.Awesome Blogger.

Tuesday, November 29, 2011

. Entry Paling Jiwang KOT..haha ;p .



salam semua.. :D

rasanya entry ini akan menjadi sangat panjang + jiwang sedikit..kekeke..;p

dah lama + jarang kot Ira berjiwang dalam blog ni..hee..faktor usia barangkali..(haipp muda belia lagi..;p)..eh x..faktor kematangan baru sesuai.. :)

semalam kan...Ira godek2 kotak misteri.. sebab nak masukkan satu lagi kad yang ehem2 bagi masa keluar kat entry INI... oppss apa tu kotak misteri? Kotak misteri adalah kotak yang mengandungi barang2 peribadi yang nilainya sangat tinggi ( pada Ira ) daripada insan tersayangg...ehee..

tak percaya??

tadaaaa...

ni dia kotak misteri Ira...hampir penuh.. :)

ehemmm..

seronoknya mengenang kenangan lalu..haha..;p...macam-macam harta karun ada...antaranya yang paling menggamit sanubari adalah.. ( eceee...tengok bahasa pon bunga2 ;p )

jambatan cinta dari lidi ini...;p...hasil tangan ehem2... :)

zoom sikit...

zaman mula2 bercinta..ekekke..;p..(siap ada love anak panah lagi..hahahaha..sgt kelakar!!)

kad hari jadi, kad raya, kad anniversary...ada yang pos juga..konon surprise la..heee

slh 1 kad yang sweet :).. ehem2 siap tampal2 gambar lagi..heee

rico (sejenis racoon) dengan beg kertas night safari, singapore..;p.. beg kertas ni masih simpan tau!

paling mengimbau kenangan kan... ni dia... :)

karikatur Ira with ehem2..;p..ni Ira yang bagi ehem2 masa 1st Anniversary...yang original ada pada ehem2..yang ni copy je..:)....sebenarnya gambar original kami tak la macam tu tapi pelukis tu yang dekatkan sebab nak masukkan 2-2 wajah dlm satu A4..

yang lain..

personal..;p

manisnya mengenang zaman dulu..kekeke..


dear ehem2...

u are so sweet..
u are so lovely..
u are so kind..
thank you so much for everything, b!


psss : Doakan kami :D



bye! ;)

psss lagi : kalau korang gaduh ngan gf/bf/suami/isteri kan, Ira rasa tengok balik brg2 y dia bg adalah 1 terapi yang sgt baik..automatik akan teringat zaman kegemilangan korang tu..heee...so dapat juga meningkatkan lagi kasih sayang pd dia..hee ;p




51 comments:

Hanie_Dew said...

saya pun ada! saya pun ada! hahahha..kalau tengok balik kotak harta karun tu aku gelak je. hasben aku plak malu malu. hahhaa..ye la ko baca balik ayat kat kad dulu becinta.arrghhh..rasa nak nyorok bawah almari je.

gamabr kawin aku malu nak upload.kat blog plak tu..eee..malu malu.

ada bowling kat situ tp cam biasa aku fail bab direction hahahha.. slalu paking keta, nek lif, sampai.

Lea Isnawi said...

wiwit! comel je jambatan cinta tu

sweet je k0rg neh!

jeles jeles

IZNIE said...

amboiii sweetnyee :)
kite takde pon kotak misteri camtu
sbb brg yg si dia bg sume kite pakai
kehkeh

Ros said...

Salam Ira,

Memang baik sangat terapi ni buat pasangan yang pelan2 dok nak renggang tu...Kak Ros baru baca N3 Ira ni ja...Kak Ros dah rasa sayang sangat dan lagi rapat ngan che abang kak Ros..Bagus2 idea ni....

~SaL IjOu~ said...

Sweetnye~ kite pun ade kotak misteri tapi kenangan peribadi sendiri..bukan dari insan tersayang ;p tp mmg cukup bermakna~ ^^

p/s : kite amek TESL, minor muzik.
Minta> 1st:Kelantan 2nd:Perak 3rd:KL

Ira plak katne..n mintak mane? ^^

ikatankasihku said...

alo lo lor comelnyer gambar ira ngan ehem2....tu semua kenangan yang dah di download dlm hati, dan dah di save dlm memori..memori tu semua lah folder yang sentiasa tersemat di sanubari..kan3

Lea Isnawi said...

dah lulus la ira.
bace entri Keajaiban telah berlaku.
hari tu ujian, ari tu jugak dpt taw result :)

skrg tgu next ujian pulak. maybe akhir bulan disember neh

thanks for ur concern :)

tieykah said...

semoga berbahagia beb:)

nurkaloi said...

perghhhh memang jiwang siot
hehehehe
kaloi dulu bcnta takde smpan pape punn kekek

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..cutenyaa...

massiz said...

haishh...jelez kotttt...huu~sweetny kowang..<3<3<3...untung laa...:P

MEDIHA OMAR said...

So sweet! :)
Love, Mediha

http://www.medeaz.com

khairul akmal bin azman said...

untungnye
hadiah2 lame mane la kay campak..

(sbenrnye xde org bg pun)

Saiazuan said...

time brcinta, semuanya indah :)

fifie said...

sweetnyaa kamo ! :)

Cik tikah said...

sweetnya. saya jeles! hehehe...

iszieylyanziy said...

auch auch,,sweetnye,,penuh kotak misteri tu kan

BENA said...

CUWEETTTT la ira ngan ehem2. hehehe ;)

Bulan Syurga Firdaus said...

btuah si die dpt awk :)
alhamdulillah da balik subang,
mmmm x smgt lg nk bt keje yg menimbun ni! huhuhu mood cuti lg

Zana Adieyza said...

hope hubungan cinta tu terus berkekalan hendaknya..

Asrul "iLham" Sany said...

kretif tol kesayangan u kan,

orang yg suka kumpul menan menang cam ni muahahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

so sweeeet.. ;)
Sangat romantik gitu..
Moga kekal selamanye..^^

Stacy Hanza said...

sweet okay! sangat jeles! hehe

eLL said...

kehkehkeh

memori terindah,
kelakar pun ada

Rtp Farra Arisha said...

inilah yang sebenarnya dinamakan kotak misteri..macam2 ada didalamnya! hehehe.

khairul akmal bin azman said...

hai juliana evan

ehh salah org lak..

ieda said...

yelah zaman bercinta kan
harap2 perasaan tuu sampai ke anak cucu :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

so sweet rasa jeluz nie

sha my heart said...

ui, macam2 ada =)

khazanah

~ NANA ~ said...

sweet! i x pernah simpan dlm kotak camtu...haha

Finaz Jaafar said...

okay seriously sangat sweet ! nak jugakkkk

♥ Qilah_kikO ♥ said...

alala suwikk!

AYIE ABAS said...

wahhh...ada kotak misteri laa...dari insan tersayang pulak tuh...^__^

soooooour said...

4eva alone..lalaallal

ZORA said...

teringat zamn cinta mnyet dulu ble bca en3 ni,.huhuhuhuh

dill said...

ira jiwang. hihi

dill.

Wanie said...

jiwang :P banyak tu barang peribadi ira..hehe..mungkin la, kalau tgk balik barang2 yg org yg kita syg bagi reda sikit kalau marah :)

MaYa MustWany said...

alahai sweetnya..
nasihat mas,hargailah sementara masih bernyawa..jangan jadi macam pengalaman mas..

Kazen said...

tu diaaa byknye koleksi kenangan....huhu smoga bahgia slalu :)

aRa ❤ aFiq™ said...

alahai sweet nye akak.. ceap ada jmbtn cinta , mcm jmbtn penang.. hehe.. Happily ever after kak :)

ILA HonEyBuNNy said...

ammmboiiii ira....

sesuai dah kita neh..sama2 jiwang..heheheh

macam2 tu ada dalam kotak misteri tu...ehhehe

jambatan lidi tu kretipp la...;)

ILA HonEyBuNNy said...

opptsss lupa nak jawap...

ila study kt uia...

lau bosan2 lepak TS, OU, the curve n area2 cne..baru ila melepak kt tme mines n area2 sna lak.ehehhe

iedchan said...

Alolo sweetnye heheh

✿Dear Yayah✿ said...

yeah, sangat2 sweet ^^

hope berkekalan yek..

mama aini said...

banyaknya kenangan indah kat dlm kotak tu !!!semuga berbahagia hingga kejinjang pelamin..amin..

Juliet_iRa~" said...

@ all bloggers :

terima kasih semua kata ira sweet..hahaha..btw, ira tak jiwang laaa...romantik je..kekkekee..;p

aLya maNip said...

waaa...romantiknya ehem2 ira..nak jugak adiah2 tu..hihi

farah adila said...

wah bestnya...romantik....
karikatur gambar tu plg cantik...
so sweet memory:D

nabilah_2908 said...

sy pun ada simpan..hehe..

tp dah lama sngt tak buka kotak tu...yer la..semuanya dah tinggal sejarah... :)

kawan sy..bila dia putus je dgn bf dia...dia buang semua..bakar apa yg patut...sayu je hati bila tengok dia bakar teddy bear yg eX dia bagi... hati batu betul kan...?

sy...? sampai sekarang ada lagi..cuma letak jauh dari mata je..huhu.. :)

moga hubungan kalian berkekalan hingga ke akhirnya...Amin... :)

ainz said...

semoga hubungan kamu berdua berkekalan,dear...

sokong nabilah! sy hampir2 nak buang opin pemberian ex sy..tapi tak sampai hati..sebab opin slalu teman sy bila sy rase lonely..so,jgn libatkan haiwan2 yg kita sayang hanya disebabkan retaknya hubungan..mereka tak bersalah.. ;)

wan nurul hezrina said...

semoga cepat2 dirikan umah tangga taw=)so sweet korang dua=)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails