.Awesome Blogger.

Monday, November 28, 2011

. Makan di Red Wok, Bangi .


salam semua..

semalam Ira keluar lepas zuhur..keluar dengan ehem2 sebab dah nak sebulan juga tak jumpa dia..dia asyik outsation ke Pahang je..wuuu..Ira pon busy exam kan..

hajat di hati nak ke South City Plaza sebab nk tgk clearance stok buku-buku kat sana..tapi kan...tak dapat pergi pon sebab jammed sgt nak ke sana....mungkin jammed sbb ramai nak ke The Mines kot lepas tu traffic light pula rosakk..lagi la jammed... ehem2 Ira dah bising2 sebab jammed yang sangat2 last2 tak jadi pergi...:((

dari Serdang tu kami ke Endah Parade, Sri Petaling pula sbb tak pernah pergi..haha...walaupun dah bertahun2 duduk sini....tapi kan...tak pergi pon tak rugi sebab tak ada pape pon kat sana...banyak pusat urut je..;p...selain carrefour la..huuu

kecewa lagi..haha..last-last pergi Bangi...nak cari Monrod's tapi tak jumpaaa..haha hampehhhhhh ;p..tak tahu la dah tutup ke apa..2-3 kali gak pusing..siap call orang lagi tanya kat mana Monrod's tu tapi tak jumpa gak...hee...nasib baik ehem2 tak marah kekeke...last-last makan kat Red Wok, Bangi je..

disebabkan tak makan tengahari, kami mkn heavy sikit la...kami makan ni pon dah nak pukul 5..kira sekali ngan dinner la..;p...mula2 nak makan steamboat, tapi after 6 baru boleh...ehem2 nak gi tengok bola pula ( Malaysia kalah :(( ), so takkan nak tunggu sampai pukul 6 pula kan..jadinya kami makan :

sedapppppp.....tak rugi la makan kat sini..heee..memang recommended la...

Ira minum ice blended durian belanda..sedapppp..ehem2 minum kopi ais..

masa ni Ira tergelak sbb ehem2 kata " sudah2 lah tu check hp dia, jom la mkn"..muahaha..



tak ada tax fee tau...ni harga utk makan 2 orang tapi makanan tu tak habis..haha..siap tapau bw balik rumah lauk tu..

gambar ehem2 Ira simpan dalam hati..lalalallaa...;p

yang pasti sedappppppp...;p..next time, boleh makan steamboat tapi kena dtg mlm la..:)

psss : ehem2 baru dapat gaji smlm..tu y dpt mkn sedappp...tak beli apa2 pon kami keluar makan je..heeee..kami dah start menabung..;p..kuikuikui


sedapnya lolipop ni...heee

48 comments:

khairul akmal bin azman said...

harga ok x kat sini?

sha my heart said...

boleh tahan harganya =)

mahal tak pe, yg penting sedap =)

nabilah_2908 said...

wah...wah...dah mula menabung...bagus tu...hehe.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alorrr..nk tgk gmbr ehem2 lah.. ;)

Tgk makanan tu pun dah tau sedap..yummeh..^^

ILA HonEyBuNNy said...

sedapp..ila teringin la nak makan steambot ctu....

wah ira...menabung untuk masa depan eh..ehehhe

soooooour said...

unutunglah ada ehem2...lalalalalal

Wanie said...

mahlnye owh..hehe..tp nmpk selesa je makan kat situ..klu sedap ok la..penah gak dgr name restoran ni..

comel nye lolipop tu..ehem2 bg ke beli kt cameron?hehe

emy zulaiha said...

wah bestnye kua dgn ehem2 makan besar lagi tue :)

iszieylyanziy said...

wah,,ehem2 tu sape?tettt,,haha
sedap eh,,y try la,,hehe

Juliet_iRa~" said...

khairul akmal bin azman ;

mahal sikit la tp sedap..:D

sha my heart ;

betull..:D

nabilah_2908 ;

kena mula dr skang..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA ;

k.lily..xleh2..haha..;p..sedap kak..btol2 ni..:D

ILA HonEyBuNNy ;

ila pon pernah dtg sini ek?hee..
tu la nt ira nk try..

heee..aah..;p..malu la..kekkee

soooooour;

haha..alhamdulillah..;p

Wanie;

mhl sikit la..tp sedap..;p
hee..xla..ira search kat google la tu..kkekekeke..;p

emy zulaiha;

hee..da lama xkuar..:D

iszieylyanziy ;

ehem2 tu kwn baik..kekkee..;p
sedapp..try la..heee

dEviLovEr91 said...

2 la p mkn ngn ehem2 ta ajak ara.. lau ta msty da abes.. haha.. mnabung ntok mse depan.. yeah ! :)

Nurul ain said...

wahhh.. tgk sedap je kan....
harga pun not bad :)

Anak Wak Mail said...

selamat menabung!bila tabung dah penuh jangan lupa jemput..;p

Addin said...

aww sweet nya :)

oke, addin yang excited kat sini. haha

dill said...

lolipop itu mmg terbaek!

dill.

sleeping_maniac90 said...

wau nk dkt 50 ..
perghh xmmpu hahaha...

Cik Azizah said...

wah sedapnya makan2. nak2 pergi dengan cik abe. hehe

miss Fyqa said...

nmpk sedap.hee :)

teringin nk mkn steamboat la plak .huhu

whitecappuccino said...

bagusla menabung awal2..senang masa depan.

farah adila said...

sedapnyaaaaa ice blended durian belanda...teringin pla nk minum:D

Puan Kutu said...

mboi kemain hepy mkn dengan ehem2..

tok lauk dah tau dua org msti tak habis mkn.haha..

*watak ira dekat part 1-3 pastu dia balik s.alam.kihkih...

Ezad Skytech said...

kalau makanan pun sedap..tak kisah la mahal sikit kan..hee~

massiz said...

huhu...cdappny mkan tu...ngan ehem2 lak,untung laa...=p
suke jerk dia erk...:D

Yatie Awang said...

sedapnya nampak...tapi lolipop lagi sedap hahahaa

hitamanis said...

kalau nak makan steambot bek p seoul garden la. sbb red work x byk choce.. heheh anyway red wok blkang umah den hahah

Daddylicious said...

simpan dalam hati yer...ehemmmmm

aLya maNip said...

waaa..bestnye..jb xde..camne nak rasa?hehe

bagus la da start menabung. senang nak rncang masa depan..hihi

anamizu said...

perhhh!! ok laparrr T___T





luv,
cik ana

Lea Isnawi said...

comel lolipop tu

hehe

ILA HonEyBuNNy said...

pernah...ila kadang2 suka ja lepak the mines dengan kanda..

;-)

insyaAllah..lau ila g sna,ila rojer2 eh...

milo said...

okeylaa 40 for 2 heads.. nmpak cam best ..hehe

tieykah said...

sangat lapar

:(

Kazen said...

untunglah leh dating n mkan2....smoga bahgia slalu...

Entri Terkini | Done With MMU Terus Balik!

Yan said...

salam kenal..

~SaL IjOu~ said...

meriahnya makan..
p/s: iye..kite kat ipg :IPBA~ ^^

nur sakura said...

wahhhh nmpk sedap.... :)

Ain SSB said...

Rindunya nak makan kat luar camnii! huhu.

chegu abbas said...

mak ai makan dia boleh tahan....hihihihi

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

ehem2 nak sikit...

ikatankasihku said...

bahagianye dia..hehehe :)

amna said...

menabung utk bina masjid ye. insyaAllah.. amin.. :)
*laparnya tgk mknn2 tu~

cik ika said...

yummy !!
nt nk p la..ira blnje k..

Bulan Syurga Firdaus said...

waaa best3 hehehe
p/s : done to flw u ;)

J.Syazwana said...

tak pernah makan tapi tengok macam sedap. hehehe.


ehem dah menabung untuk kahwen ke?
hik hik.

Hanie_Dew said...

aku kalau pegi endah paradise tu nak men bowling je. xde pa pe pon kan. tp court badminton die superb.

errmm...start meanbung nak kawen ekk.. jgn lupe jemput aku & jue taw taw

Cik tikah said...

wah!! looks very yummy!

Seri said...

minuman durian belanda tu yang best...kat kedai biasa susah nak dapat...

Papa-NtiQ said...

hi...hmmm nak kene terjah nih kat restoren nih...cakap pasal makan nanti singgah yer kat blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal MAKAN, MAKAN DAN .....MAKAN hehehe...dan kalu sudi tu follow ok maklumla blog baru sunyi skit TQ bebanyak ..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails