.Awesome Blogger.

Wednesday, December 28, 2011

.Wordless Wednesday #9.





Rapunzel??



75 comments:

Puan Kutu said...

wah panjang gila,klu panjang2 sgt tak cantik jugak..

kt kmpg akk dulu ada sorg rambut panjang dekat kaki jugak,kami adk beradik selalu buat lawak tanya macam mana dia nak basuh berak klu lepas rambut.muahaha..

fadh leyanie said...

huyyyoo..kena pandai jaga kalau rambut panjng camtu..

dhiera said...

panjang gile rambut die~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jumpa mlm harus ai fengsan
kowaiiiii

Saddila said...

huarghh berdarah mata tengoknya ! bapak panjang . jelous -_-'

nabila azmi said...

ehem2..hehe..sy follow awk=)=)

fatiniathirah said...

seram kotttt~

Ujie said...

err..seram je gmbr yg last tu..

Original CikTeddy said...

mnyusahkan..haha

Rtp Farra Arisha said...

oops, panjangnya rambut! ;))

nur adilah said...

mak aihh==' panjang nyeh dah macam apa puloks:P terseksa you:D

miss Fyqa said...

gambar last tu,sekali tgk menyeramkan plak. haha

Abg Stalker said...

ni gambangzel..hahaha.eishh,tgk je da rimas.bakal bini abg jgn la mcm ni,terlalu pnjg sgt.nti sblm tdo nk renung mke bini dlu,sebok je rambut tutup2 mke. :D

Papa Mifz said...

amboi panjang nyer rambut dio..

Eera Shera said...

scary je tgk rmbut dia..dah mcm pontianak hehe

..cik gugu.. said...

pontianak. hahaha.

CekbOlat-bOlat said...

pnjang gile ! makkkk .. kak limah tepi rumahhhh

✿Dear Yayah✿ said...

gila panjang rambut diaaaa! perghhhhhhhhh

Jue said...

Omaikambing, giler scary weh!bygkan tserempak mlm2 perghh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ish..ish..menakutkan..
macamnalah dia jaga tu erk..

Mizz ErMa said...

err..kalo kaler emas, leh la jadi rapunzel..ini kaler itam, sekali tengok macam antu ajer..ops! T___T

LAici KAng Ais said...

kalau guwa jd bdk comel tuh dah lama guwa gunting. haha

niesa said...

hantu kak limah

Finaz Jaafar said...

macam hantu ! hikhikhik

rambut panjang2 sangat bukan cantik pun..menyusahkan pun ye jugak

Hanie_Dew said...

aaaahh...menakutkan. kalau dia lepak lepak beranda pun scary kalau lalu depan umah dia.

ciK LyndaWawa said...

takut jugak bila tengok malam2...

ciK LyndaWawa said...

takut jugak bila tengok malam2...

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhh panjangnya...hehhe

takoot ada ila tgk...mau kusut rambut gtu..ehheh

schaze zainn said...

panjangnya rambut..

tak sanggup kot nak jaga =="

Dalila Hamid said...

ayo yo.... pnjgnya rmbut.... akak x suka sgt rmbt pnjg2 sgt... ssh jaga.... berat kepala la...hhee ... x ada la dik... pergi iktiar berubat aja.... suami akak blm bersedia ambik anak angkat.... hhhuu... :(

soooooour said...

x rimas ke rambut panjang2??musim exm ni, lg kusut rmbt panjang..hahah..

ahsfantasy24 said...

Erk,
teringin lak nak jumpa rapunzel :0
kat mana ea boleh jumpa ? :D

Latest Post:
1. WW: Pengkalan Kubor duty free zone.
2. Kau tahu tak apa perasaannya bila dikongkong?

ZORA said...

gler panjang rambut..mcm hntu je..hehhee

khairul akmal bin azman said...

amik ko!
serabut aku tgk rambut ni
x terurus

Mr. Doctor said...

Tiba2 trfikir camna dia nak berurusan dalam toilet ya...

Iffah Afeefah said...

Pjg nye la

xpnh de rmbt pjg

~SaL IjOu~ said...

omak aih..tekojot akak tgk memalam neh~ hehe

p/s: Ow lagu tu..pun suke!~ ;)
iye..bila da syg n tetibe ditinggalkan mcm tu je, rasa mcm dirobek2 hati ni..~ =/

MaYa MustWany said...

kak ponti pun jelez

kim heeruul said...

perhhh..
seram siot.

Teenager Housemaid said...

uishh panjangnye rambut..
saya kalau panjang sgt mcm tu mmg tak sanggup nak jaga..huhu

Nur Sakura said...

panjang nye rambut.. huhuhu

AinsHa=) said...

panjangnya, mesti susah nak basuh kalau nak mandi hadas besar.

Ungu Violet said...

bukan rapunzel..dah mcm kuntilanak dah...huhu

Woofer Storm said...

ingatkan hantu.hehee

#jom ke i0i mall..

cik ika said...

confirm2,3 botol nk d gunakn utk syampoo..

iszieylyanziy said...

jumpa malam2 confirm lari ni,,

Scya Lollita said...

cam hantu -__-''

khaifaiz said...

dah mcm pontianak harum siang dan malam ni...

Asrul "iLham" Sany said...

seksi, leh jd model shampooo

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk.gerun tgk!

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari Gombug.net - http://adf.ly/4O5uz ! Sebelum 31 Dec 2012

nurkaloi said...

wuuuu serammmmmm

wahida said...

oh, sgt scary!! kalau dia lepas rambut malam2 sure aku pengsan..

hassy chan said...

wakakakaka.. gile rr..
rmbut ak kt paras bahu pun ak da x than... nih lg pnjg perghhh salut.. hehe

izni jaafar said...

pergh pergh perghhhhh
scaryyyyyy
gila panjang
bape tahun bela tuh. haha

HaNi NaJMi said...

giler r..tak berat ke??
rapunzel asian..=)

emy zulaiha said...

mak aii panjangnye..takut.

Cik Jannah said...

ish. kalau lurus lagi cantikk. guna rejoice pun boleh. haa

H.J said...

bukan rapunzel//tapi pontianak

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mak aiiii..panjangnyer rambuttt...

LittleGurl said...

takotlah T.T

LittleGurl said...

takotlah T.T

Anak Wak Mail said...

omakkau!panjangnya rambut dia..ada kutu tak agaknya??haha..

Miss Nadya said...

Ya Allah..takutnyer..:(

p/s :: dah betukar domain..:)
www.nornadiah.com

unieMARKS said...

Gila raah punya panjang!!

dill said...

malam2 bikin takut je

dill.

♥e'in♥ said...

peh!! panjang gile babeng rmbt die..

hafiz hafizol said...

rambut aku cecah telinga puh dah serabut gilerr.. haha...

TiraPengemis said...

agak2....bpe hr ciap sympo, bpe hr kering, bpe hr ciap sikat...

rmbt saya dah bawah pinggng...nk simpan la...xjd potong...hihi

rozeeta rashid said...

gilos! jumpa dia malam2 confirm lari punya lah! haha. jenuh nak menjaga rambut tuu.

tieykah said...

pergh!

mcm mana die jaga

aswadz said...

dah mcm hantu pun ada aku tgk.

Zakaria's daughter said...

amboiii. panjanggg benauu. hehe

BENA said...

wow!!! bena tak pernah lagi rambut cam ni . n xmo ! susah nak jageeee . heee :)

mama aini said...

ehem panjang..bila dah terlampau panjang nampak tak cantik pulak..hu2x..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails