.Awesome Blogger.

Thursday, December 29, 2011

.Setia menanti di sini.



*tak tahu apa kena mengena tajuk entri dengan kandungan entri ni.maaf yea*

salam semua..

tak der mood nak update blog..wuuuu

serius bosan....-____-..sampai rasa nak nangis huwaaaa




bila dah terlampau bosan, terhasil lah satu buku yang akan dinamakan..

'Buku Resipi'



siap dah bahagikan untuk masakan Melayu, Barat dan Bakeri ( kek, biskut dll)..;p

sementara tak dapat posting lagi ni, buku ini akan penuh dengan resipi..heeee..(doakan Ira rajin menulis resipi yea)

harapnya dapatlah mengurangkan kebosanan yang sedang melanda..-_____-

sekian dulu.


pss : Jangan ditanya bila Ira nak posting, Ira pun tak tahu!huwaaa *nangis semula*

psss lagi : Line internet sgt lembb..nanti Ira bw, janji!

psss lagi lagi : Ira tak putus cinta weii..tips putus cinta tu saja ja sbb macam ramai je buat entry kecewa2 ni..huhu






77 comments:

miss Fyqa said...

boleh la share resepi ngan fyqa nnti. hee ;)

HaNi NaJMi said...

akak tunggu posting ke?

Ujie said...

siap berbalut buku resepi tu..^_^

*kdg2 akan dtg rasa boring..tp tak pasti kenapa.
esok2 ok la tu.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bagus juga tu..
sekurang2nye terisi juga masa terluang.. ;)

Saddila said...

akak tunggu je . nanti ada la rezeki kakak datang tu . sabar ye ??
nanti buat kek , hantar rumah dila sebijik dua kak ? hehe .

Puan Kutu said...

haha samalah akk pun bosan.akk pun ada buku resepi.samalah..cuma lately nie malas nak menulis resepi..bkn lately lg dah lama rasanya tak menulis resepi. jom nangis sama2.haha

Sha. N. said...

Boring jugak...
arghhh..

tieykah said...

wah!jgn lupa letak resepi kt blog skali

:D

Maii said...

buku resepi..hehe..tulis tapi jarang-jarang sekali cuba buat ;DD

chemay said...

nanti boleh pinjam buku resipi tuh.
yeee?
heee
:)

Miss Volvo said...

biasa nak tgk resipi i g myresipi je hihi

eRza farEeha said...

wahh..siap buat buku resipi..mesti terer msk ye..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

buku resipi akak buruk..conteng-conteng jer..nnt ira sharelah resipi ya :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ira..akak nk tny mcm mana masukka nurulism dlm bloglist ya..sbb dr dulu akak cuba masukkan link blog dia dlm bloglist x pernah boleh

nuyui a.k.a miss YUI said...

rajinnya dia..bgus2.

gadisBunga said...

alohh...cool je okeh!

dhiera said...

nanti ira jadi chef la kat umah akak~

semutsengal said...

resepi caracara masak nasi ada ?


Err.

Leeya Hezlin said...

wah,mesti dah banyak resepi dalam tu kan??
nanti boleh la share..hehe..

ala,jangan sedih2 k..
kalau senyum,lagi manis.. :):)

Iffah Afeefah said...

cr mood blik ek kak

farhana said...

bosan? haha sme la kta. klo bole jgn tgok blog tiap2 hari, mst bosan.

iszieylyanziy said...

dun wori la,,mesti dapat nye posting tu,,insyaAllah :)

Dalila Hamid said...

rajinya... bila nk start tu.... .!! :)

CekbOlat-bOlat said...

cntik la buku tu.. kkak ni rjinnye msak.. one day nnt nk jmpe akak nk msak ngn akak !!! yeahhhh..

AinsHa=) said...

wah, boleh la akak jual buku resipi pasni. hehe

Jue said...

Mmg xde kna mgena lsg haha
Nanti kalau buku resipi dah full, hangpa scan pastu upload. Bole aku print haha

Abg Stalker said...

hai ira..:)abg x sht 2,3hr ni.mgkn x update utk 1 jangka masa yg pnjg.teruskn senyuman k. ;)

sue zainun said...

share resepi lah lps nie :)

nabila azmi said...

awk awk awk..hehe...nak2 resepi jugakkk...mesti terer masak ni kan2..ajr sy pat=)=)

hassy chan said...

wah... rjin giler nk tulis resipi haha..
da leh wat bini nih hehe

Original CikTeddy said...

share la rsepi tu kat sini..nk jugak tau^^

~SaL IjOu~ said...

Ira ada tgk yg ni x :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=334632206547161&set=a.259212710755778.75401.255373811139668&type=1&theater

pasal posting..hhuhu..tgk x jgn x tgk..~

MiszMaryaNe said...

perghh, ira dh jd cef plak ke skrg,
bile nk publish bke rspi? ekeke..
x lme lg dh x rse bosan la ira,
kalo brita snsasi pagi ni jd kenyataan..=)

~SaL IjOu~ said...

akak add Ira kat fb..akak yg gune nama Salihah Ismail tu~ ^^

Miss Nadya said...

semoga dah tak bosan..:)
line lembap pon tapi masih rajin masuk blog nad..:)

p/s :: hehe...nad pon da ada pendrive dgn hdd..:)
pasal klmu tu mungkin tak pe kot..:)
domain sendiri..:)

Teenager Housemaid said...

wah..
nak satu buku resipi yg sis tulis tu..hehe
boleh?

khaifaiz said...

sy doakan ira rajin tulis resepi... untung2 nanti boleh bukak kedai makan..

Aien Not Alien said...

rajin2 tulis resipi dan rajin2 masak ye...hihi..

Hanie_Dew said...

comel la buku resepi ko. siap ada tag tag gitu.mmg ada ciri ciri seorang guru. teringat cikgu aku ada tag tag jugak kat buku harian dia.

sabar je la tunggu posting tu. biasa kalau lamabt mesti dpt yg paling best sekali. hehehe. *sedapkan hati* .doa je la k.

diana said...

akak dulu pun ada buku resepi...lama2 buku resepi tinggal macam tu je...sebab terlupa pada buku resepi gara2 blog.ekekek

Finaz Jaafar said...

kalau kite memang tak terisi la buku resipi tu..hahaha..nak masak pakat campak2 je..wee

Nurul ain said...

bukan main lagi buku resepi dia..... nanti share2 la resepi kat sini

Tukang Karut said...

tak kan buat buku je kot? bila nak amal? hoho...

soooooour said...

resepi sendiri or resepi org???=.=

khairul akmal bin azman said...

if boring le bbm
ahahaha

eRiNsZ said...

comel dot.dot.dot tu.. bku resepi ku serabai gilerrrr

hye comel jom join contest super senang kat http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html
esok last day dear

Nisa Greennnpanda said...

wah..rjinnye awk wat buku resipi!! leh aa publish, ngehehe..

fiezah91 said...

wah tulis resipi.siap ada buku. blh la kongsi2 lepas ni.ekeke

Ungu Violet said...

rajinnyee dia..

ala relaks la puas2 dulu...besok2 dptlah posting tuh...:)

kim heeruul said...

semoga lu jd master chef.. keh keh keh.

Woofer Storm said...

bolehlah masak tuk sy kan?ehhe


#asal tak putus?penat tunggu tau..hahhaa gurau^^

BENA said...

haip ira . sowi cm lme xdtg cni ;)


bena nak cop ira jadi menantu la boleh ? hehehe bb pandai masakkkkkk ;)

✿Dear Yayah✿ said...

waaaa..terer masak ek? haha. boleh la share resepi2 yg sonang2 ek..n simple..sebab sy pemaleh skit..miahaha

Liyana Zahim said...

Tulis bku resepi? Pelik ni.. Nnti da kmpul bnyk2 compile then hantar kat syrkt pnerbitan ye... :p

Izyan Masri said...

WAH.DH RAJIN BUAT BUKU RESIPI KENALAH RAJIN BAGI KAT YAN MAKANAN NI XD

Asrul "iLham" Sany said...

bagus ar tu, ada koleksi...

:D

nurfatiha blacky said...

bestnyee, nak ade buku resepi sendiri :)

cik ika said...

waiting u sis..hee~~

syahirooAhmad said...

ini dikatakan sedih tanpa sebab. hikhik~

cik Kartun said...

mesti da pandai masak kn.. ajar CK boleh ;)

mama aini said...

sabar ya JI tak lagi lagi dptlah jwapan posting kat mana tu..mama pun boring duduk kat rumah bila tak sihat begini..hu2x..

Papa Mifz said...

bosan terhasil nye buku...wah hebat..:)

acheeqa farhana said...

jgn la stress2 ye..sume pasti ad jalannya..saba key :)

ciK LyndaWawa said...

rajinnya cikgu ni memasak...=]tahniah..kompom laki akan sayang..

ILA HonEyBuNNy said...

napa tak der mood neh dear...ehhehe

tenet slow eh..

camat tahun baru ira..take care..

Bulan Syurga Firdausi said...

ziarah cni..lame x ziarah ira hehe blh la masakan utk sy ye ;)

eLLa n aLia said...

okeh.. I tunggu..

ZORA said...

btw samat tahun baru..:P

Miz Novexx said...

bagusnya, lepas ni boleh share2 resepi ek... tapi resepi yang simple2 dulu la... hihi

cik pinaz said...

tulis je ke resepi ? x try buat ke ? hehe :P

nur farahin binti sulaiman said...

akak sbar akak..=)

TiraPengemis said...

ewah....
hihi...
slmt thn baru yer

H.J said...

b.o.r.e.d

ahsfantasy24 said...

Isu posting ni ramai buat orang stress..
huhu saba2. kita doakan cepat2 dapat tahu :)

P/s:
ahsfantasy24.com">Selamat tahun baharu, semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan :)

Ct Aja said...

nape xde mood ni...ceria di tahun baru....

fadh leyanie said...

nak photostate resepi2 dalam buku resepi..!
selamat tahun baru :P

J.Syazwana said...

wah saya suke buku resepi.
hihihi

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails