.Awesome Blogger.

Friday, November 25, 2011

. Kegembiraan Berganda-ganda Part 2 .




salam semua.. :)

ni sambungan Entry Kegembiraan Berganda-ganda Part 1 tau!

Ira gembira lagi dan lagi disebabkan....








alhamdulillah.. :D

makin bertambah lah inner bawal Ira lepas ni..kekekeke..;p

tak terduga dapat peserta Favourite juga...:)

mungkin ini namanya rezeki... Thank You Allah!!

ehemmmmm..

pernah dengar tentang inner bawal??

selalu dgr inner cotton, inner lycra, inner jersey dan inner neck je kan..heee

inner bawal adalah inner yang Ira pakai macam gambar kat bawah ni :


inner bawal warna biru turqoise..;p..pakai dengan syria je.. :)

inner bawal warna pink pakai dengan shawl pink juga..baju kurung pon pink..keke ;p

inner bawal warna coklat pakai dgn shawl polkadot coklat dengan krim..heee



kainnya adalah kain bawal tapi disebabkan namanya inner jadi ianya kecil la..;p

still segi empat dan kena pin bawah dagu macam biasa...tapi kurang menampakkn ketemembaman pipi je la..heeee




nanti hadiahnya dah sampai Ira update k! :)





36 comments:

cinnamon.com said...

wah,anak2 zaman canggih,tudung pun canggih juga..tak pe janji labuh,bila pakai tak pelik menengoknya ye..

ciK LyndaWawa said...

ira kan comell..gune ape2 pun comel..=]

Hanie_Dew said...

wowoweee..senang dan menyenangkan. sorry beb aku bz lately tak sempat nak bersengal kat blog. owhh...cepat la tahun depan.

aku ktak berisi pown. cuma daging bertambah..hahah ni sume jue punya pasal. bawak aku makaaaaaan je.

mama aini said...

wah byknya koleksi tudung !!..he2x..cantik colour tudung2 tu..

Wanie said...

haha..ira, maksud clean n clear, nak gambar yg besar & jelas , baru senang nak tekap :D

yang wanie tau vektor ni lukis muka org sebijik mcm gambar asal, klu doodle ni lukisan kartun comel2..

nak bagi ole2 ke?weee..

ni email waniehalim88@gmail.com

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..byk tu.. ;)
tak pernah tau ada inner bawal..sblm tau inner syria jer..^^

soooooour said...

ok..baru tau nama menatang tu iner bawal...

Cik TeN10 said...

ooo ade ehh inner bawal.. baru ku tahu.. ketinggalan zaman lah kite ni.. kesian !! hahah

pss : kite lmbat ag.tggu abes blaja lu.. huhu
insyaAllah next year.. bulan 4 or 8 ..

ooo kite suka.. ngn choc pn sua ngn madu + yogurt pn suka ! heee

ahaa godek jgn xgodek.. :p

ohh member kite tu kite panggil dia azie.. org klate.. nama penuh dia aziyati kalau tak silap..kenal ?

rozeeta rashid said...

first time dengar pasal inner bawal. tak pernah tau la pulak.

cik wanie Lovela (CWL) said...

heheh tajuk apa?



comey dia

budak penjara said...

inner bawal?? inner cotton?? inner lycra??tu semua barangan pompuan dan aku tak penah tau..hehe

zOeY zAu YaH said...

wahhh tahniah2..

BENA said...

IRA IRA nk tanyeeeee . kan bawal kan lembik . ira iron keraskan dulu eh ? HEEEE ;) nanti bena nak try laaaaaa ;)

sitinuraffizza said...

wah! dy dah byk koleksi inner bawal 2 lah. bestnye!! nak jugak. tp xtau nk cari kt mn. xjmp lg kt cni. HIHI
*xjmp ke, fza yg xcari! :P

syahirooAhmad said...

tahniah geng.. nak bawal gak!

محمد رازيق said...

selamat bergembira ika.. salam kenal

Kazen said...

Tahniah !

Entry Terkini | 12 Kelebihan Mandi Air Panas

akuzle ayu said...

ahah! selamat ber'inner' baru eks? heheheh

Ros said...

Salam ziarah..

Asrul "iLham" Sany said...

awk cikgu rupanya...

satu pekerjaan yg sgt2 ohsem

:D

gadisBunga said...

i am so tak updated dgn fesyen2 tudung terbaru ni. tapi yg inner bawal ni agak menarik. ada jual kat mana2 ke?

Pondok Usang said...

memang terserlah kegumbiraan.. hehe..

Iffah Afeefah said...

ipg melaka gak

akak senior

tak sempat bknlan eh

khairul akmal bin azman said...

makin up 2 date
suke tgk gadis2 bertudung skunk..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah adik menang inner bawal tu..best kan kain bawal sejukkk jer

Cik TeN10 said...

nk tggu abes blajar lu pape pn.. ngee

a`ah .. ye lah tu kot. tu la pasalnye.. kecik bebeno dunia ni.. pusing2 kwn kite kwn awk kawn awk kwn kite.. ehhh mcm pelik plak bunyiknye.. blurr ! haha

CekbOlat-bOlat said...

mcm2 fesyen lah =,="

2 3 kali kje nk lilit.. bolat pkai bawal jer.. tade sirip2..

ILA HonEyBuNNy said...

happynya dia..sma la kita happy..ehhe

ahh..ila ada gak inner bawal tu...tapi baru pakai seklai..ehhehe

izzana said...

cantiklah :) comel nk beli jugak. kt kedai sussh nk dpt mcm ni

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

tahniah....dpt tmbh koleksi best tu...hehee
inner bawal xpernah ada dlm koleksi lagi....mcm menarik je utk dicuba....:)

Kazen said...

semoga apa yg kita pakai itu menyerikan lagi hidup kita bsama Islam Salam Maal Hijrah

Entry Terkini | Doa Awal Tahun Dan Doa Akhir Tahun Hijrah

Syairani Tarmizi said...

wahh.tahniah2.kiter tompang gumbira. :)

kiter datang nak gitau kiter tak tipu dah. ini cerita betulbetul punya :p

aiEz said...

err aie tau tudung bawal,inner bawal ni baru tau..hehe

Qu azniza ;) said...

.chomel dan kemassss.hehehe

Tapak Kaki said...

tahniah..tahniah.. memang aku tak pernah dengar inner bawel tu semua.hehe

❤nadiah.rahim❤ said...

congrats ira..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails