.Awesome Blogger.

Wednesday, December 21, 2011

.Wordless Wednesday #8.





Apa yang menarik pada kucing ini? :)

67 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bulu hitam dia kan..cam kucing juga~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dekat badan dia ada tompok bentuk kucing jugak

nur anis said...

tompok hitam belakang badan dia bentuk kucing la...wahhhh..unik!!!

aReLaN said...

hahahaha...comel giler pattern bulu dia.byg kucing tu

J.Syazwana said...

eh belang dekat badan die bentuk kuceng jugak kan?
huhuhu
comel

Aien Not Alien said...

memang corak asal ea dekat bulu belakang tu? ada lagi sekor kucing...hehe..

Asrul "iLham" Sany said...

corak dia bentuk kucing gak awesomeness :D

era kecik said...

comel ;)

neechee said...

corak kat bulu die ! uniknye gmba kucing tu sendiri . SubhanaAllah :)

ishiko said...

ada kucen atas blakg dia ^^,

Ujie said...

eh..ni betul ke tipu??

bulu hitam kat badan dia sebijik mcm rupa kucing la!
wow..maha suci allah.

delarocha said...

tompok2 hitam tu pun macam kucing kot

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comel..
bulu dia comel..
bentuk kucing kan.. :)
Kucing Ira ke?

syieda ;) said...

corak tompok dia tu! macam kucing tengah duduk macam dia duduk tu. dari belakang! wahh! awesome la kucing ni! :)

Fyqa said...

waa comeynye !

LidaRahim said...

eh eh bulu kat atas badan dia cam corak kucing gak!!! wahhhhhhhh

hanaahmad said...

ada kucing dalam kucing! :)

Cikpuan rara said...

lah corak nya bentuk kucing gak.

nur adilah said...

woo:0 unik meyh kucing ni^^terbaaikk:))

Asrul "iLham" Sany said...

sy memang cerewet kalau pilih kasut dah hal2 lain hahaha

kereta kura2 tu volkswagen ar :D

fathiahRAIHANA said...

wahh tompok die tu uniknyaa :>
Subhanallah .


kucing sndri eh ? :>

Asrul "iLham" Sany said...

hahhaa syng sy pun tensen teman sy gi suping, semua sy nak try

oooo panggil kete katak rupernya, sy suka kete ni yang model lama dan baru. rindu kat kete katak ni, sy pernah ada dulu sebelum eksiden

Cik TeN10 said...

Chopppppp !! Fatin perasan apa yg menarik pada kucing ni !!! Kt belakang dia tu ada tompok hitam mcm berupa kusing jugak.. Betul takk ??? 😄

♥ p a a n i ♥ said...

eh ehhh.corak kt badan kucing tu pun bentuk kucing!!!! nice ahh!! ;D terkejut betul tengok :) hehe

ainz said...

kucing bercorak kucing..hehehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ira..akak rasa Alto lagi best kot..Cantik..comel..Sesuai utk ladies..apapun keputusan di tgn Ira.. :)

~SaL IjOu~ said...

tompoknye pun bentuk kucing..amazing!~ ^^

nabilah_2908 said...

ada corak kucing pada badan kucing...hehe....(^_^)

miss Fyqa said...

kucing pandai posing. Heee:)

nazirah said...

waaahh sgt menarik hOkeey.. kucing ni awesOmee hee ;)

Miss Nadya said...

pergh.badan dia bulatnyer....:)

ada gambar kucing atas bulu dia...betul2 ke cat kucing ni??hehe..:)

p/s :: familiar ke sayang??sbb nad suka sgt kot..hehe..

eB ezrin said...

bulu dier cantek :)

Asrul "iLham" Sany said...

skrng sy dh tak pakai kete, sy jd awek chantek je ms kesayangan dtg ambik ngan transport die hahaha

tapi taun depan akan pakai kete alek ar kalau jd smbung master

sy memang suka brang2 klasik n old skol :D

Original CikTeddy said...

corak bdn die bntuk kucing jugak la..^^

Ungu Violet said...

e'eh..tompok hitam dia dh mcam bentuk kucing jugak lah...cute..:)

Asrul "iLham" Sany said...

takde ar, tempat lain2 tp beliau ar selalu ambik sy dari opis untuk ngedate muahahhaa

baideway udah abis baca siri Amer+Ashraf? Pe komen? nak kutuk2 pun takpe :D

Daddylicious said...

eh cantiknya tompokan dia...

Cik Nurul said...

ajaib! SubhanaAllah.. ade rupa bayang kucing...

Cik Azizah said...

die pnya bulu tu ikut bentuk kucing lah..comey2..

ILA HonEyBuNNy said...

meowww..

ila tgk kat badan dia tu...tompok2 itam mcm rupa kucing jgk..ehhehe

Anak Wak Mail said...

secara keseluruhannya tiada yang menarik..haha..kejam kan saya..

CekbOlat-bOlat said...

gemokkkk ! bolat? *eh? hahaha

say to easy=) said...

bulu dia sangat comel!

~SaL IjOu~ said...

akak pakai myvi SE kaler orange..~^^
akak namakannya froggy~ ;p
haha..iye..tunggu surat je la~

Bulan Syurga Firdausi said...

semua kucing menarik ;) hehehe
mmm baru balik dr bcuti kt kg :D ziarah blog die..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

ira...tompok kat belakang badan kucing ni menyerupai kucing gak....;)

wahida said...

dia punya tompok hitam tu lambang kucing jugak...
subhanAllah..besar betul kuasa Allah...

kucing ko ke ni?

~SaL IjOu~ said...

bg akak jimat la..akak isi shell..tp org kata kalo nak lagi jimat guna esso..blom penah cuba lagi..
akak da 4 kali service.
1st:rm200+,2nd:rm100+,3rd:rm100+,4th:rm200+..akak punya monthly rm591~ =)

Mizz ErMa said...

wah, ini betul2 ke tipu2 punya kucing? dia punya bulu pun rupa macam kucing..

Asrul "iLham" Sany said...

hahaha part Future tu tergantung untuk novel pulak, tp dalam novel tu sy tak decide nak end macam mana

sy tak melihat mereka sebagai dua lelaki, tetapi sebaliknya sebagai dua makhluk yang mahu menjadi satu keluarga. bg sy, sy mahu memberikan satu gambaran gembira, itu saja, hal seksualiti tu sebenarnya hanyalah secebis kisah saje hahaha

maybe because me and my syng are Pro-Gay but everyone entitle to their own opinions

Thanks tau sebab sudi komen pasal cerita saya :D sgt menhargainya :D

BENA said...

eh eh ! tompok2 dia macam dia jugakkk laaa . heee :P

AinsHa=( said...

dia ada tahik lalat kat hidung dan tompok badan kat badan dia macam dia...^^

soooooour said...

macam.........kucing...lalalaala..

Papa Mifz said...

wah cantek nye bulu nyer...susah nak jumpa nih..

siti kektus said...

corak belakang kucing tu unik. haha
macam bayang2 kucing. :p


ke, bulu kucing kat part lain tu kena clorox ea. hehe :p

massiz said...

wane bulu dia!!!cumillll~
cam de satu ag meow..>:P

Dalila Hamid said...

ada tahi lalat kt hidug... n bulu hitam tu mcm bentuk kucing lak ye.. betul ka ni?... ish...

hyz said...

giler comey kucing ni. dia punya tompok pong mcm kucing gak. unik....

~SaL IjOu~ said...

yep..yep..akak punye SE~ nampak sporty sket~ ;)

akak bekenan betul ngn myvi baru yg kaler kunung cair tu..suke! nasib bek akak da ada..kalo x mmg rembat yg tu ah!~ lagipun yg baru tu da siap install gps kan..mmg lagi best ah..cuma kecik sket je kot~

~SaL IjOu~ said...

oh..bg akak rm550 tu da affordable~ ;p

kim heeruul said...

bulu dia ada bentuk kucing juga.. nice la..

Nur Sakura said...

comey nye..

Puan Kutu said...

mmg unik,kucing berbulu kucing.hehe

Wanie said...

mungkin tak tuan die cat ke memang bulu asal ade bentuk kucing jugak..huhu

dill said...

kucen cak!

dill.

nyonyacyber said...

dalam kucing ada kucing! :p

aimie amalina said...

gagagagagaga
naaakkksurrrikkk boleeeee

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails