.Awesome Blogger.

Friday, December 23, 2011

.Ada juga yang sudi.




salam semua..

Saddila, kakak jawab soalan kamu ni ;p

dua tiga menjak ni Ira adalah stalker terhebat di Twitter Dr Wee Ka Siong..

tak tahu siapa tu?haiishh..nak kena ni..heee ;p..

YB Datuk Ir. Dr Wee Ka Siong adalah salah seorang Timbalan Menteri Pelajaran yang bermakna beliau merupakan salah seorang individu yang turut bertanggungjawab mengenai guru, posting dan bila sebut posting haruslah beliau menjadi rujukan utama Ira!

dah bosan dengan rumours / khabar angin...baik tanya Menteri terus..


Ira : Dr, sy lepasan PISMP IPG, dah selesai temuduga SPP, harap Dr boleh bantu kami untuk tahu bila kami akan posting. Goodnight Dr.

Dr Wee Ka Siong : Saya faham perasaan anda & akan menyusuli perkara pada minggu hadapan.


penantian tu satu penyeksaan tahu! Thanks to twitter!

Akhirnya ada yang peduli dan sudi layan :)

pss : Sekarang dah boleh lega, tunggu dan lihat..thank you Allah, thank you Datuk!
psss lagi : Pukul 1.07 am, Datuk still reply tweet rakyat..pukul berapa beliau tidur?huhu..payahnya jadi Menteri..



37 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

berguna gak kan tnya camtu..

Saddila said...

ouhh akak tak dapat posting lagi . sabar ye kak .
hebat la dr. awesome . berjaga pagi . hehee .
ehh semoga akak dapat jadi cikgu dgn segera . heee . jadi cikgu form 6 boleh ??? hihii

CekbOlat-bOlat said...

rakyat tak reti nk tdur! muehehehe

thniahh... anda 2dlm seribu yg dilyan ^^

gadisBunga said...

pak najib tak penah reply tweet saya. hihi~

dill said...

pentingnya social network. hehe

dill.

Juliet_iRa~" said...

alamak terlepas plak komen yui..hee ;p

Miss Nadya said...

nad baru follow beliau sebab baca entry ni..:)

p/s :: hurm..nad sabar..hari ni nak jumpa bos..:(

mama aini said...

beliau memang seorg menteri yg bertanggung jawab juga prihatin..untung ada akuan twitter..blh twitt masalah2 begini kan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Betul tu Ira..penantian itu satu penyeksaan..

Moga berjaya Ira..!

Original CikTeddy said...

baik tol mnteri ni..hihi

fiezah91 said...

hehe. senang la dah taya macam tu. tunggu je la nanti :)

sobri yaacob said...

bgus la.. ni bru le panggil menteri bjiwa rakyat :)

FarHANa aZwA said...

BESNTYER!!! NAK JUGAK NAK JUGAK HIHI

aReLaN said...

hahaha...penantian itu memang satu penyeksaan.terseksa jiwa raga dibuatnya.posting ktne nnt???

Tukang Karut said...

confirm ke timbalan menteri yang jawab tu?

J.Syazwana said...

wah bagusnya datuk ni. reply tweet rakyat jelata. hihihi

aimie amalina said...

weee
semoga dpermudhkn urusan ye :))

MaYa MustWany said...

yang macam ni baru best.alert .kan

nur adilah said...

hoho:)chaiyok sis^_^
lain kali tanya terus,senangkan:P hehe~

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

bagus gak twitter ni...nak taw tanya direct aje...haha lagi lmbt balas lg ramai lak yg bertanya nti xtbls lak...rakyat didahulukan, kan..hehee

fany wany said...

wuuuuuuu.
saya pun nak jugak , heee

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

orang kanan die kot y reply
hihi

Rtp Farra Arisha said...

what a responsible man he's! :)

Cik Azizah said...

bagus la dapat menteri berjiwa rakyat..setiap pertanyaan di jawab..

♥e'in♥ said...

kadang2 kat twitter nie mmg susah nk dpt reply dr org2 terkenal mcm nie.. hehe..

TwIstiEs*meSti Mau* said...

untuk sadtwisties xde k????hahaha

Miss Volvo said...

cool la menteri iteww kan kan

Sha. N. said...

Bagus ada twitter.. cepat dan pantas.heheh

ilhambrothers said...

untung la kan.. ^_^

teha said...

bagus laa datuk ! :)

fathiahRAIHANA said...

express betui pakai twitter aje. tak pyah dah surat menyurat bagai :>

ahsfantasy24 said...

Semoga dipercepatkan urusan posting,
all the best ! :)


Latest Post:
Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

Abg Stalker said...

masa dia balas ni dia da kemamai la ira..hahaha. :D owh..bakal cikgu la ni? :)hm,abg ingatkn ira bru 16,17.seriously.comel sgt kn. :)

Puan Kutu said...

kelass ira tweet menteri terus!haha..

Wanie said...

wow, bagusnye dr tu reply..wanie tak kenal pun dr tu..harap maklum..haha

Bulan Syurga Firdausi said...

mudah2 an dpt posting :)

sitinuraffizza said...

wow..wow..wow...
org 2 ada twitter tp kte xtau!! smp ati ~

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails