.Awesome Blogger.

Tuesday, December 20, 2011

.Bayar hutang, halal dah ea :).



Ira telah ditag oleh 2 blogger iaitu Starzieti & Farah .. Sorry korang..lambat sangat jawab tag ni..;p

The Rules :

1) You must post these rules in your entry
2) Each person must post about themself in their jurnal
3) Answer the question that tagger has set for you in their post and create 11 new question
for the people you have tagged to answer
4) You must choose 11 people to tag and link then to your post
5) Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
6) No tag back
7) No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"


Tentang Ira :

1. Nama penuh Nor Nadhirah tapi boleh panggil Ira :)
2. Nama penuh Ira bermakna cahaya yang berseri / segar
3. Telah berumur 23 tahun 3 bulan ;p
4. Bakal bergelar seorang Guru Pend. Khas Bermasalah Pembelajaran kalau ikut major masa belajar di IPG
5. Masih belum dipostingkan dan sekarang merupakan penganggur sepenuh masa..ekeke
(cukuplah 5 je yea ;p)


11 soalan dari Starzieti

1. Biasa bangun pagi pukul berapa ?
Disebabkan penganggur, jadi malam selalu tidur lewat ;p..bangun subuh lepas tu boom balik dan bangun semula kira-kira pukul 9-10 pagi ;p ( jujur lagi ikhlas ni..huhu )

2. Suka makan buah naga tak ?
Suka juga..manis..heee

3. Kalau aku nak bagi hadiah, korang nak hadiah ape ? Hihihi.
Iphone S ! muahaha ;p

4. Apa cita-cita korang mase kecik-kecik cinonet dulu ?
Doktor..haha ;p

5. Suka Lee Min Ho tak ? Hehe.
Sukaaaa ;p

6. Ada abang tak ? Nak kenal boleh. :bb
Malangnya tiada..haha

7. Apa binatang yang paling comel dalam dunia nih ?
Arnab ;p

8. Kenapa budak-budak suka nangis ek ? Hee ~
Sebab diorang mengada..kekeke ;p..tak tak..sebab diorang lapar, dah uuk2 ( buang air ), tak selesa, tak dapat apa yang diorang nak..huu

9. Biasa tidur pukul berapa ?
1-2 pagi ;p

10. Ada bf/gf tak ?
eheemm...;p..ada tp dia x chop lagi..;p

11. Sehari makan berapa kali ?
Wajib 3 kali, selingan 3 kali juga kot..heee


11 soalan dari Farah

1) siapa yg kamu sayang?
ramaii...heee

2) tempat mana yg kamu ingin pergi?
banyak...Korea, Japan, Paris, London hehehe ;p

3) kamu dah keja ke blum??
belum...penganggur ni...;p

4) benda pe yg kamu akan beli bila dpt gaji 1st dlm hidup kamu??
tak nak beli tapi nak simpan..;p

5) kereta idaman kamu??
suzuki swift..;p..

6) artis yg kamu suka??
Anuar Zain!

7) kenangan yg terindah dlm hidup kamu??
semuanya indah..huu...salah satu..Cikgu sekolah lama datang melawat masa kat asrama teknik..:))

8) hobi kamu time masa lapang??
membaca novel...

9) warna kegemaraan kamu??
biru, pink, putih, ungu

10) kenapa kamu wat blog??
dulu sebab suka-suka..sekarang sebab boleh meluahkan dan membaca pengalaman hidup orang..

11) apa pandangan kamu mengenai blog farah?? ^_^
comel warna biru ada bintang, ringkas dan sweet


Tak nak tag sesiapa huhu ;p. Sekian.


26 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,jenuh jwb tp besh gak sesekali wat..

Dalila Hamid said...

akak tag nadhira jugak... joint la klau free... :)

Asrul "iLham" Sany said...

ceh ingatkan utang pe ar tadi :D

J.Syazwana said...

rajinnya. kite ni malas betul nak buat tag2 ni. huhuhu

Original CikTeddy said...

lewatnya tido..huhu

siti kektus said...

kite lee min ho, tak ingat pulak rupa dia camne. hehe

jong kook kenal lah.:p

dill said...

rajin btol ini budak. hihi

dill.

Cik Nurul said...

banyaknye soklan.. -.-

CekbOlat-bOlat said...

hahah.. lwak la kkak ni.. bkal cikgu? wahh.. bolat lpas ni ingt nk smbung ckgu jugak ^^ heee..doa2kan

eB ezrin said...

nice knowing u :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Akak pun byk dapat TAG..
tak buat2 lagi..

Korea salah satu tempat akak nak pegi juga..tapi..hanya mampu bermimpi je lah.. :)

nabilah_2908 said...

oh..bagus la tak panjangkan Tag ni...

kesian orang nak menjawab...sy kena hari tu...jenuh ..!! (^_^)

Kazman & Sue said...

ramainya orang yg kau sayang yee... haaaa3x

apik pehe said...

huhu..sempat lagi dia bayar utang

eLL said...

hai cikgu
:D

miss Fyqa said...

rajin jwb soklan tag.. :)

aRa ❤ aFiq™ said...

eh ada lagi tag2 ni.. ingt da abes.. huhu

Puan Kutu said...

ayat taknak tag sesiapa pun tu mmg derhaka..sama macam akk.hehe..woo dah 23 ekk,dah layak st kawen.huhu..

*akk uitm kedah la..akk keja di johor 5tahun,skang dh transfer sp..

Puan Kutu said...

ayat taknak tag sesiapa pun tu mmg derhaka..sama macam akk.hehe..woo dah 23 ekk,dah layak st kawen.huhu..

*akk uitm kedah la..akk keja di johor 5tahun,skang dh transfer sp..

Hanie_Dew said...

single la kiranya ni..hihihi..baru aku kenal ko dgn lebih dekat hehehehhehe

Tukang Karut said...

ooooo jujurnya cikgu ni...

starzieti said...

tengs sbb sudi jawab tag kite.

suke lee min ho jugak ea. yay ! ade geng. hehe. :D

Wanie said...

ingat keta idaman alto :P

Abg Stalker said...

aah la,abg lupa!abg pun x jwb lg :D eerr..bising la si mak nenek starzieti tu.hehe

Abg Stalker said...

aah la,abg lupa!abg pun x jwb lg :D eerr..bising la si mak nenek starzieti tu.hehe

nur farahin binti sulaiman said...

heheh.. thank akak menjwb juga akhirnya.. penat kan?? hihiih

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails