.Awesome Blogger.

Wednesday, November 30, 2011

. Baju baru..heee ;p .


salam semua..

ehemmm...

sorry tadi Ira private blog sekejap masa "salin baju" blog ni..hee..;p..ada yang jenguk Ira ke?Sorry tau!

comel tak?? dah boring layout lama..heee..lagipon layout lama macam 'keanak-anakan sgt'..;p

tentang entry sebelum ni tu...kan Ira dah cakap jangan dok pikiaq bukan2..haha..;p..

tak ada pape majlis pon la....buat semua...tu hadiah jeee...HADIAH tau...satu dah lama, satu lagi baru-baru...jadinya tu bukan cincin merisik, bukan tunang apatah lagi nikah..;p

Ira kena ikut turn, kakak Ira pon belum kahwin lagi..hee..jangan risau..nanti ada berita baik, Ira beritahu dan jemput semua k..terima kasih yang doakan Ira..:)

lagipun Ira tak kerja lagi..bagi lah can Ira solo 'enjoyyy' dulu..hee..nak berjalan dulu sebelum kahwin..banyak tempat lagi tak pergi ni.. Bandung, Disney Land, Korea..haha..;p


psss : Ira guna 'ehem2' untuk si dia tak sesuai ke?ok la..lepas ni Ira guna 'si dia' k..;p.. Ira xnk over lagipon tak tentu lagi jodoh Ira dengan dia..huuu..

psss : Ira nak gi Penang minggu ni..sapa yang dok penang @ pernah gi penang kan cer share kat Ira mana tempat yang Ira WAJIB pergi??



48 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

salin bju ea..comel gak!

ok2..phm dh mksd entry td..hehe..

Lea Isnawi said...

xyah la gune 'si dia'

letak nama terus. kan senang. hehehe.

cepatnya ira 'salin baju'

Hanie_Dew said...

hahahha..hadiah rupanya. tiap tahun dapt hadiah gitu, nnt nak tunang, risik, peuh dah jari ko. hihiihihihi..

aku next month kot baru pegi penang. ko gi dulu la..

Kazman & Sue said...

makin kiut dah blog ni....heee3x... macam orangnya jugak...

Kazman & Sue said...

makin kiut dan blog ni yeee...

wak gelas said...

wak pon penah gi Penang jugakkk... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

mama aini said...

cantik baju baru ni..he2x..wah2..nak holiday sakan ya?..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ira..comel baju baru nih..lagu maintain yg lama eh hehe..

terlepas lak entri ira yg lepas..akak nk gi baca dulu tata

~SaL IjOu~ said...

penah g penang tp kwn yg bwk..jd x reti nak suggest~ =p

p/s: erk, kite budak kursus perguruan lepasan ijazah,intake jan 2011..baru je abes bulan ni..~ ala, pilihan je byk, dpt tu blom tentu~

munna said...

COMELNYA BLOG NI..MCM CIK PUANNYA JUGA

ikatankasihku said...

dah salin baju yer..ingatkan tadi akak masuk salah rumah..hehehe

si dia lag manis dari ehem2, mcm org sakit tekak jer ehem2..ki ki kih

ciK LyndaWawa said...

er..ingat salah blog tadi..layout baru...phewit..=]

telor power said...

penang...wah cool, syok juga jejalan ke sana tu. byk bangunan klasik tu.

missSenget said...

macam gula2 lolipop laa baju baru dia..


rs mcm nk makan..


aummm~~

Puan Kutu said...

wah baju baru,ptot la teropong td nmpk.hihi

ehem2 ok,akk suka.haha

nie mai org png nak habaq, boring png tu selalu sgt dh p.kiki..

watak ira tu tak mati,hold sekejap..nti timbul lg..tgh cuti sem tu..:)

Cik TeN10 said...

Wahhhh dpt adiah dr ehemmm2 ea.. ;p

Emm penang..batu feringhi ( ejaan xtau betul ke tak ), bukit bendera.. Tu je la yg kterlintas kt otak time menaip komen ni.. Ngeee

Ungu Violet said...

nak p penang ke...welkam..hihi

ntah..dorang suka nek bukit bendera kot...boleh la tengok panorama kat bawah..

lepak kt batu feringgi pun boleh..

shopping mall pun byk...huhu

AYIE ABAS said...

ayie baru sekali pernah pergi penang...hurmmm +__+

Bulan Syurga Firdaus said...

oo baru paham mksd entry ni..
p/s : meh mkn rambutan kt kg sy meh hehehe

ZORA said...

ptutlah mkin cun je blog ni...huhuhuh

Juliet_iRa~" said...

@ to all :

comel kan baju baru blog ira?hee..

lagu ok x?hahaha..;p

sentimental sikit la..kekkeke

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak ingat salah masuk 'rumah' tadi..hehe..cantik2..nice..

Bestlah nak p penang..ktorg tak pernah sampai sana lagi.. :(

soooooour said...

untunglah.....=.=

izaFiza said...

si dia??alala.sweet..=)

Cik Yatt said...

follow sini.. :)

yanieyeap said...

wahh..colourful u..suke3x!jgn lupe beli jeruk..:)

Papa Mifz said...

COMEL LA BAJU BARU NIH..:)

ILA HonEyBuNNy said...

salin kulit rupanya blog ira...

cannntikkk...;-)

banyak tmpt best png...padang kota mst pergiii..ehehe..jangan lupa jerukk..ehehe

Wanie said...

ape salahnye gune ehem2?ok je la..hehe..tadi wanie bukak, private..terkejut gak...huhu..salin kulit rupenye..

nak g penang?wajib g queensbay, kat sini ad epantai <-- best klu g ngan ehem2..hehe

JIJI YU said...

mmg kena tunggu turn ke eh

miss Fyqa said...

comel bj baru. hehe.

:))

sha my heart said...

banyaknya pengomen..

nice =)

emy zulaiha said...

comel baju baru! :)

Ardini Humaira said...

syiok la p penang. lama dni tak ke sana. rinduuuu :D

Juliet_iRa~" said...

@ to all ; thankkss....comel kan blog baru Ira?hee..;p..thanks y suggest tempat menarik kat Penang! nanti Ira gi ea.. :)

aLya maNip said...

again..wish u ngan si dia hepy...

nnt lau nk g jalan2 ajak la alya. kita g jalan2 as solo sma2..nk g disneyland ngan korea..hihi

alya ade entry baru cuma silap post date..huhuhu

sitinuraffizza said...

terperanjat mle2 bkk td. nsb tgk header & link btul. kl x, mst rs dh silap bkk blog. HAHA

ainz said...

alahai...comelnyee...blog sy entah bila la nak bertukar baju..heee

rozeeta rashid said...

pergi la ferringhi night market. jangan lupa pekena nasik kandaq line clear. hehe.

khairunnisa ♥ said...

tumpang happy utk ira.. wee.. nak tengok baju baru tu ^___^ <3


nice layout. love it =)

cik ika said...

aish.comel sungguh..kalah da blog iks ni..

wan nurul hezrina said...

si dia=)hehe letak nama jer takper=)semoga ada jodohlah ek=)
pulau pinang mmg tak ingatlah mana tempat menarik.bukit fraser tuh kat pp kan?

wan nurul hezrina said...

si dia=)hehe letak nama jer takper=)semoga ada jodohlah ek=)
pulau pinang mmg tak ingatlah mana tempat menarik.bukit fraser tuh kat pp kan?

Nalisa Syahira said...

hah , bau kedai lg , ahha .

BENA said...

memang lainnn baju blog ira . eh eh . macam dah lama xdtg cini * ngengade. hahaha *

sitinuraffizza said...

HAHA. ala, kl ira yg pilih..mst r sumenye comel! ;)

aRa ❤ aFiq™ said...

cute n comey jew baju baru ni :)

Tapak Kaki said...

disney land tu best.. gua pernah pergi dalam mimpi.hehe

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails