape ade rezeki dapat..hee..yg tak dapat ketawa kuat2 k...hee..=P

schaze zainn said...

gune random.org ok juga

tak de la nmpak berat sebelah.hihi

xP

zOeY zAu YaH said...

takpe..yg x dpt buat tu berserah je..hehe

Run Away said...

wah...dah abis exam...jom dah leh enjoy....;d

BENA said...

buat random pon boleh . pilih dalam balang pun boleh . janji name bena bertuah . hahahahahah ;)

gud luck untuk paper seterusnya okehhhh ;)

cik sakdi said...

xsempat nak join kan walaupon nak sangat keychain keeee.hehehe

Anak Wak Mail said...

dah tutup dah??baru sempat datang sini..;)

CTK said...

lupe laaaa...haishhh...xpelah, xsmpat gk...gudluck 4 ur result exam :)

Jue said...

Wah byk gak join yg join. Giler gempak kan..eh exam dah abiz?ke mmg dah abis time aku komen neh?

Hasbullah Bin Md Som said...

Mana2 boleh.. Yang bagi kamu mudah~

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails