.Awesome Blogger.

Tuesday, November 15, 2011

. Blogger Bertuah adalah _______ GA | Ole2 CH .



salam semua...

seperti yang dijanjikan...masa yang ditunggu-tunggu untuk mengumumkan siapakah blogger bertuah yang bakal mendapat ole2 dari Cameron Highland!!!! tepuk tangan semua...;p



blogger bertuah yang telah memenangi GIVEAWAY | CAMERON HIGHLAND adalah :


tak jelas??;p



114. Ain


tahniahhhhhhhh!! :)

psss : kepada Ain, sila comment di entry ini dalam masa 3 hari selepas entry ini publish..jika tidak, hadiah GA ini akan berpindah ke tangan blogger lain..harap maklum..:)

kepada yang kurang bertuah jangan kecewa tau...nanti kalau ada ole2 lebih dari CH, Ira akan pilih anda2 lagi kat random.org...insya-Allah...siapa nak??? :D

selamat malam semua..


19 comments:

azalia hjsalleh said...

eyh apa nie/

Hasbullah Bin Md Som said...

ala.. no xkene plak.. haha

zOeY zAu YaH said...

bertuahnya org tu..hihi

Wanie said...

tahniah kepada pememang..:)

nabilah_2908 said...

Si bertuah Ain...

tahniah..!! :)

ILA HonEyBuNNy said...

yehaaaaa....

tahniah AIN.....;-)

BENA said...

Alaaaaaaaaaaaa Alaaaaaaaa Alaaaaaaaaaaaa! bena tak bertuah . hahahaha ;) tahniah2 pada Ain ;)

starzieti said...

tahniah kepada pemenang !

anda ditag. :D

http://starzieti.blogspot.com/2011/11/tag-dari-nadya.html

Tapak Kaki said...

leh caya ke true random number generator tu..?haha.. saje nak wat isu ni.. :P

Syikin Ayub said...

huuu~ me jealous! takpe . mungkin ade rezeki kt GA lain :) huuu~

Kella said...

tahniah.. kepada yang menang... rezeki.. =)

ekabukanmakcikkau. said...

lepas ni bagi hadiah gerard way pulak yaksss? muahaahhaha

dhiera said...

tahniah buat pemenang~

Run Away said...

tahniah utk yang menang eh...;d

fany wany said...

ok tak kene, ishhh ","

Ain said...

alahai , macam tak pecaye menang . masuk sbb suka suka jaa . ni first contest saya masuk ;D aha , thanks ye semua ;)

Ain said...

fb saye : achik.rynbow@yahoo.com
saye tak tahu nak contact awak mcm mne sebenarnya ;)

btw , thanks semua . doakan saye lulus cemerlang dlm SPM jugak . hee ;)

Kazen said...

tahniah buat mereka yang menang tu... :)

Entri terkini | 20 Tone/Attitude Words

aLya maNip said...

alamak..tak cukup luck ni..hahaha

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails